Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 22 жовтня. Нехай усе задумане почне реалізовуватися вже зранку. Не переймайтеся через дрібниці, навколо стільки краси, якою можна і потрібно насолоджуватися. Смакуйте ароматну каву у бажаній компанії і додавайте до неї позитивних емоцій. Приємного прокидання і вдалої вам середи!

Цитата дня: Ви повинні знати, що свобода - це найвища цінність, і якщо любов не дає вам свободи, тоді це не любов.

© Ошо

22 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі місцями дощ, вранці та вдень сильні, в західних та центральних районах дуже сильні дощі. Вітер східний 7-12, вдень в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 9-14° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями дощ, вранці та вдень сильні, в західних та центральних районах дуже сильні дощі. Видимість в дощі 2-4 км, в сильних опадах місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарна погода, вночі дощ, вранці та вдень сильний дощ. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 12-14° тепла.


22 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Абрам (Авраам), Андроник, Панаса, Варсонофій, Гавденций, Диоклитиан, Еввентий (Иувентин), Костянтин, Лот, Максим, Петро, Поплия, Степан (Стефан) і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1618 — Королівський суд Англії засудив полководця, філософа, ученого Волтера Релі до страти за вільнодумність
1797 — Гарнерен Андре-Жак здійснив перший в історії людства стрибок з парашутом
1883 — у Нью-Йорку відкрилася «Метрополітен-Опера». У перший вечір звучала опера Гуно «Фауст»



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 22 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 14.20, 22.40. “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 18.20. “Суддя”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.10.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.45, 12.30, 14.15, 18.00. “Ведмеді-сусіди”. Поч. об 11.20, 14.30. “Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 13.00. «Прогулянка серед могил”. Поч. о 16.00, 21.30. “Страховик”. Поч. о 16.10, 18.10, 20.10, 22.10. “Дракула”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 23 жовтня   — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.30, 14.20. “Дракула”. Поч. о 12.20. “Анабель”. Поч. о 16.10, 20.00. “Суддя”. Поч. о 18.00, 21.50.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто приділити більше уваги зустрічам і спілкуванню з низкою майбутніх партнерів та інвесторів. Спробуй отримати максимум від тих можливостей, які в тебе сьогодні з'являться. Постарайся приділити більше уваги процесу переговорів. Саме зараз закладається основний фундамент твого майбутнього прибутку.
Телець Сьогодні тобі варто приділити особливу увагу зустрічам і спілкуванню з низкою важливих для тебе людей. Не варто їх переносити на потім. Зроби все можливе і неможливе для того, щоб все сталося саме так, як ти запланувала. Пам'ятай, що немає межі досконалості. Спробуй використати всі наявні ресурси для того, щоб досягти мети.
Близнюки Цей день унікальний за своїм наповненням, а тому тобі варто уважно поставитися до того, що ти сьогодні побачиш і почуєш. Лови знаки, вони на кожному кроці. Не давай собі шансу помилитися в прийнятих тобою рішеннях. Звернися до своєї інтуїції, вона підкаже тобі, як краще вчинити.
Рак. Спробуй приділити більше часу стосункам із колегами та друзями. Пам'ятай, що твоє оточення - це, перш за все твоя страховка. Тому тобі варто розібратися з напругою, яка є між тобою і кимось іншим. Як тільки ти від цього позбудешся, у тебе з'явиться внутрішня впевненість у собі.
Лев   Сьогодні тобі варто більше часу приділити вирішенню практичних питань. Спробуй не перестаратися з витратами. Пам'ятай, що життя в борг - це яма, з якої не так-то просто вибратися. Намагайся грамотно розподіляти фінансові потоки заради того, щоб не потрапити в халепу. Не переймайся, якщо які-небудь з трат доведеться перенести.
Діва. Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам із близькими і колегами. Зосередься на питаннях практичного характеру. Якщо є зіткнення інтересів - тобі не варто йти від вирішення цієї проблеми. Не відмовляйся від запрошення провести приємно вечір, тобі це буде корисно.
Терези Цей день дивує своєю динамікою та насиченістю. А тому тобі варто зробити все, щоб використати потенціал цього дня. Намагайся не наполягати на своїй думці. Сьогодні зайві емоції ні до чого. Досить висловити своє бажання і намір.
Скорпіон Сьогодні тобі варто запитати себе чи все ти робиш правильно і згідно задуманого плану. Можливо, в останні дні ти трохи перевтомилася і зараз вже не зовсім розумієш, що відбувається. Тобі потрібно відпочити. Візьми паузу, наберися сил і тільки після цього продовжуй свій рух до мети. Чудовий день для того, щоб провести його в колі близьких людей.
Стрілець Цей день чудовий в усіх відношеннях, особливо у відносинах з іншими людьми. Перед тобою зараз відкриваються можливості, а тому, тобі слід зробити все, щоб не упустити найбільш важливі з них. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Сьогодні не варто перевтомлюватися, тому стеж за своїм самопочуттям.
Козеріг Сьогодні тобі варто більше уваги приділити собі. Причому не тільки своїм бажанням, а й зовнішності, здоров'ю, настрою. Якщо ти зможеш краще розуміти себе, розуміти свої реакції, настрої, ти зможеш зрозуміти інших. Тільки так ти реалізуєш задумане.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити вирішенню юридичних питань, а також документообігу. Часом купа паперів на столі починає набридати і тоді ти починаєш нервувати з цього приводу, і у тебе все летить з рук. Вихід із ситуації простий - знайди годину часу і наведи, нарешті, порядок.
Риби Сьогодні тобі варто заглянути всередину себе і розібратися зі своїми емоціями. Можливо, ти не права відносно когось зі свого оточення. Або ж тебе сприймають неправильно. Шукай відповідь у собі. Швидше за все, ряд накопичених завдань не дозволяє тобі проявляти себе гармонійно. Не варто робити з мухи слона, просто прислухайся до голосу серця.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Швидкість мого інтернету навчила мене терпінню.


Чоловік з жінкою займаються контрабандою тварин. Він:
- Так, черепашок в шапку, змію в ліфчик, а скунса в труси!
Вона:
- А як же запах?
Він:
- Ну здохне то здохне...



У дитячому садку :
- А мама мені плаття купила. Вгадай яке, на букву " Ф " .
- Фіолетове ???
- Ні !
- Фіалкове ???
- Ні !
- Ну яке тоді ???
- Фклітинку !

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат