Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25340, 20

Діти з вадами здоров’я отримали від "Карпатської Січі" й   волонтерів спортінвентар

Активісти «Карпатської Січі» разом з волонтерами Закарпаття завітали в дитячий табір у Дубриничах, де відпочивають діти Перечинської та Часлівецької шкіл-інтернатів для дітей з вадами здоров’я.

У Берегові   вогнеборці евакуювали чоловіка й   врятували від знищення   будинок

16 липня в Берегові на вулиці Лоньої горів житловий будинок. Повідомлення про це місцеві вогнеборці отримали о 06:33.  

Сільський   голова Лубні попався на хабарі в 15 тис. дол.


Учора на хабарі в 15 тисяч доларів «попався» сільський голова села Лубня Великоберезнянського району.
На хабарі в 15 тисяч доларів затримали сільського голову Лубні

Стебла коноплі, амфетамін і набої вилучили оперативники на Мукачівщині

У ході проведення операції «Мак» до сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків надійшла оперативна інформація про те, що мешканець Мукачева   на власній присадибній ділянці займається вирощуванням конопель.

Міліція знайшла злодіїв, які пограбували "Дорогу життя"

На початку липня в одному з корпусів реабілітаційного центру "Дорога житті" в Ужгороді сталася крадіжка: невідомі зловмисники викрали унікальну й дорогу (вартістю 4,5 млн.грн.) медичну апаратуру швейцарського виробництва для лікування дітей, хворих на дитячий церебральний параліч.

На трасі Київ-Чоп загорілася вантажівка

Сьогодні, 16 липня о 17:12 до пожежно-рятувального підрозділу Воловецького району надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Нижні Ворота загорівся вантажний автомобіль «МАН», що слідував транзитом з Румунії до Білорусії.

Підприємцям, які завершили свою діяльність, нагадують звітувати про це

Платник податків зобов’язаний за кожний звітний період подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Звітність подається до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на обліку. Важливо пам’ятати, навіть якщо платник податків вирішив на певний період призупинити ведення своєї  господарської діяльності, то звітувати потрібно у будь-якому випадку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 17 липня. Дозвольте собі порелаксувати за чашечкою свіжозвареної кави, бо від ранкового настрою найчастіше залежить успішність всього дня. Rionews бажає вам сьогодні встигнути зробити все задумане. Нехай поразки підганяють до перемог, а свіжозварена кава бадьорить на початку нового дня!

За утримання худоби держава виплачує гроші власникам

Про цю та інші програми підтримки розвитку сільських територій розповів заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Юрій Лесьо.

«Акція» продовжується лише на вивісці  

ФОП Брецко Ю.Ю. виконано рекомендації Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, які стосувалися недобросовісної конкуренції.

Як встановило Відділення, на фасаді офісної будівлі та вікні за місцем здійснення господарської діяльності ФОП Брецко Ю.Ю., який надає послуги із страхування у м.Ужгороді було розміщено рекламну вивіску: «Страхування. Акції. Знижки.».
Проте,акції та знижки при наданні послуг страхування, автострахування протягом січня-травня 2013 року не надавалися.
На виконання рекомендації Відділення, вивіску, яка могла ввести споживачів в оману знято.

Всесвітня спадщина ЮНЕСКО — «Букові праліси Карпат». Стан справ


У вівторок, 16 липня, під керівництвом голови комісії Михайла Цірика відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та використання природних ресурсів. Участь у засіданні також взяли заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович та перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений.

Від виконкому в середу очікують...   правопорушень

На завтрашньому засіданні виконкому вже традиційно розглядатиметься кілька питань, проти прийняття яких постійно виступає громада міста – наголошує колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський.

У Мукачеві   на пожежі загинула людина

Внаслідок пожежі, що трапилась в одній з квартир багатоповерхового   житлового будинку в місті над Латорицею, загинула 50-річна власниця даної оселі. Ймовірніше за все жінка поплатилась життям через пагубну звичку палити в ліжку.

Прокуратура визнала, що рішення міськради про дозвіл УжНУ віддати в заставу міське майно, незаконне

Прокуратура міста Ужгорода встановила, що рішення Ужгородської міської ради щодо передачу в заставу майна, яке належить Ужгородському національному університету, є незаконним та підлягає скасуванню.

Шашки. Сільвія Марковці здобула три медалі на Кубку України

6—12 липня у Івано-Франківську проходив особисто-командний КУ з шашок-100. Закарпатську область представляли Сільвія Марковці та Анатолій Вайда. Сільвія Марковці у кожній з дисциплін здобула по медалі, зокрема, золото у швидкій грі. У командному заліку Закарпатська область на шостому місці у всіх дисциплінах.

За 6 місяців роботи територіальні органи Міндоходів спрямували до бюджету 1 млрд. 712 млн. грн.

Про це поінформував журналістів під час прес-конференції Василь Іванчо.

Василь Морозов чемпіон України у велоорієнтуванні

Минулими вихідними у Львові відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах МТВО (Mountain bike orienteering). Тон задавали байкери з Києва, Закарпатської, Львівської і Харківської областей, серед гостей були навіть представники Великобританії та Чеxії.

Закарпатським бухгалтерам обіцяють спростити роботу

Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначають День бухгалтера. Напередодні в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало щорічне відзначення професійного свята. Йшлося про новації для бухгалтерів, роль бухгалтерської служби у наповненні доходів бюджету країни про особливості роботи у сучасних українських реаліях.

Щоб потрапити в Угорщину гвінеєць вистрибнув з поїзду

Інформацію про чоловіка, який вистрибнув з поїзду прикордонники Чопського загону отримали від провідника. Невдовзі правоохоронці за 100 метрів від лінії кордону затримали «пасажира втікача». Ним виявився громадянин Гвінеї.

Закарпатська художниця представить в Ужгороді "Карпатські сни"

У четвер, 18 липня в галереї   «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття виставки живопису Олени Кондратюк. Знана у нашому краї мисткиня представить понад 30 різножанрових робіт із циклу «Карпатські сни», над якими працювала протягом п’яти років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат