Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25320, 20

На   Закарпатті працює спецзагін ДПС особливого призначення

З початку минулого тижня на території Закарпатської області працює спеціальний загін дорожньо-патрульної служби особливого призначення при МВС України.

Реконструкція приміщень під тренінговий центр   для лікарів завершується

У середу, 3 липня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося   засідання робочої групи «Реформа гуманітарної сфери» обласного комітету з економічних реформ. На порядку – питання діяльності екстреної медичної допомоги краю.

Україна та Угорщина і в подальшому спільно запобігатимуть паводку

3 липня на ділянці правобережної протипаводкової дамби р. Тиса   (в районі сіл Соловка (Україна) –Лоня (Угорщина)) в рамках XVIII наради Уповноважених Урядів України й Угорщини   з питань водного господарства на прикордонних водах   та з нагоди 20-ї річниці українсько-угорського співробітництва пройшли урочисті заходи.

Аналітика: Чому Москва б`є по Митрополиту Володимиру

Філарет, Київський Патріарх: "І я, і наша Церква слідкуємо за тим, що відбувається у наших братів з УПЦ МП, і ми цим занепокоєні. Своє занепокоєння ми висловили і в заяві Прес-центру Патріархії, і нещодавно у Зверненні Архієрейського Собору".

В Україні з'являться платні дороги

Мінінфраструктури веде переговори стосовно продовження модернізації міжнародних транспортних коридорів на території України з Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком та Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Сьогодні - довгоочікуваний Night Ride! (АФІША)

Чим цей Night Ride відрізняється від попередніх:

П’яного міліціонера за кермом затримали у Закарпатті

З початку минулого тижня на території Закарпатської області працює спеціальний загін дорожньо-патрульної служби особливого призначення при МВС України.

Угорці разом з закарпатцям боротимуться з паводками (ФОТО)

Закарпатська область: Україна та Угорщина і в подальшому спільно запобігатимуть паводку.

Ужгородська влада не домоглася зменшення ціни на "Корону"

За принципової позиції прокуратури, суд не дозволив зменшити ціну продажу «Корони».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 4 липня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби встигнути все зробити до завершення тижня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій з ароматом свіжозвареної кави і не забувайте про улюблені солодощі до неї. Нехай початок дня принесе приємні новини і хороших співрозмовників до кавування!

З початку року кордон перетнуло понад мільйон автівок

Із 9 міжнародних пунктів пропуску для автомобільного сполучення, розташованих у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів, найбільша кількість автівок з початку року перетнула пункти пропуску:   «Чоп» - 216 тисяч, «Лужанка» - 204 тисяч   та «Ужгород» - 178 тисяч.

Закарпатці активно користуються адміністративними послугами Міндоходів

Завдяки сервісам Міністерства доходів і зборів платники податків можуть оперативно та безкоштовно отримати довідки, дозволи та   свідоцтва.   Так, зокрема, серед послуг, які пропонуються,   – реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача торгового патенту тощо. Загалом перелік таких адмінпослуг містить 55 найменувань та затверджений відповідним наказом Міністерства.

Держслужбовцям хочуть підвищити зарплату

У середу, 3 липня, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Антон Громовий поспілкувався із журналістами під час брифінгу.

Чемпіонат Іршавського району. Лідери здобули впевнені перемоги

У неділю 30 червня відбулись матчі 8 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Під час круглого столу обговорили умови для розвитку малого та середнього бізнесу

У середу, 3 липня, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбувся круглий стіл з питань розвитку середнього та малого бізнесу в області. Участь у заході взяли, зокрема, заступник керівника краю Володимир Приходько, голова Асоціації платників податків у Закарпатській області Марта Волощук, голова правління Закарпатського фонду підтримки підприємництва Андрій Варцаба   підприємці, представники Громадської ради при ОДА.

Закарпатські правоохоронці проаналізують злочинність серед колег

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів у середу, 3 липня, розповсюдила коментар голови постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань законності та правопорядку Василя Ігнатка з приводу інциденту, який нещодавно мав місце в смт Врадіївка Миколаївської області.

Олександр Ледида: Для нас важливе кожне нове робоче місце та кожне євро інвестицій на розвиток регіо


У середу, 3 липня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із торговим радником Посольства Австрійської Республіки в Україні Грегорем Постлем.

Майже 3,5 тис. закарпатців отримали повідомлення про сплату податку на нерухоме майно

Громадяни мають сплатити визначену суму податку протягом 60 днів.

Закарпатські воркаутери продемонстрували здібності на міжнародному фесті

18 спортсменів з Ужгорода, Мукачева, Хуста та Ізи взяли участь у Міжнародному фестивалі здорового способу життя «Workaut Fest 2013», який   відбувся 29 червня у Дніпропетровську.

Колишнього міліціонера, що переправляв нелегалів, засудили до 5 років

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно колишнього працівника Міжгірського райвідділу міліції, який, зловживаючи службовим становищем, у складі організованого злочинного угрупування допомагав переправляти нелегальних мігрантів через державний кордон України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат