В УжНУ обрали нову Вчену раду

Rionews 21.10.2014 19:06 ПОДІЇ

Новий склад Вченої ради, який відповідає Закону "Про вищу освіту", обрали в УжНУ 21 жовтня під час засідання трудового колективу. Після цього відбулося перше засідання новоствореного органу, на якому обрали його голову - ректора УжНУ Володимира Смоланку.

Обрали Вчену раду строком на 5 років. До вченої ради увійшло 70 осіб, найбільшу кількість з яких становлять педагогічні кадри вишу. Також сюди входять студенти і працівники університету. Відтак кількість виборних становить 82, 9 %, що становить 58 осіб, із них 22 виборні, тобто представники різних факультетів вишу. Кількість студентів у Вченій раді віднині становить – 10 %, що кількісно співвідноситься з 7 особам, кількість з числа інших представників – 7,1 %, тобто 5 осіб. До розподілу квот до складу Вченої ради було обрано виборних представників з представництва директорів, деканів, завкафедр, професорів, доцентів, начальників відділів.

Новообрані члени вченої ради одразу після засідання трудового колективу провели засідання Вченої ради, під час якого голову Вченої ради вперше обирали таємним голосуванням.

Попереднє представництво Вченої ради не відповідало Закону, тому її переобирали.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат