Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 2 грудня. Насолоджуйтеся початком зими навіть якщо снігу за вікном ще немає. Радісні миті можна і потрібно віднаходити у кожному дню. Хороших вам співрозмовників до ароматного кавування і затишного вівторкового ранку!

Цитата дня: Заснути, і прокинувшись, усвідомити, що у цьому світі є людина, яка кожного ранку подумки дякує Богу за те, що ти є. Ось заради чого варто жити.

© Анна Шпилевська


2 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий сніг та мокрий сніг, вдень подекуди з переходом в дощ. Місцями слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.
Автошляхи: Місцями невеликий сніг та мокрий сніг, вдень подекуди з переходом в дощ. Місцями слабка ожеледь, ожеледиця. Видимість добра, в опадах 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг та мокрий сніг, вдень з переходом в дощ. Вночі та вранці слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.



ІМЕНИНИ   2 грудня – Денис, Федір.



Цей день в історії

1870 — Рим проголошено столицею Італії.
1896 — у приміщенні Харківського оперного театру (тепер — обласна філармонія) відбувся перший в Україні публічний кіносеанс.
1901 — Американець Кінґ Жилетт запатентував безпечну бритву з двостороннім одноразовим лезом — жилетку.
1934 — в СРСР видано офіційну постанову про терор (офіційно — як наслідок вбивства Кірова).



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
2 грудня — закриття фестивалю класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я Закарпаття”. Поч. о 18.30.

Падіюн
2—5 грудня — Закарпатська ліга КВН. Перший тур сезону. Поч. о 19.00.


«Доміон»
До 3 грудня — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 13.40, 18.50. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина І”. Поч. об 11.40, 20.30, 22.30. «Поводир”. Поч. о 15.20. “Віджа. Смертельна гра”. Поч. о 17.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 3 грудня — «Супернянь”. Поч. о 10.00, 16.30, 21.20. “Голодні ігри: Сойка-переспівниця”. Поч. о 10.30, 19.45. “Канікули маленького Ніколя”. Поч. об 11.30, 14.45. “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 18.00.   “Махни крилом”. Поч. о 13.10. “Секс, кава, сигарети”. Поч. о 18.00. “Моя пані”. Поч. о 19.30. “Інтерстелар”. Поч. о 22.00. “Третя персона”. Поч. о 22.50.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 3 грудня   — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.10, 12.10, 14.10, 18.05. «Голодні ігри”. Поч. о 16.00, 21.40. “Нестримні боси”. Поч. о 19.50.            

Ужгород, провулок «Гірчичне зерно»
2—5 грудня — фотовиставка “Радіємо життю! Плекаємо надію!”.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 7 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кафе “Бабовка” (Мукачево, вул. К. Беляєва, 4)
До 15 грудня — виставка Маріанни Берец-Скоропад.

Художній музей імені Бокшая
До 14 грудня — виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
До 30 листопада — виставка Наума Рєпкіна (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
12 грудня — відкриття виставки Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні постарайся навести лад в документах і відносинах з людьми. Швидше за все, що зовсім скоро тобі знадобиться твоя добра репутація. Саме від неї може залежати твоє майбутнє на кілька років вперед. Будь ввічливою і чемною у відносинах з оточуючими.
Телець Тобі може бути надзвичайно важко від того, що доведеться прийняти на себе весь тягар настроїв інших людей. Тому тобі варто ізолювати себе від людей з низкою проблем та песимістичних настроїв. Чим позитивніше і вільніше буде твій настрій, тим тобі буде краще. Тобі варто більше уваги приділяти своїм близьким.
Близнюки   Постарайся сьогодні бути обережною в транспорті і в місцях скупчення людей. Тобі варто приділити увагу профілактиці захворювань, тому що хиткість твоєї імунної системи може стати причиною вірусного захворювання. Профілактичні методи будуть не зайвими. Постарайся бути максимально врівноваженою в спілкуванні з іншими. Позитивний настрій тобі не завадить.
Рак. Чудовий день для того, щоб продемонструвати свої здібності і таланти перед керівництвом та працівниками. Але не захоплюйся. Пам'ятай, що ініціатива в нашому суспільстві карна. Чудовий день для того, щоб налагодити відносини з друзями або близькими людьми. Також ти можеш стати тією, хто помирить між собою тих, хто не зміг знайти спільної мови.
Лев   Твої бажання в найближчому часі можуть здійснитися. Тому сьогодні не варто думати про погане. Налаштуй себе на хвилю позитиву, і ти побачиш, як іноді легко збуваються бажання. Постався до цих слів серйозно. Цілком імовірно, що у тебе з'явиться чудова ідея. Обов'язково її зафіксуй.
Діва. Сьогодні тобі варто, як ніколи раніше бути в повній бойовій готовності. Саме сьогодні варто стати перфекціоністкою, особливо по відношенню до себе. Будь в собі впевненою і дій по раніше наміченому плану. Твої цілі здійсненні. Тобі тільки треба прикласти деякі зусилля для їх реалізації. День сприятливий для публічних виступів.
Терези Сьогодні ти ідеальна, як ніколи. Особливо в своїх очах. Самолюбство - це не погано, якщо над ним є контроль. Тому веди себе з гідністю, але не перегинай палицю. Ти можеш відштовхнути від себе дорогих тобі людей. Намагайся максимально використовувати той ресурс, який у тебе є для реалізації задуманого.
Скорпіон Сьогодні день, коли варто звернути особливу увагу на потреби інших людей, особливо свого партнера. Цілком можливо, що ти перебільшуєш деякі свої проблеми. Чим позитивніше твоє мислення , тим швидше і вдаліше ти знайдеш вихід з того становища, в якому зараз знаходишся. Будь оптимісткою.
Стрілець Тобі варто дуже серйозно поставитися до тих думок, які сьогодні відвідають твою голову. Варто спланувати свої 2-3 роки наперед і чітко уявити, чого ж ти хочеш досягти за цей час. Напевно у тебе буде цілий рій думок, з якого складно виділити головне. Але все-таки, спробуй. Це буде дуже корисно для тебе.
Козеріг Сьогодні може виникнути конфлікт з кимось із твого оточення або навіть з близькими людьми. Остерігайся грубих і різких висловлювань в процесі спілкування. Вони можуть не на жарт ранити і надовго зіпсувати те, що будувалося роками. Виправити помилку набагато складніше, ніж її не допустити. Будь уважною до себе та інших.
Водолій. День, коли варто проявити наполегливість і сміливість. Цілком можливо, що виконання твоєї мрії вже зовсім поруч. Однак разом з тим, тобі варто пам'ятати, що обізнаний, значить озброєний. Не приймай поспішних рішень. Будь максимально уважною.
Риби Чудовий день, коли натхнення змушує досягати нових вершин і поставлених цілей. Будь максимально зосередженою на тому, щоб не упустити важливого моменту. Сьогодні цілком можливо, що ти отримаєш шанс поліпшити своє становище. Використай його. Для цього достатньо вірити в себе і тих, хто поруч.




Усміхніться на початку нового дня!   :)


В кафе:
- Офіціанте, можна мені чашечку кави?
- Я вам що, лікар?! Звідки мені знати, можна вам чи ні?


Діалог чоловіка і жінки:
- Твої подруги всі страшні!
- А твої друзі всі п'ють!
- Бо твої подруги всі страшні!


- А ти сподобалася моїм батькам, вони сказали, що ти розумна і мила.
- Дуже приємно це чути ...
- Але я не витримав і сказав, що вони погано тебе знають.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат