Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25160, 20

В Україні набувають чинності нові правила оцінки нерухомості (ДОПОВНЕНО)

З сьогоднішнього дня фізичні особи, що продають рухоме і нерухоме майно, повинні отримувати оцінку майна для сплати податків виключно у спеціалізованих оцінювачів.
Про це пише "Комерсант-Україна".

Від сьогодні водний комплекс «Aqua Rio Park» в Ужгороді приймає перших гостей (ФОТО)

На календарі перше серпня. Для Ужгорода цей літній місяць розпочинається з приємної звістки – вже з 6-ої години ранку можна відвідувати 25-метровий красень-басейн водного комплексу «Aqua Rio-park».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 1 серпня. Подбайте про себе на початку останнього літнього місця, сміливо плануйте відпочинок, і нехай жодні неприємні люди чи обставини не затьмарюють настрій. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, наповнюйте ним свою оселю і нехай гармонії прибуде вже зранку. Вдалого дня!

У дитячому таборі на Хустщині рятувальники провели виїзний лікнеп з основ безпеки життєдіяльності

Як свідчать статистичні дані, під час літніх канікул різко зростає кількість випадків дитячого травматизму. Вода, необережне поводження з вогнем, пустощі з вибухонебезпечними предметами, токсичними речовинами – ось тільки незначний перелік тих надзвичайних подій, на які рятувальникам доводиться виїжджати щоліта. І як не прикро, але діти в них не статисти, - а активні учасники, і подібна «участь»” рідко обходиться без трагічних наслідків.

Пожежу в ужгородській   багатоповерхівці ліквідовано

31 липня о 11:20 ужгородські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу на вулиці Минайській, що в обласному центрі. Осередком пожежі стала трикімнатна квартира міської восьмиповерхівки. Пожежу помітила неповнолітня дівчинка, мешканка даного будинку. Вона, спускаючись сходами, побачила, що з дверей квартири на четвертому поверсі йде дим. Дитина не розгубилася, а відразу повідомила про побачене дорослих. Вони й зателефонували на номер «101».

За видачу водійського посвідчення без навчання у закарпатця вимагали 2800 грн. хабара

30 липня близько 9 години вечора в с.Нересниця Тячівського району по поблизу автомобільного мосту через річку Тересва, правоохоронці затримали під час одержання неправомірної вигоди заступника директора Тернівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Він вимагав та отримав від закарпатця раніше обумовлену неправомірну вигоду в сумі 2 800 гривень.

Неотримання дозвільних документів може призвести до неправомірних переваг перед конкурентами

Виноградівське міжрайонне управління водного господарства виконало рекомендації Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

До осені запрацюють спортивні майданчики по поблизу   СК «Юність»

У середу, 31 липня, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур здійснив робочу поїздку освітніми закладами обласного підпорядкування, у яких цьогоріч заплановано проведення ряду ремонтних робіт.

Як ужгородцям отримати ідентифікаційний код?

ДПІ у м.Ужгороді звертає увагу фізичних осіб, у яких виникли об'єкти оподаткування чи обов'язки зі сплати податків і інших обов'язкових платежів повинні зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб і отримати «ідентифікаційний номер».

ФОТОФАКТ в Ужгороді

Фото радісної дитини, яка скаче на батуті, має підняти вам настрій!

Що горіло у Закарпатті за добу?

Що спричинили пожежі у Закарпатті, чи є жертви, які причини й наслідки - у огляді.

171 мільйон гривень одержала Мукачівщина від місцевого населення

Загалом за перше півріччя 2013 року до Зведеного бюджету надійшло майже 171 млн. грн. До державного бюджету платниками району перераховано понад 58 млн. грн., а місцеві бюджети за цей час отримали близько 113 млн. грн., що на 12 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Директор закарпатського центру зайнятості вважає, що лише волонтери можуть бути успішними і щасливим

Юрій Фущич, начальник Закарпатського обласного центру зайнятості наголосив, що тільки зайнята людина, у тому числі волонтерською працею, може бути успішною і щасливою.

У Закарпатті стало на 54% більше діток, яких годують виключно груддю

Найкращий спосіб вигодовування дітей - це початок грудного вигодовування протягом першої півгодини життя, виключно грудне вигодовування до шести місяців та продовження грудного вигодовування до двох років та більше. Грудне вигодовування має позитивні коротко- та довготривалі наслідки для здоров'я дітей та матерів.

Податківці відібрали у закарпатців речей на 19 мільйонів гривень

У Закарпатті виявлено 70 фактів правопорушень податкового законодавства.

Студенти з викладачами УжНУ їдуть до Флоренції

Студенти та викладачі УжНУ представлять Україну на Міжнародному конгресі судової стоматології у Флоренції.

Долю гірськолижної бази «Плішка» нарешті вирішено. УжНУ та Кам’яницька сільська рада уклали мирову

Проблему знаменитої університетської гірськолижної бази «Плішка», що гостро постала в останні 10 років, нарешті вирішено: підписано угоду між Ужгородським національним університетом та Кам’яницькою сільською радою.

Балога признався, що вважає Путіна своїм батьком

Юрій Хрипта: Доброго дня, шановні читачі. Ті з Вас, хто періодично читає проЄЦовські видання, систематично можуть бачити недалекість висловів та думок головного ЄЦівця — Балоги.

Закарпатці можуть скористатись податковою знижкою до 31 грудня цього року

Для цього необхідно подати річну податкову декларацію за минулий рік

Ужгородські міліціонери поспілкувалися з директорами міських ринків

Міліціонери під час засідання домовилися про співпрацю з ужгородськими підприємцями.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат