Як в Ужгороді готують телячу корейку з червоним перцем Розе (ФОТО, ВІДЕО)

admin 24.11.2014 11:27 ПОДІЇ

 

Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО. Локація — гостинний двір "Чарда". Кулінароному мистецтву вчать кращі кухарі цієї ресторації.

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.
Тонкощі приготування демонструє незмінний партнер рубрики “Готуємо з РІО” гостинний двір “Чарда”. Секрети неймовірно смачної страви, яку ріовці продегустували, розкриває кухар гарячого цеху ресторану Юрій Пузакулич. Він розповідає, що страву можна віднести до європейської кухні, однак сам рецепт має авторські штрихи закладу. Якщо всі компоненти підготовлені, то для страви знадобиться 15 хвилин.


Усі фото-відео-рецепти шукайте у рубриці "Готуємо з Rionews" на головній сторінці сайту РІО, з правого боку - тисніть сюди.


За словами Юрія, попередньо м’ясо маринується із сіллю, соєвим соусом і молотим коріандром. Згодом м’ясо паніруємо у французькій гірчиці із червоним розтрощеним   перцем Розе. Кладемо м’ясо на пергаментний папір, можна просто на дошку, і паніруємо з одного боку. Після чого поливаємо оливковою олію. Далі — розігріваємо пательню, обсмажуємо м’ясо на оливковій олії з обох сторін до підсмаженої кірочки , відправляємо корейку у пароконвектомат, для доведення до потрібної прожарки, рекомендована   «medium». У домашніх умовах це можна зробити на пательні, збавивши температуру під час обсмаження.  


Якими є ужгородські кафе — читайте у рубриці "Рест-тест" на головній сторінці сайту РІО, з лівого боку — дивіться тут


Під час доведення до готовності корейки, водночас готуємо пательню для соусу з білих грибів. Відтак на вершковому маслі обсмажуємо білі гриби,до них додаємо мед і чорний мелений перець. У іншій пательні змішуються біле сухе вино, вершки і пармезан. Соус доводимо до смаку сіллю і білим перцем. Коли соус і гриби готові, можна починати декорування.
Викладаємо соус на пласку тарілку, зверху кладемо нарізане скибками м’ясо, а на корейку викладаємо гриби. Декоруємо листям салату та помідорами чері.
Будьте впевнені, такою стравою ви здивуєте і потішити своїх близьких! Смачного!


Евеліна Гурницька
Фото: Янош Немеш,
Відео: Костя Подлубний

admin

ТЕГИ : Рест-тестЧардарецептиЗакарпаття

Коментарі :


 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Березень
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
2025
1950
1951
1952
1953
1954
1955
1956
1957
1958
1959
1960
1961
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
2026
2027
2028
2029
2030
2031
2032
2033
2034
2035
2036
2037
2038
2039
2040
2041
2042
2043
2044
2045
2046
2047
2048
2049
2050
НдлПндВтрСрдЧтвПтнСбт
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат