Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24960, 20

Фольк-панк-рок гурт "Триста8ісім" презентує кліп в Ужгороді

Сьогодні, 13 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту "Триста8ісім" та студії "Фінт".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 13 серпня. Нехай вас не лякають раптові неприємності чи пов’язані з ними розчарування. Прокидайтеся в доброму гуморі й запрограмовуйте хороший настрій на весь день. Ароматне кавування буде удвічі приємнішим, якщо додавати до нього улюблені солодощі й компанію бажаних людей. Гарного дня!

Як правильно сплачувати єдиний податок

При здійсненні кількох   видів господарської діяльності при сплаті єдиного податку потрібно застосовувати максимальний розмір ставки відповідної групи.

У Хусті відбудеться Національна виставка собак

25 серпня 2013 в місті Хуст (Закарпатська область) відбудеться Національна виставка собак усіх порід рангу CАC-UA Осінній кубок 2013.

Нотаріуси здійснюють майже 40% реєстраційних дій з нерухомістю

За 7 місяців 2013 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зареєстровано понад 2,3 млн. заяв та запитів, з них близько 1,4 млн. – державними реєстраторами органів державної реєстрації прав, майже 900 тис. – нотаріусами. Про це сказав голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

Закарпатські контрактники урочисто присягнули на вірність українському народові

Сьогодні, у Львові, сімнадцять військовослужбовців військової служби за контрактом 80-го окремого аеромобільного полку урочисто склали Військову присягу. На сьогоднішній день у цій елітній військовій частині Високомобільних десантних військ проходять військову службу більше 350 молодих військовослужбовців-контрактників, які цього року пройшовши відповідний відбір уклали свій перший контракт з оборонним відомством. Серед них є чимало представників з Волинської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, а також Донецької, Миколаївської та інших областей нашої держави. До складання Військової присяги молоде поповнення проходило підготовку в складі окремого підрозділу на базі одного з аеромобільно-десантних батальйонів полку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 12 серпня. Нехай ваш ранок буде добрим на співрозмовників, вдалим на справи й смачним завдяки запашній каві. Прокидайтеся в доброму гуморі, не переймайтеся через дрібниці. Гармонії у перший день тижня й затишного кавування!

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси за останній тиждень.

Донька одеського губернатора, модель Аліса Матвійчук розбила лексус в Ужгороді

Сьогодні, 9 серпня, ввечері у центрі Ужгорода зіткнулися 2 автомобілі - лексус та шкода октавія.

Бaлога використав спалену   машину для самопіару

Закарпатці вже якось звикають до того, що хтось комусь автівку підпалить, тому будь-яке займання автомобіля у нас уже сприймається як підпал.

Щo буде з дорогами наступного року?

Уряд хоче передати більшість шляхів на утримання місцевої влади.

Новий салон мережі «Світ оптики» —   нові пропозиції

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».

Допоможіть врятувати життя 3-річного хлопчика!

Рік тому біда сталася в сім’ї Бігаріїв із Воловця: тяжко занедужав їх синочок Максим. Недуга уразила головний мозок. Куди тільки не зверталися, але українські лікарі були безсилі: жодна терапія не допомагала, навпаки — хвороба прогресувала. Максим щотижня по два-три рази потрапляв у реанімацію. Почали з’являтися негативні побічні дії лікування. Тоді сім’я вийшла на закордоння.

Нагірного оголосили в розшук

«8 серпня постановою слідчого Хустського РВ УМВС в Закарпатській області Павла Нагірного оголошено в розшук», — повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

Ужгородець, якого врятували   від самоспалення, помер

Минулої суботи помер ужгородець, який 29 липня облив себе бензином і намагався спалити себе на газоні перед будівлею Закарпатської ОДА.

Підлітка понівечило   механізмом комбайна

Нещасний випадок стався у с. Коритняни Ужгородського району. Рано-вранці місцевий мешканець вирішив на своєму комбайні зібрати врожай і взяв із собою в помічники 15-річного сина.

В Ужгороді безкоштовно стерилізуватимуть тварин

З 19 серпня протягом трьох тижнів група лікарів і волонтерів із Австрії проведе безкоштовну стерилізацію і вакцинацію від сказу собак і котів.

Виконком дозволив встановити 18 нових рекламних щитів

Причому мер запевняє, нібито йому невідомо, кому вони належать.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат