Нова влада Закарпаття відмовилася від кредиту Угорщини

admin 29.10.2014 10:47 ПОДІЇ

Наші автомобільні дороги дуже далекі, від європейських це знає кожен водій та житель Європи, який тільки перетнув кордон нашої держави.

Сусідня з Закарпаттям Угорщина вирішила допомогти Закарпаттю та реконструювати автомобільну дорогу Дяково - Берегово – Мукачеве паралельно збудувавши об’їзду дорогу навколо міста Берегово. Роботи згідно цього проекту мали розпочатися, ще у вересні місяці але так не розпочались. Що стало на заваді такої хорошої справи повито якоюсь містичною таємницею подейкують, що нова влада Закарпаття відмовилася, від кредиту Угорщини мотивуючи нагальністю реконструкції інших доріг та відмовою дати гарантії повернення кредиту.

В той же час на наступну сесії Закарпатської обласної ради винесено звернення до Кабінету Міністрів України щодо необхідності продовження будівництва об'їзної автомобільної дороги м. Берегово та с. Астей до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Лужанка».

Факт той,що дорога, якою проїжджає багато іноземних автомобілів і надалі буде розбитою, а Берегово продовжує залишатися, без об'їзної дороги, що спричиняє проїзд транзитного вантажного транспорту через центр міста.


На фото - міст через канал Верке у місті Берегово через який і йдуть транзитні фури з Румунії (Дяково).

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат