Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25220, 20

Викладач УжНУ - у реанімації, його дружина — ендокринолог — загинула у ДТП (ФОТО + ДОПОВНЕНО)

Двоє загинули і троє госпіталізовані у п'ятницю через ДТП у Хустському районі Закарпатської області. Інформацію Rionews підтвердила прес-секретар УДАІ УМВС у Закарпатській області Ганна Трофімчук.

У Закарпатті розбилася відома лікарка (ФОТО)

У жахливому ДТП на Хустщині загинула відома лікарка. Сьогодні, 26 липня, у Хустському районі сталася аварія. Двоє людей загинули.

У Закарпатті трагічно загинула відома ендокринолог

Колектив УжНУ глибоко сумує та висловлює щире співчуття кандидату економічних наук, професору, Заслуженому економісту України Передрію Олександру Самойловичу у   зв'язку із трагічною смерттю дружини - відомого лікаря-ендокринолога Оксани Передрій.

У Закарпатті одразу затримали кілька груп мігрантів

Прикордонники   Чопського загону   затримали кілька груп незаконних мігрантів.

Гості фестивалю йоги побувають у першому ведичному планетарії світу (ФОТО)

З 27 по 31 липня в Києві, на Трухановому острові, відбудеться III Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2013.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 липня. Сподіваємося, що ви встигли зробити все заплановане на цей тиждень. Якщо ж ні, то не переймайтеся, адже за вихідні обов’язково прийдуть потрібні думки, рішення, які сприятимуть якнайкращим результатам. Нехай ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а день буде корисним на справи й позитивні миті. Релаксу вам на вихідних!

До майбутніх водіїв звернувся начальник управління ДАІ області

Останнім часом Україну сколихнула серія дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту. Кожна з них мала трагічні наслідки: десятки людей загинуло…

На Великоберезнянщині загорілися чагарники на площі близько 4,5 га

24 липня близько 14:00 у Великоберезнянському районі, у гірській місцевості, на полонині Лютянська Голиця, працівники лісгоспу виявили загоряння сухої трави та чагарників на площі близько 4,5 га.

У Закарпатті відкриють кардіологічні центри за 4 мільйони доларів

Робота таких центрів дозволить скоротити час від виникнення симптомів до   надання невідкладної допомоги, відповідно, знизити відсоток летальності від гострих коронарних синдромів у пацієнтів.

У Балоги "все віджали, він сидить у своєму замку, бухає і жере кокс"

Тетяна Монтян у екслюзивному коментарі для ПЛ розповіла про втрачені можливості періоду правління Ющенка і глави його адміністрації Віктора Балоги.

Співробітники АКУ виявили графічне зображення, що вводить в оману

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії за ознаками недобросовісної конкуренції.

Янукович зобов’язав власників ЗМІ відкривати акціонерів

Президент Віктор Янукович підписав закон щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації. Про це у четвер повідомляє офіційний сайт президента.

На Закарпатті 2282 реєстратори розрахункових операцій звітують через Інтернет

Це понад 42 % касових апаратів з усіх, які працюють в області. Найбільш активно усвідомили преваги й запроваджують у своїй діяльності касові апарати нового зразка суб’єкти господарювання Виноградівського району, тут персоналізовано майже 80% реєстраторів розрахункових операцій. Трохи менше у Рахівському – 65% та Берегівському – 52,5% районах від загальної кількості зареєстрованих у цих районах РРО.

Приєднатися до глобального екологічного руху може кожен закарпатець

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої став розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

На Закарпатті водолази врятували двох дітей та дорослого

24 липня о 18:20 водолази Управління ДСНС України у Закарпатській області врятували двох 10-річних дітей та 34-річного чоловіка.

Як готують в ужгородських кафе? (ФОТО, ВІДЕО)

Наша редакція часом відвідує ужгородські кафе, в яких записує цікаві рецепти, фотографує й знімає відео. У цьому матеріалі ви побачите 3 ролики, 3 фоторепортажі й 3 смачні тексти, побачите, як готують у місцевих закладах, й наберетеся натхнення для своїх кулінарних шедеврів :)

Міндоходів у Закарпатті пишається своїми платниками

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими.

10 причин не заздрити іншим

Мало кому подобається відчувати заздрість, але побороти її, здається, неможливо. Чи є ті, хто якимось чарівним чином позбавлений цього роз’їдаючого почуття? Кожен з нас хоча би час від часу скрипів зубами, ледве стримуючи злість до людини, яка набагато щасливіша та успішніша чи не так?

Ректор УжНУ Ващук зі своєї кишені заплатить за оновлений сквер біля ректорату

УжНУ оголосив конкурс на проект облаштування скверу святої Тетяни – покровительки студентства.

В ужгородському супермаркеті людей перевірятимуть на гепатит

28 липня, у Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами, у м. Ужгороді відбудеться акція «Переможемо С!».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат