Як швидко і смачно приготувати салат з гарбузом (ФОТО, ВІДЕО)

Наталія Каралкіна, фото Яноша Немеша, відео Кості Підлубного 22.10.2014 10:22 ПОДІЇ

Новий рецепт у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».

Традиційно готуємо його у гостинному дворі «Чарда».

Для салату знадобиться 70 грамів курки, 70 грамів гарбуза, ціле яйце, зелень, пармезан (гр.), майонез із гірчицею у достатній кількості за смаком.

Рецепт салату вже у нашій рубриці за цим лінком.

Страву можна одночасно віднести до європейської та української кухонь. Гарбуз завжди був, є, і залишається важливим овочем у закарпатській кулінарній традиції. У поєднанні з куркою на грилі і пармезаном страва виходить досить калорійною. Тому якщо піклуєтеся про фігуру, можете відварити куряче м’ясо і додати небагато пармезану. При цьому, пам’ятайте про корисність гарбуза, тому смакуйте із задоволенням салат, і будьте здорові!

Наталія Каралкіна, фото Яноша Немеша, відео Кості Підлубного

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат