Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25260, 20

Ужгородець просить владу заборонити рух велосипедистів у Боздоському парку

"Останнім часом все більше говорять про права велосипедистів і необхідність облаштування спеціальних впорядкованих доріжок для них, але, напевно, в місці наймасовішого скупчення ужгородців під час вихідних та літніх днів у Боздоському парку, на це ніхто не звертає увагу".

Ужгородські підприємці працюють без печатки

Печатка підприємця зараз не обов’язкова! Фізичні особи-підприємці не зобов’язані використовувати печатку при здійсненні підприємницької діяльності, — повідомляє   ДПІ у м.Ужгороді.

Закарпатці розвиватимуть сонячну енергію

У середу,   24 липня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 24 липня. Нехай ранкова кава спонукає до активних дій і сміливих рішень. Адже середина тижня якнайкращий привід задуматися про те, що потрібно здійснити. Прокидайтеся в бадьорому настрої, не переймайтеся через дрібниці, адже успіх там, де ви. Гармонійного ранку і позитивного вирішення всіх важливих справ!

Ужгородські петанкісти привезли бронзу з Кубку народів у Польщі (ФОТО)

Українська петанкістська команда, у складі якої було 5 ужгородців, взяла бронзу на Кубку народів з петанку у польському місті Живєц. Гравці змагалися з французами, бельгійцями, голландцями, поляками, словаками та чехами.

4300 закарпатців звернулися до обласної прокуратури за півроку

Організацію роботи з питань розгляду звернень в прокуратурі області спрямовано на викорінення практики підміни органів державного управління та контролю, неухильне дотримання вимог Закону України «Про прокуратуру», оскільки змінено підхід органів прокуратури до порядку вирішення звернень.

«Зірковість» повинна бути підтверджена

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії, які містили ознаки порушення конкуренційного законодавства у вигляді недобросовісної конкуренції.

В області масштабно відзначають   1025 – річчя Хрещення Русі


Про основні заходи, що відбулися та ще відбудуться в області з нагоди святкування річниці Хрещення Київської Русі розповів журналістам начальник відділу національностей та релігій облдержадміністрації Юрій Гузинець:

У м. Чоп   вантажний вагон зійшов з рейок

Потерпілих немає. На станції Чоп, під час здійснення маневрових робіт стався схід пустого вантажного піввагона. Потерпілих не має. Сума завданих збитків встановлюється, проводяться відновлювальні роботи.

Встановлюються усі обставини події, – повідомляє УМВС України на Львівській залізниці.  

Як   оподатковуватимуть   доходи закарпатців від продажу власної сільгосппродукції

Власна продукція, згідно з Податковим кодексом України, це та, котра вирощена, зібрана чи вироблена безпосередньо громадянином на земельних ділянках, наданих їй для ведення особистого селянського господарства і її сукупний розмір не перевищує 2 гектари.

Стягнення необгрунтованої плати за послуги обернулося штрафними санкціями

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Архітектурно-планувальне бюро» Ужгородської міської ради на 18 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

На Закарпатті й Буковині через куриво вилучили «Мерседес» і «Альфа Ромео»  

Прикордонники   Мукачівського загону   спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Лужанка» виявили «нафарширований» сигаретами позашляховик.

Чемпіонат Іршавського району. Тур сенсацій та несподіванок

У неділю 21 липня відбувся 11 тур чемпіонату Іршавського району з футболу.

Після всіх зіграних матчів 2-го туру «Говерла» на 14-му місці (ВІДЕО

Другий тур Чемпіонату України не приніс несподіванок і пройшов відносно спокійно. В другій грі поспіль «Говерла» дає бій сильній команді, однак залишає поле без очок.

400 тисяч гривень від туристичного збору одержало Закарпаття

Ця сума надходжень в місцеві скарбниці перевищує минулорічні показники на 62 тис. грн.

10 способів розвинути творчість

Незалежно від того, вважаєте ви себе творчою людиною чи ні, кожен із нас може стати більш творчим, якщо ми присвятимо трохи часу розвитку своїх здібностей. Ці прості кроки допоможуть вам віднайти себе, розвинути свій творчий потенціал та оптимізувати інтуїцію. Оберіть ті методи, які, на вашу думку, підходять вам якнайбільше.

СПОРТИВНЕ ФОТО ДНЯ

Вихідними співробітники редакції РІО грали у французьку гру в кулі - петанк у Польщі. Привезли ІІІ місце й багато цікавих знімків.

У Мукачівському районі біля Чинадійова горіла автівка

22 липня о 12:39 в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району надійшло повідомлення про загоряння автомобіля “Москвич ІЖ-412”. Пожежа виникла на автошляху державного значення Київ–Чоп в районі смт Чинадійово.

Як нове кладовище виглядатиме в Ужгороді

Ужгородська влада зведе ще одне кладовище.

66 бомб знешкодили у Закарпатті (ФОТО)

Днями співробітники СБУ в Закарпатській області спільно з працівниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення регіонального Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України знешкодили 66 мінометних мін калібру 82 мм.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат