Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 28 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й не дозволяйте оточенню зіпсувати свій настрій. Додавайте ароматної кави до початку нового дня. Нехай усе приємне і корисне сьогодні здійснюється якнайшвидше. Гарного дня!

Цитата дня: Якщо сьогодні вас зупиняють дощ/сніг/холод/завірюха, згадайте тих, кого не зупинило власне життя заради вашого майбутнього.

© Надія Дризицька

28 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці тумани. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, на високогірї 0-3° тепла, вдень 8-13°, у горах місцями 3-8° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці тумани. Видимість добра, в тумані 200-500, подекуди 50-100 м.
по м. Ужгород: Невелика хмарність. Вночі та вранці туман. Вітер східний 3-8 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 10-12° тепла.

28 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Панас, Вевей, Денис (Дионисий), Евфимий, Іван (Іоанн), Лук'ян (Лукиан), Савин, Сарвил, Семен (Симеон).


Цей день в історії

1938 — 17 тисяч польських євреїв заарештовано у Німеччині і відіслано до польського кордону. Польський уряд відмовляється їх прийняти. Вислані залишаються між двома країнами у таборі біженців.
1941 — радянські війська залишили з боями районний центр Костянтинівка Сталінської області.
1944 — день звільнення усіх територій сучасної України від нацистських загарбників.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, залізничний вокзал, пл. Театральна
25—28 жовтня — дитячо-юнацький фестиваль-конкурс національних культур та народної творчості «Яскрава Країна».
27 жовтня — майстер-класи, екскурсії, творчі зустрічі (с. Пийтерфолво).
28 жовтня — гала-концерт. Поч. 12.00 (облмуздрамтеатр).

Падіюн
До 7 листопада — виставка-продаж “У світі натурального каменю”.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 29 жовтня — «Супер шістка, 3D”. Поч. об 11.30, 15.00, 19.20.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20, 21.20. “Суддя”. Поч. о 17.00, 22.50.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 29 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.00, 15.30. “Гірко!”. Поч. об 11.20, 13.00, 18.40, 20.20. “Місто героїв, ЗD”. Поч. об 11.45, 13.40, 17.10, 19.00. “Прогулянка серед могил”. Поч. о 20.50. “Страховик”. Поч. о 15.10, 22.00. “Дракула”. Поч. о 22.50. “Такі красиві і люди”. Поч. о 17.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 29 жовтня   — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.30, 12.10, 14.00, 18.00. “Анабель”. Поч. о 16.00, 20.00. “Суддя”. Поч. о 22.00.    
Художній музей імені Бокшая
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі потрібно бути особливо обережною з фінансами. Не давай в борг, як в принципі в борг і не бери. Цей день може бути тобі корисний, як каталізатор того, що раніше відбувалося. Якщо твої вчинки і дії були правильними, то ти побачиш, як твої проблеми і завдання вирішуються просто і невимушено. У всякому разі зібраність тобі не завадить.
Телець. Не приймай близько до серця все, що відбувається сьогодні. Цей день змусить тебе ще раз переоцінити ситуацію. Від того, як ти вчиниш, буде багато залежати в твоєму житті. Спробуй поставитися до подій з позиції спостерігача. Вечір проведи в тихій домашній атмосфері.
Близнюки. Сьогодні як ніколи тобі варто обережно підбирати слова, особливо враховуючи ряд обставин. Від того, що і кому ти будеш говорити, багато що залежить. Цілком можливо, що в твоє життя прийде справжня весна. Тобі не варто недооцінювати свою роль в колективі. Багато хто в колективі до тебе прислухається і багато хто тобі вірить. Постарайся не обдурити чужих надій.
Рак. Чудовий день для вирішення ряду поточних завдань. Цей день дивним чином допоможе тобі усвідомити свою роль і навіть місію в тому колективі, в якому ти знаходишся в даний момент. Не перестарайся, особливо це стосується низки питань, пов'язаних з фінансами. Тобі можуть зробити дуже вигідну пропозицію. Будь обережна в прийнятті важливих рішень.
Лев Сьогодні ти сміливо можеш слідувати своїм поривам. Спробуй пограти з образами, які виникають в твоїй уяві. Цілком можливо, що ці образи є баченням твоїх істинних бажань. Тобі буде про що поміркувати на дозвіллі. Увечері бажані фізичні навантаження.
Діва. Сьогодні тобі варто постаратися приділити більше часу спілкуванню. Не надавай великого значення дрібницям. Фінансове питання стане темою дня, а тому у тебе буде чудовий шанс вирішити чимало поставлених перед тобою завдань. Залежно від того, як ти впораєшся з ними, залежатиме твій настрій ввечері.
Терези   Сьогодні тобі варто прислухатися до голосу своєї інтуїції. Намагайся не брати близько до серця ті моменти, коли ти відчуваєш брехню. Досить того, що ти її відчуваєш. Просто скажи про це співрозмовнику. У рішенні важливих питань не гидуй порадою старших за положенням або віком людей.
Скорпіон Сьогодні тобі варто зосередити всю свою увагу на веденні фінансів. Спробуй взяти до уваги ряд складних аспектів, які можуть дещо ускладнити робочий процес. Але тебе це не повинно засмучувати. Не нехтуй своїми обов'язками. Делегування своїх повноважень може привести до затримок.
Стрілець. Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Намагайся не брати близько до серця слова і дії інших людей. Цей день може здивувати і порадувати. А тому приймай все, що цей день тобі принесе. Посмішка скрасить деяку зовнішню напругу.
Козеріг Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Спробуй більше часу приділити співробітникам. Твої стосунки з оточуючими сьогодні будуть індикатором твого життєвого успіху. А тому тобі не можна використовувати емоції для вирішення складних завдань. Намагайся бути раціональною в розподілі ресурсів.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам з іншими людьми. Не варто включати емоції з приводу і без. Навіть, якщо ситуація загострюється до межі - стримуйся. Не надавай великого значення дрібницям. Тобі варто реально підходити до питань самоорганізації та виконання особистих цілей.
Риби Сьогодні тобі належить відчути цілий ряд хвилюючих подій. Намагайся не нехтувати роллю посередника в бізнес-процесах. Не бери на себе велику відповідальність за реалізацію цілей інших людей. Твоя допомога знадобитися тільки тоді, коли тебе про це попросять. А тому не варто себе нікому нав'язувати.

.



А зараз — усміхніться :)

Дружина і чоловік лежать в ліжку вночі:
- Дорогий, ти спиш?
- Ні.
- А хочеш?
Чоловік (збуджуючись):
- ХОЧУ!
- Ну тоді спи



Прораб Іванович роблячи ремонт у власній квартирі не стримався і вкрав два мішки цементу!




Світ втрачає своїх геніїв: Ейнштейн помер, Бетховен оглух, Пушкіна застрелили, тепер ось у мене щось голова болить…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат