Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 21 жовтня. Проводьте свій ранок у компанії бажаних співрозмовників і зігрівайтеся теплом улюбленої кави. Нехай жовтень надихає вас на творчість всупереч осінній негоді. Легкого вам прокидання, реалізації всіх задумів і ранкового затишку з горнятком кави!

Цитата дня: Твоє єдине зобов'язання протягом всього твого життя - бути самим собою.

© Річард Бах "Кишеньковий довідник Месії"

21 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, місцями сильний. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 12-17°, в горах місцями вночі 4-7°, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Часом дощ, місцями сильний. Вночі та вранці подекуди туман. Видимість в дощі 1-2 км, в сильному місцями 500-900 м, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 15-17° тепла.


21 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Амбрось, Варлам (Варлаам), Василь, Віктор, Володимир, Дмитро (Димитрий), Дорофій, Досифей, Єлизавета (Елисавета), Іван (Іоанн), Іона, Исидор, Марія, Надія, Никодим, Микола, Павло, Пахом (Пахомий), Пелагія, Петро, Петрония, Таїсія, Тетяна (Татиана), Трифон і Серафім.



Цей день в історії

1520 — Фернан Магеллан відкрив і пройшов протоку між Атлантичним і Тихим океанами, названу згодом його іменем.
1596 — укладена Брестська унія, відповідно до якої єпископи руської церкви на польських територіях визнали над собою владу папи
1665 — українські козаки на чолі з гетьманом І.Брюховецьким підписали Московські статті, за якими визначалися взаємини козаків з Росією



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Бавка
До 21 жовтня – «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 22 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 14.20, 22.40. “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 18.20. “Суддя”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.10.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.45, 12.30, 14.15, 18.00. “Ведмеді-сусіди”. Поч. об 11.20, 14.30. “Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 13.00. «Прогулянка серед могил”. Поч. о 16.00, 21.30. “Страховик”. Поч. о 16.10, 18.10, 20.10, 22.10. “Дракула”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 23 жовтня   — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.30, 14.20. “Дракула”. Поч. о 12.20. “Анабель”. Поч. о 16.10, 20.00. “Суддя”. Поч. о 18.00, 21.50.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто постаратися не звертати увагу на ряд зовнішніх подразників. Побережи нерви. Намагайся не приймати близько до серця все, що тобі скажуть. Відмінний день для особистого прориву. Сьогодні у тебе є всі шанси знайти істину в питанні, який тебе турбував останнім часом.
Телець Чудовий день для зустрічей і спілкування з низкою потенційних партнерів. Клієнти будуть доброзичливі. Намагайся не переживати через дрібниці. Увечері бажано здійснити невеличку пробіжку або відправитися в спортзал. Фізичні вправи підсилять здатність твого організму протистояти ряду навантажень, з якими ти щодня стикаєшся.
Близнюки Сьогодні тобі варто більше часу приділити собі. Постарайся визначитися, чого ж ти насправді хочеш, не перебільшуючи ролі інших людей у своєму житті. Тобі варто самостійно прийняти важливі рішення, які нададуть значний вплив на твоє майбутнє.
Рак. Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам з колегами, а також з близькими людьми. Якщо ти не розв'яжеш найближчим часом сімейні негаразди, то вони відіб'ються на робочому процесі. Сьогодні тобі слід приймати рішення самостійно. Це той день, коли поради тобі не потрібні.
Лев   Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам із близькими. Спробуй врахувати їхні побажання. Чудовий день для тих, хто прагне до самореалізації в кар'єрі, бізнесі чи хобі. Сьогодні ти зможеш розкрити свій потенціал з новою силою. Здоров'я вимагає твоєї уваги.
Діва. Сьогодні тобі варто ще раз перепровірити фінансову звітність. Матеріальна сфера буде сьогодні найбільш актуальною, що впливає на ряд прийнятих тобою рішень. Твій бойовий настрій допоможе тобі зібратися з думками і виконати ряд поставлених завдань.
Терези Цей день дивує своєю динамікою. Намагайся не приймати близько до серця того, що відбувається навколо тебе. Хтось із твоїх близьких на тебе ображається. Якщо ти знаєш хто, вибачся, попроси про зустріч. Сьогодні ти здатна мислити ясно і виразно.
Скорпіон Чудовий день для розкриття свого внутрішнього потенціалу. Оточуючі будуть тебе радувати. Намагайся не надавати великого значення дрібницям. Приділи час тому, щоб всі робочі процеси перебували під постійним і невсипущим контролем.
Стрілець Сьогодні тобі варто приділити більше часу стосункам із колегами та партнерами. Між вами повинно бути якомога менше недосказанностей, так як це може вплинути на прийняття важливого рішення, від якого багато що залежить. Намагайся бути максимально щирою і чесною.
Козеріг Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам із близькими людьми. Незважаючи на будній день, сімейні негаразди не даватимуть тобі спокою. Постарайся приділити більше уваги зустрічам і спілкуванню з партнерами і компаньйонами. Зараз такий період, коли довіра для тебе є гарантією благополуччя.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з партнерами. Намагайся не приймати близько до серця те, що тебе може зачепити. Дивись на людей і ситуацію як би з боку. Чудовий день для того, щоб визначитися в особистому житті.
Риби Цей день варто провести в оточенні тих, хто тобі приємний та дорогий. Тобі варто виключити негативні впливи з боку інших. Більше часу приділи зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Спробуй не приймати близько до серця ряд обставин, які можуть тебе насторожити.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ти не уявляєш, як боляче, коли йде кохана людина ...
- Пфф... Готова сперечатися, ти ніколи не бився мізинчиком об ніжку стола.



Йде Червона Шапочка по лісу. Раптом з кущів висовується голова вовка.
- Ти куди йдеш, напевно, до бабусі?
- Так.
- У кошику, напевно, пиріжки?
- Так.
- Пиріжки, напевно, загорнуті в газету?
- Так.
- Ану дай мені газетки ...



Знесла якось курочка Ряба по п'яні сарай.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат