На Рахівщині новий керівник району –   Віктор Медвідь

admin 12.11.2014 17:03 ПОДІЇ

У середу, 12 листопада, у Рахівській РДА представили нового керівника району - Віктора Медвідя.

Маючи слово перед присутніми на представленні, Віктор Медвідь відзначив: стає до роботи в непростий час і сподівається на підтримку і районної ради і місцевих громад навколо тих задач, які має. Повідомив, що у найближчі дні об'їде весь район і проаналізує роботу передовсім соціальних закладів. "Кадрові зміни будуть, і будуть вони здійснені у тісному спілкуванні з громадою" – сказав Віктор Медвідь.
Міський голова Рахова Ярослав Думин попросив прийняти вітання від своїх колег з міста і сіл району, зауваживши, що усі сподіваються на ефективну співпрацю з райдержадміністрацією, адже тільки разом з місцевим самоврядуванням можна розвивати Рахівщину. Виконувач обов’язків голови Рахівської районної ради Михайло Фірка, своєю чергою, пообіцяв підтримку депутатського корпусу у рішеннях на користь громади.

ДОВІДКОВО. Медвідь Віктор Васильович народився 1 жовтня 1971 року в м. Рахів Закарпатської області. У 1994 році закінчив УжДУ, здобувши кваліфікацію лікаря. 7 років пропрацював лікарем-урологом Рахівської райлікарні, згодом очолив відділ охорони здоров'я Рахівської РДА. У 2009 році був призначений головою цього ж району, а через два роки повернувся на посаду лікаря-уролога поліклініки Рахівського району. У 2014 році до цього часу працював головним лікарем Рахівської райлікарні. Депутат Рахівської райради. Одружений, виховує сина.
Прес-служба Закарпатської ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат