Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 10 листопада. Цінуйте те, що маєте, і намагайтеся зробити цей світ кращим. Добро повертається до того, хто примножує його. Тому прокидайтеся з горнятком ароматної кави, запрограмовуйте свій хороший настрій на весь день. Вдалого понеділка!

Цитата дня: Всі люди, які послані нам - це наше відображення. І послані вони для того, щоб ми, дивлячись на цих людей, виправляли свої помилки, і коли ми їх виправляємо, ці люди або теж змінюються, або йдуть з нашого життя.

© Борис Пастернак

10 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 15-20°, у горах місцями 9-14° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 17-19° тепла.


10 листопада ІМЕНИНИ відзначають Ангелій, Ганна, Арсеній, Африкан, Вил, Георгій (Єгор, Юрій), Дмитро (Димитрий), Евникия, Іван (Іоанн), Иеракс, Іов (Иев), Кириак (Кирьяк), Максим, Мануїл, Мелхион, Нафанаил, Неоніла (Ненила), Неофіт, Микола, Нит, Параскєва (Параска), Помпий, Сарвил, Степан (Стефан), Терентій, Февронія, Феодул (Феодул), Формилиан і Фот.


Сьогодні також:
Міжнародний день бухгалтера
  ООН: Всесвітній день молоді
  ООН: Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку (англ. World Science Day for Peace and Development)


Цей день в історії

1663 — укладені Батуринські статті.
1708 — поголовне винищення населення та цілковите зруйнування міста Батурина російським військом
1723 — за наказом царя Петра І в Петербурзі заарештували Павла Полуботка, чернігівського полковника,наказного гетьмана Лівобережної України (1722–1724). Був ув'язнений у Петропавлівській фортеці, де й помер
1764 — Катерина ІІ скасувала гетьманство, передавши всю повноту влади в Україні президенту Малоросійської колегії Петру Рум'янцеву


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
10 листопада — концерт «32 сонати Людвіга ван Бетховена». Грає заслужена артистка України Етелла Чуприк (фортепіано). Ведуча Катерина Керечанин. Прозвучать сонати: № 2 (ор.2 №2) Ля мажор, №17 (ор.31 №2) ре мінор, №18 (ор.31№3) Мі-бемоль мажор, № 24 (ор.78) Фа-дієз мажор. Поч.о 18.30.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 11 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 16.20.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 14.50. “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20. “Лють”. Поч. о 18.10, 20.30, 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 12 листопада — «Гірко!-2”. Поч. о 10.00. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 10.30. «Бджілка Майя, 3D”. Поч. об 11.50, 14.50. “Лють”. Поч. о 12.30, 18.00, 23.30. “Маленька велика дівчинка”. Поч. о 13.10, 16.20, 21.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 15.00, 20.30. “F 63.9 Хвороба кохання”. Поч. о 18.15. “Перш ніж я засну”. Поч. о 19.50, 23.20.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 12 листопада   — “Супершістка”. Поч. о 10.00. «Лють». Поч. об 11.40, 19.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 13.50, 16.40, 21.30.
Художній музей імені Бокшая
Вистиавка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти не матимеш багато ентузіазму на роботі. Рішення з важливих питань будуть затримуватися, а численні поточні справи і просто застопоряться. Постарайся розрахувати свої сили і витрачай їх тільки на пріоритетні саме сьогодні справи. І, що дуже важливо, зроби так, щоб твоє емоційне ставлення, твоя упередженість до колег не заважала роботі.
Телець. Справи фінансові та стан твого гаманця може викликати невелике хвилювання і переживання. Не варто сильно перейматися - життя продовжується і проблеми - його неминучий компонент. У процесі роботи важливу роль відіграє параметр якості, а не кількості. Тому « краще менше, та краще». Вечір проведи у вузькому колі сім'ї.
Близнюки. Протягом дня постарайся зберегти хороші і дружні стосунки з колегами - день трохи напружений. Всьому виною банальна людська заздрість і незадоволеність існуючим станом речей. Вірніше - статусу декого - хочеться більше, як у інших. У другій половині дня варто не проявляти активність і утриматися від вирішення якихось важливих і термінових питань. Вечір проведи з дітьми, по можливості.
Рак. Що б ти не робила сьогодні - постарайся всі справи довести до кінця. І, звичайно, потрібно братися за термінові і не довгострокові завдання. Гельвецій сказав: «Щастя людей полягає в тому, щоб любити робити те, що вони повинні робити». Тож - засукаємо рукава - і вперед! Вечір варто провести вдома, далеко від будь-яких контактів і зв'язків.
Лев З самого ранку постарайся вибирати завдання і цілі, досяжні вже сьогодні або в недалекому майбутньому. Леонардо да Вінчі написав якось: «Щастя дістається тому, хто багато трудиться». Але пам'ятай - не варто орієнтуватися на проекти з далекою перспективою. Цього дня у виграші будуть люди, що займаються більш практичними справами, що виробляють конкретний продукт, який має форму, вагу тощо, а не, припустимо, продавці інформації.
Діва. День буде складним і завдання вирішуватимуться важко. Причому - у всьому - і в особистому і в професійному сенсі. Але, як сказав хтось із великих, «коли одні двері щастя закриваються, відкриваються інші; але ми часто не помічаємо їх, втупившись поглядом у зачинені двері». Перенеси на по обіді занадто важкі і не підйомні завдання і цілі, і важливі розмови з близькими. Це буде найкращим часом для досягнення результату з цих питань.  
Терези   Цей день присвяти ретроспекції - виправляй минулі помилки, «підчищай хвости» за собою і своїми колегами, повернися до перегляду старих договорів і домовленостей. У другій половині дня можливі якісь форс-мажорні ситуації у твоїх співробітників і колег по цеху. Тобі доведеться брати в цьому участь, нехай побічно. Але при цьому ці ситуації будуть тобі на руку - ти суттєво виростеш у своїх очах і в очах оточення.
Скорпіон У першій половині дня не потрібно упускати можливість зростання і розвитку - буде шанс, і не один. А в другій половині дня і ближче до вечора не бажано перевтомлюватися. Не варто влаштовувати собі активний відпочинок - сьогодні бажано відпочити класично - крісло, журнал, пульт.
Стрілець. Сьогодні потрібно сміливо кидатися в саму безодню справ, завдань і турбот. Не бійся нічого і вір у себе. За що б ти не бралася - на тебе чекає динаміка і реалізація задуманого. Втому сьогоднішнього дня тобі допоможе зняти релаксуюча ванна на ніч.
Козеріг Не варто сьогодні перебільшувати проблеми і перешкоди, які стоятимуть на твоєму професійному шляху. Ти все одно впораєшся. Наші сумніви - це наші зрадники. Вони змушують нас втрачати те, що ми, можливо, могли б виграти, якби не боялися спробувати. Намагайся бути більш неупередженою і об'єктивною.
Водолій. Будь уважна у веденні фінансових справ і звітів. Особливо, якщо маєш відношення до грошей - готівкою чи «на папері». Це стосується, в першу чергу, касирів і бухгалтерів. У другій половині дня тобі запропонують деякі перспективні проекти, від яких ні в якому разі не варто відмовлятися. Колись на тебе чекатиме успіх в їх реалізації і чималі дивіденди.
Риби Сьогодні тобі варто приділити якомога більше часу собі і своїй зовнішності. Твій зовнішній вигляд буде мати велике значення, особливо у вирішальних питаннях щодо твоєї кар'єри. Увечері тобі не варто влаштовувати галасливі посиденьки і «виходи в світ» - ти ризикуєш дуже витратитися, що згодом не принесе задоволення.
.



А зараз — усміхніться :)


- А який у тебе ріст?
- 145
- Ти така маленька принцеса. А скільки важиш?
- А важу ще менше, 120.


Василь пішов в ліс по гриби. Пять годин блукав, та грибів не було.
- Мабуть не сезон, - подумав Василь і упав лицем у сніг!



- Коханий, купи мені килим.
- Завелика розкіш, на мітлі літай.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат