Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»



Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».




За приготуванням страви команда газети «РІО» вже традиційно спостерігала у Гостинному дворі «Чарда». Салат готувала Аня Юско, кухар холодного цеху.  

Для салату знадобиться 70 грамів курки, 70 грамів гарбуза, ціле яйце, зелень, пармезан (гр.), майонез із гірчицею у достатній кількості за смаком.




Аби приготування не забрало багато часу, у «Чарді» попередньо нарізають інгредієнти: смужками — куряче м’ясо, у яйці відокремлюють жовток від білка, а гарбуз нарізають кубиками і пропікають у пароконвектоматі до золотистої скоринки. При цьому, він має бути м’який і соковитий. Зрозуміло, що вдома такий прилад є не в кожного, тому кухар радить присмажувати гарбуз у духовій шафі. За смаком овоч можна посолити.




Після цього на тарілку викладають свіжу зелень, а на неї — кухонне кільце, аби салат зберігав форму до подачі. Всередині кільця роблять перший шар із попередньо нарізаного жовтка, який зверху змащують соусом.




Соус готується з майонезу та діжонської гірчиці. Він потрібен для пікантності салату, але якщо у вас не знайдеться гірчиці, то можна змащувати страву тільки майонезом, бажано домашнім.




М’ясо курки для цього салату попередньо підсмажують на грилі. Його викладають наступним шаром на жовток. Зверху теж змащують соусом. Після цього йде шар гарбуза, на який знову накладають соус. Останнім шаром є нарізаний білок.




Затим страву обережно звільняють від кулінарного кільця, аби салат не втратив форму. Зверху теж прикрашають гарбузом, свіжою зеленню, і посипають натертим пармезаном.

Якщо попередньо підготуєте інгредієнти, то приготування «Салату з гарбузом, куркою і пармезаном» займе не більше 5 хвилин.




Страву можна одночасно віднести до європейської та української кухонь. Гарбуз завжди був, є, і залишається важливим овочем у закарпатській кулінарній традиції. У поєднанні з куркою на грилі і пармезаном страва виходить досить калорійною. Тому якщо піклуєтеся про фігуру, можете відварити куряче м’ясо і додати небагато пармезану. При цьому, пам’ятайте про корисність гарбуза, тому смакуйте із задоволенням салат, і будьте здорові!








Наталія Каралкіна
фото Яноша Немеша
відео Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

Закарпатський депутат торгував   особливо неб...
йони : вот так всегда.скажите на милость у этог...

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище...
жорж : дык до какого киева да никуда в незалежн...

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовуют...
йони : дамалятки слава богу хоть чего-то начали...

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і зали...
жуст : и самое страшное из сказанного,что власт...

Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у пр...
Тарас : Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здо...

У міжнародного аеропорту “Ужгород” – новий керівни...
жуст : зачем назначать директоров когда самолет...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Ремонтують чи... руйнують
В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com