Як в Ужгороді готують телячу корейку з червоним перцем Розе (ФОТО, ВІДЕО)

admin 24.11.2014 11:27 ПОДІЇ

 

Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО. Локація — гостинний двір "Чарда". Кулінароному мистецтву вчать кращі кухарі цієї ресторації.

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.
Тонкощі приготування демонструє незмінний партнер рубрики “Готуємо з РІО” гостинний двір “Чарда”. Секрети неймовірно смачної страви, яку ріовці продегустували, розкриває кухар гарячого цеху ресторану Юрій Пузакулич. Він розповідає, що страву можна віднести до європейської кухні, однак сам рецепт має авторські штрихи закладу. Якщо всі компоненти підготовлені, то для страви знадобиться 15 хвилин.


Усі фото-відео-рецепти шукайте у рубриці "Готуємо з Rionews" на головній сторінці сайту РІО, з правого боку - тисніть сюди.


За словами Юрія, попередньо м’ясо маринується із сіллю, соєвим соусом і молотим коріандром. Згодом м’ясо паніруємо у французькій гірчиці із червоним розтрощеним   перцем Розе. Кладемо м’ясо на пергаментний папір, можна просто на дошку, і паніруємо з одного боку. Після чого поливаємо оливковою олію. Далі — розігріваємо пательню, обсмажуємо м’ясо на оливковій олії з обох сторін до підсмаженої кірочки , відправляємо корейку у пароконвектомат, для доведення до потрібної прожарки, рекомендована   «medium». У домашніх умовах це можна зробити на пательні, збавивши температуру під час обсмаження.  


Якими є ужгородські кафе — читайте у рубриці "Рест-тест" на головній сторінці сайту РІО, з лівого боку — дивіться тут


Під час доведення до готовності корейки, водночас готуємо пательню для соусу з білих грибів. Відтак на вершковому маслі обсмажуємо білі гриби,до них додаємо мед і чорний мелений перець. У іншій пательні змішуються біле сухе вино, вершки і пармезан. Соус доводимо до смаку сіллю і білим перцем. Коли соус і гриби готові, можна починати декорування.
Викладаємо соус на пласку тарілку, зверху кладемо нарізане скибками м’ясо, а на корейку викладаємо гриби. Декоруємо листям салату та помідорами чері.
Будьте впевнені, такою стравою ви здивуєте і потішити своїх близьких! Смачного!


Евеліна Гурницька
Фото: Янош Немеш,
Відео: Костя Подлубний

admin

ТЕГИ : Рест-тестЧардарецептиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат