Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25100, 20

1070 осіб виплачували працівникам заплату "у конвертах"

У вівторок, 30 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Футбол. Сьогодні харківський «Металіст» вперше зіграє у Лізі чемпіонів

Настав той день, коли харківський «Металіст» вступає в боротьбу за головний клубний трофей Європи. Суперником команди Мирона Маркевича стане команда, що зайняла друге місце в чемпіонаті Греції і не зуміла скласти належної конкуренції чемпіону країни «Олімпіакосу», який випередив ПАОК на 15 пунктів у турнірній таблиці.

У хірургічному корпусі   обласної лікарні завершують оздоблювальні роботи

У вівторок, 30 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо проінспектував стан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака. Про перебіг робіт та останні приготування до здачі приміщення в експлуатацію розповів головний лікар обласної лікарні Юрій Яцина.

524 закарпатців із обмеженими можливостями звернулися до Закарпатського центру зайнятості

Про це сьогодні, 30 липня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Мукачівці реєструватимуть дітей через Інтернет

За словами Мукачівського міського голови Золтана Ленд'єла, запровадження такого електронного реєстру - це ще один крок у ногу з розвитком прогресу. Мукачівці тепер можуть зареєструвати свою дитину до садочку через інтернет

Частково компенсувати витрати закарпатців за 2012 рік може податкова знижка

Скористатися правом на знижку жителі області можуть до 31 грудня.

Користування іпотечним кредитом, пожертви або благодійні внески неприбутковим організаціям, плата за навчання, оплата лікування закладам охорони здоров’я, сплата страхових платежів - всі ці та інші витрати визначені ст. 166 Податкового кодексу України можуть бути включені до податкової знижки.

На Хустщині жінка попеклася, спалюючи сміття


За свою безпечність наші люди часто-густо розраховуються власним здоров’ям, а подеколи й життям. На щастя, цього разу потерпіла отримала незначні ушкодження, але їх могло й не бути, коли б жінка згадала просту істину, що з вогнем не варто експериментувати.

Огляд кафе «Hospoda», або як, що і за скільки готують в ужгородських кафе (ФОТО)

Сюди варто завітати хоча би задля каміну, угорських страв, з огляду на місце розташування в історичному центрі. А ще тут рідко буває галас і виникає відчуття, що ти прийшов не в кафе, а до когось додому. Однозначно можна сказати, що цей заклад є дещо незвичним і сюди вартує йти саме за цією ... незвичністю. Отже, цього разу рубрика Рест-тест розповідатиме про сімейний ресторан «Hospoda».

Балоги програли вибори барона ромського поселення у Мукачеві

Якось так складається, що політика влізає у всі сфери нашого життя. Вибори нового барона у ромському поселенні міста Мукачева - не виключення.

25-метровий басейн незабаром запрацює в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

Запитай у влади АНОНС

У вівторок, 6 серпня, в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Свищо візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». Зі зверненнями, скаргами та пропозиціями громадяни зможуть звернутися за телефоном 0-800-502-70-80 з 11.00 до 13.00.

Прес-центр ОДА

На Закарпатті вже восени з'явиться перший санітарний гелікоптер

Наразі область готується до старту роботи санавіації. Про основні кроки у цьому напрямку у понеділок, 29 липня, говорили на нараді за участі в.о. голови Закарпатської обласної адміністрації Ігоря Свища.

Закарпатські "культурні" чиновники не заплатити сілським клаберам

Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області під час перевірки виявила   грубі порушення законодавства про працю у районних відділах культури і туризму Закарпатської області.

Які зміни будуть в Ужгороді після сесії міськради

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПРОЕКТ чергової ХІХ сесії Ужгородської міської ради VI скликання від 2 серпня 2013 року.

Ужгородський «AQUARIOPARK» стартує

П’ятниця, 26 липня 2013 року, увійде в історію Ужгорода. Саме в цей день, у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

У директора мукачівського базару горів будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь помітили сусіди близько 18.00 вечора понеділка, 29 липня та викликали пожежну.

Прокурори притягнули до відповідальності 28 високопосадовців

За виявлені прокуратурою порушення законодавства у сфері перевезень до відповідальності вже притягнуто 28 посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування.

Де, як і скільки заробляють сьогодні закарпатці

Світова економічна криза неабияк сплутала карти нашим заробітчанам. По-перше, у країнах Європи, де заробітки були доволі високими, платити стали значно менше, а, по-друге, знайти роботу там тепер набагато важче.

Рівень злочинності в Ужгороді - найвищий на Закарпатті

Про це заявив у понеділок, 29 липня прокурор Ужгорода Іван Штефанюк на координаційній нараді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 30 липня. Пам’ятайте, що в дрібницях щастя, тож насолоджуйтеся невеличкими ковтками ароматної кави й оточуйте себе приємними речами. Нехай гармонії прибуде вже зранку, а хороший настрій не забариться, незважаючи на всі клопоти й занятості. Будьте в тонусі, бадьоріть організм свіжозвареною кавою, й гарного вам вівторка!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат