Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25240, 20

На Закарпатті розробили схему планування територій

Під час візиту, що відбувся у середу, 17 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації відвідав ряд населених пунктів району, а також взяв участь у розширеній виїзній нараді з питань реалізації Схеми планування території Закарпатської області та виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Про перевертнів у погонах і честь мундира

Головний   міліціонер Закарпаття Василь Варцаба розповів журналістам, чим живе сьогоднішня міліція і як вичистити її ряди від перевертнів

Виконком ухвалив виділення 2 млн. 250 тис. грн. на потреби Водоканалу

...й дозволив приватизувати житло у «маневровому» будинку.

Суд довів законність поселення ужгородки.   У мерії зобов’язані допомогти   з документами на квартиру

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулася мешканка з вул. Заньковецької, 9 Єлизавета Комар.

"Чорноморець" та донецький "Металург" дізналися своїх суперників по Лізі Европи

Суперником переможця пари "Чорноморець" - "Дачія" стане переможець пари "Црвена Звезда"/ІБВ (Ісландія). У першому матчі переміг сербський клуб - 2:0.

У Закарпатті готуються до зими

У п’ятницю, 19 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради розглянули кілька важливих питань. Зокрема, стосовно підготовки до майбутнього опалювального сезону та реалізації державних житлових програм.

«Не покарати невинного…»

Інтерв’ю з Іллею Лендєлом, який 20 років очолював обласний суд.

До чого призводить брак любові?

В облмуздрамтеатрі відбувся ювілейний показ любовної драми з прибамбасами «Mеine liebe Віра».

«Фестиваль «The Best City.UA-2013»   пройшов яскраво. Ми розпочинаємо підготовку   до «The Best City.U

У той час, як в Ужгороді поціновувачів року й мотоциклів зібрав «Music Bike Ukraine», у Дніпропетровську вирував ще потужніший фестиваль «The Best City.UA-2013», що зібрав 120 вітчизняних та світових рок-зірок, 50 тисяч зізнань у коханні, 70 тисяч глядачів із усієї України та гостей майже з 10 країн світу.

Хустський суд випустив із-під варти викрадачів іномарки,   серед яких і раніше судимий

У неділю, 14 липня, зранку до правоохоронців Хустського міськвідділу звернувся місцевий мешканець та повідомив про викрадення автомобіля з його дворогосподарства.

Із 20 рукописів відібрано 8   для видання за рахунок коштів обласного бюджету

Минулого року на видання книг закарпатських авторів було виділено 200 тисяч гривень. За ці кошти видано 8 книг накладом 6 тисяч 320 примірників.

В УжНУ навчатимуть майбутніх держслужбовців

З нового навчального року УжНУ здійснюватиме підготовку фахівців у галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 «Державна служба». Відповідний дозвіл надано рішенням Акредитаційної комісії України від 27 червня 2013 року. З 10 липня до 10 серпня можна подавати документи на навчання, а вступні випробування триватимуть з 11 по 25 серпня.

Балогу вкусив кліщ.   У нього пронос

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді. Як повідомляє сайт, Балога захворів. Зі слів охоронця, який опікується песиком Балогою, уже з понеділка в собаки пропав апетит.

Прокуратура Ужгорода перевірить, чи законно знищили зелену зону   на вул. Собранецькій, аби прокласти

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала питання проведення перевірки щодо знищення зеленої зони, що біля багатоквартирних будинків №№ 74, 78 на вул. Собранецькій.

Влада збирається позбутися 30-ти комунальних об’єктів

У міській газеті від 13 липня надруковане оголошення Департаменту міського господарства про проведення конкурсу з відбору чергових об’єктів комунальної власності під розпродаж або передачу в оренду. Загалом їх аж 30 об’єктів.

Відома адвокатка Тетяна Монтян представила   в Ужгороді   книжку

В Ужгороді презентували книгу професора Університету Індіани Елінор Остром   «Керування спільним». Українською мовою книжку переклала відома адвокатка Тетяна Монтян. На основі праці американської економістки, яка п’ятдесят років писала книгу, вона розповіла про власність та майнові права в Україні

Ліга чемпіонів. «Металіст» зіграє з грецьким ФК ПАОК

Сьогодні відбулося жеребкування третього кваліфайраунду ЛЧ. Впервые в истории «Металлист» узнал своего соперника в престижнейшем еврокубковом турнире.

Чемпіонат Іршавського району. Лідери здобули впевнені перемоги

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Юнацька першість Іршавщини. Фаворити втратили важливі очки  

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У центральному поєдинку туру «Заріччя», в якості лідера перегонів, екзаменувало на виїзді міцного середнячка «Загаття». Колориту цій дуелі додавав той факт, що в цьому році жодна з юнацьких команд гостей перемоги з Загаття не вивозила. Ну чим не виклик для маститого фаворита спробувати долю при штурмі міцного захисного муру?

Завтра «Говерла» приймає «Динамо»

Команди зіграли між собою 12 матчів, одну   перемогу здобула «Говерла» (вдома), одинадцять разів перемагали динамівці. Голи: 9:32. Початок матчу о 19.00. Головний арбітр А. Жабченко (Сімферополь).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат