Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.11.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 13 листопада. Звертайте увагу на приємні дрібниці навколо себе і цінуйте яскраві миті життя. Нехай гармонійний ранок з улюбленою кавою надихає на нові звершення. Приємного прокидання й гарного вам четверга!

Цитата дня: Бувають люди із кави. І також бувають із чаю. Відтак є (ці)каві, а є (надзви)чайні...

Надійка Гербіш

13 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 12-17° тепла, у горах місцями вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 6-11° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер східний 3-8 м/с. Температура вночі 4-6°, вдень 15-17° тепла.


13 листопада ІМЕНИНИ відзначають Аврамий, Олександр, Олексій (Алексій), Амплий, Анатолій, Апеллий, Аристовул, Арсакий, Артем (Артемій), Варнава, Вас, Василь, Всеволод, Дем'ян (Дамиан), Доримедонт, Епимах, Іван (Іоанн), Кузьма (Козьма, Косма), Мавра, Нарцис (Наркисс), Никодим, Микола, Ниссий, Петро, Роман, Сава, Селевк, Сергій (Сергий), Спиридон, Стахий, Степан (Cтефан), Стратоника, Трохим, Увірваний, Федір (Феодор) і Яків (Иаков).


Сьогодні також:

  ООН: міжнародний день сліпих (англ. International Day of the Blind) (з 1976)


Цей день в історії

1851 — уведена в дію Миколаївська залізниця.
1918 — Уряд Гетьмана Павла Скоропадського звільняє з в'язниці Симона Петлюру, який одразу поїхав у Білу Церкву організовувати повстання.
1918 — Розпочалося таємне засідання Української національної спілки, на якому створено Директорію УНР — найвищий орган державної влади.
1918 — У Львові Українська національна рада ухвалила тимчасовий основний закон, яким проголошено Західноукраїнську Народну Республіку



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто приділити увагу тим справам, які давно були відкладені «на потім», але це «потім», на жаль, так і не настало. Повернися трохи в минуле і подумай, що ти досі не зробила, що тебе утримує. Цей день тебе здивує своїми можливостями, особливо в плані розкриття себе і свого потенціалу. Не квапся з прийняттям важливого рішення. Обдумай все добре.
Телець Сьогодні тобі варто зайнятися собою і своїм самопочуттям. Часом соматичні симптоми деяких хвороб можуть сильно лякати. Хоча насправді багато що залежить від твоєї здатності управляти своїм настроєм, своїми емоціями, своїми реакціями. Постарайся у важливих для тебе ситуаціях, які виходять з-під твого контролю, подивитися на ситуацію як би зі сторони. І тоді тобі стане зрозуміло, як себе вести далі.
Близнюки Цей день принесе тобі чимало радісних, але і трохи засмучуючих подій. Як би там не було, намагайся не втрачати присутність духу. Саме віра в себе, в людей, в свою мету вселяє нам тверду впевненість, достатню для отримання бажаного результату. Батьки можуть зайняти трохи твого часу. Не варто їх від себе відштовхувати. Зберігай рівновагу.
Рак. Сьогодні тобі варто привести в порядок свої думки, папери, справи. Це день планування. Наміть собі найближчі плани, подумай про відпустку або, навпаки, про бажані кар'єрні звершення. Намагайся не перебільшувати ступеня тих проблем, які зараз існують. Тебе не повинно лякати те, що неминуче, оскільки страх - це всього лише спонукаючий мотив до дії. Нехай же він буде усвідомленим.
Лев   Не переймайся через дрібниці. Намагайся тримати в фокусі все, що ти запланувала на сьогодні. У тебе вистачить внутрішньої енергії для того, щоб впоратися з тим напруженням, яке ти сьогодні відчуєш. Попроси підтримки у друзів або просто намагайся періодично відключатися від інтенсивної діяльності.
Діва. Цей день на диво підходить для реалізації поставлених і вже не раз озвучених цілей. Тобі варто більше часу приділити собі та тим людям, які поруч з тобою. Не варто перейматися через дрібниці. Намагайся сфокусувати свою увагу на тому, що приносить тобі задоволення.
Терези Сьогодні тобі варто постаратися не применшувати своєї відповідальності за ряд рішень, які були прийняті тобою в минулому. Не забудь приділити увагу своїм рідним і близьким людям. Цей день може стати відмінним стимулом до примирення, якщо ти досі була з кимось у сварці. Зверни увагу на здоров'я. Можливо легке нездужання.
Скорпіон Сьогодні висока ступінь відповідальності, яка лежить на тобі, перейде до того, кому ти можеш довіряти. Не варто приймати близько до серця ті події, які можуть трохи тебе засмутити. Ніхто не знає, від чого вони по-справжньому тебе вберігають. А тому все, що з тобою сьогодні відбувається, сприймай спокійно, як належне. Зовсім скоро ти зможеш отримати відповіді на багато запитань.
Стрілець Чудовий день для тих, хто мріє трохи розслабитися. Незважаючи на будній день, у тебе немає особливого настрою сьогодні працювати. А тому було б нерозумно робити розумний вигляд в той момент, коли ти згадуєш вчорашній анекдот. Спробуй сьогодні трохи відволіктися. Тобі піде на користь спілкування з партнерами, друзями та колегами.
Козеріг Чудовий день для того, щоб почати все заново. Тобі не варто шкодувати про минуле. Просто пам'ятай, що все, що з тобою було, є твоїм досвідом, твоїми спогадами і твоїм минулим. Візьми тільки корисне зі свого минулого і відпусти з вдячністю. Намагайся сьогодні думати більше про майбутнє.
Водолій. Тобі варто більше часу приділяти зустрічам і спілкуванню з тими, хто для тебе багато значить. Спробуй не нехтувати тими обов'язками, які були на тебе покладені колективом або кимось іншим. Цей день добряче зарядить тебе енергією, якщо ти будеш налаштована на позитив. Частіше посміхайся.
Риби Чудовий день для самореалізації і самосвідомості свого «Я». А тому довіряй собі та своїм відчуттям. Якщо відчуваєш, що потрібно усамітнитися, так і зроби. Не варто багато часу приділяти тим питанням, які приносять тобі смуток. Все одно ти не зможеш нічого зробити корисного в тому напрямку. Просто відклади задачу до кращих часів.



Усміхніться на початку нового дня!   :)



- Які три слова найчастіше зустрічаються по всьому світу?
- Я тебе люблю?
- Made in China.



В зоопарку:
- Тату, щось ця мавпа на нас дуже зло подивилась...
- Спокійно, синку, це ще тільки каса.



Ідеальна ступінь сп'яніння - це коли вже співаєш, але ще не падаєш.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат