Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25180, 20

Генпрокуратура закрила дві   резонансні закарпатські справи

Днями журналісти Тиждень.ua   у статті «Резонансні ДТП 2012 року: один засуджений та дві закриті справи» намагалися з’ясувати, на якій стадії перебуває розслідування резонансних ДТП, що трапилися в Україні минулого року. У рейтинг резонансних аварій видання потрапили і дві жахливі ДТП, що сталися на Закарпатті. Мова йде про ДТП на об’їзній Ужгорода, в якій загинув байкер, та ДТП, що сталася на Виноградівщині за участі помічника прокурора Виноградівського району, в якій загинуло двоє людей. Як з’ясувалося, обидві справи на сьогодні вже закриті.

О. Вілкул: Встановлення   «знаків категорії об’єкта»   на туристичних об’єктах   сприятиме підвищенню я

Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, уряд ухвалив постанову, згідно з якою на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок). Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Два рекорди на Купала

Минулих вихідних на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений рекорд України в області з ходіння розпеченим вугіллям. З Києва спеціально у гірське село Ізки прибула представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

Центр матері і дитини відкриють на Берегівщині

Про це розповіла директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк:

Мукачівському Товариству рекомендовано припинити дії з ознаками зловживання монопольним становищем  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ТОВ «Квартира» (м.Мукачево) припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Бaлога вкусив офіціантку ресторану

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий».

Ужгородські аптеки пустили з молотка   за зниженою ціною

У минулому номері міської газети можна було почитати про результати
так званого аукціону з продажу восьми міських аптек.

«Нашому терпінню приходить кінець...»

Мешканці будинку на вул. Богомольця, 20, які роками відстоюють своє законне право на житло у цьому гуртожитку, надіслали відкритого листа депутату Закарпатської обласної ради, члену виконавчого комітету Ужгородської міської ради Володимирові Чубірку.

В обласному центрі Закарпаття цього року появилося 34 нових мільйонерів

За інформацією начальника ДПІ м. Ужгорода Марії Бадиди, кількість громадян, доходи яких перевищили 1 млн. грн., становить 62 особи (проти 28 у 2012 році).

Угорський гурт KISS Forever Band відкрив перший день фестивалю Music Bike Ukraine(ФОТО)

Вчора стартувала одна з найбільш масових подій Ужгорода - Music Bike Ukraine. Ужгород заполоняють байкери та авіатори.

Міжгірську селищну раду зобов’язали припинити антиконкурентні дії

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Міжгірську селищну раду   та її виконавчий комітет припинити порушення конкуренційного законодавства.

Голова Закарпатської ОДА зустрівся з найуспішнішими   випускниками (ФОТО)

У п’ятницю, 12 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відзначив випускників, котрі цьогоріч набрали найвищу кількість балів на зовнішньому незалежному оцінюванні. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Іван Качур, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, ректор Ужгородського національного університету Федір Ващук, батьки випускників.

Ужгородський   прес-клуб відзначив закарпатських блогерів і завершив найдовший блог

Ужгородський прес-клуб у рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні завершив Найдовший закарпатський блог. Про підсумки цікавої ідеї, яку запустили ще у травні, йшлося на завершальному баркемпі для закарпатських блогерів.    

У Рахові створили   музей єпископа Маргітича

Цьогоріч виповнюється десять років із дня смерті Івана Маргітича, якого за світлість душі і велику християнську любов ще за життя нарекли «народним єпископом».

Через ДТП у Закарпатті загинув чоловік (ФОТО)

12 липня, близько 2.00 вночі, до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина,   що на 786 км. автодороги «Київ-Чоп» трапилося ДТП.

Вночі спалили авто начальника УБОЗ у Закарпатті

Сьогодні вночі, за інформацією начальника прес-служби ДСНС у Закарпатській області Наталії Батир, у мікрорайоні Сторожниця спалили автомобіль Honda Pilot 2011 року випуску.

Суд таки не виніс вирок по закарпатському контрабандному тунелю

У справі контрабандного тунелю поклали кому – суддя поновив слідство.

У Закарпатті відзначили кращих блогерів

Ужгородський прес-клуб у рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні завершив Найдовший закарпатський блог. Про підсумки цікавої ідеї, яку запустили ще у травні, йшлося на завершальному баркемпі для закарпатських блогерів.    
 

Прокуратура перевірить ужгородський базар

Прокуратура Ужгорода перевірить стихійний ринок на вулиці Белінського.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 12 липня. Прокидайтеся у доброму гуморі під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай ранок наповнюється приємними емоціями, а чашечка – ароматною кавою. Успіху в усіх починаннях і корисного відпочинку на вихідних!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат