Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 29 жовтня. Зустрічайте екватор тижня у хорошому настрої, і нехай усі невдачі заховаються перед вашим позитивним настроєм. Насолоджуйтеся ароматом ранкової кави і розмовами з близькими людьми. Нехай вдається все задумане. Легкої вам середи!

Цитата дня: Кожен живе, як хоче, і розраховується за це сам.

© Оскар Уайльд "Портрет Доріана Грея"

29 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями у гірських долинах та на рівнині туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, на високогір'ї 0-3° тепла, вдень 7-12°, в горах місцями 3-8° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями у гірських долинах та на рівнині туман. Видимість добра, в тумані 200-500, подекуди 50-100 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 9-11° тепла.


29 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Афродисий, Георгій, Дометий, Домнин, Євгеній, Євпраксія, Іван (Іоанн), Исавр, Кассия, Леонтій, Лонгин, Малий, Терентій.


Цей день в історії

1914 — Перемога українських січових стрільців в бою на горі Ключ під Сколе.
1923 — Заснування республіки Туреччини.
1941 — у Севастополі введене осадне положення, радянські війська залишили з боями районні центри Липці, Старий Салтів і місто Чугуїв Харківської області.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 31 жовтня — виставка до Дня художника.

«Доміон»
До 29 жовтня — «Супер шістка, 3D”. Поч. об 11.30, 15.00, 19.20.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20, 21.20. “Суддя”. Поч. о 17.00, 22.50.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 29 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.00, 15.30. “Гірко!”. Поч. об 11.20, 13.00, 18.40, 20.20. “Місто героїв, ЗD”. Поч. об 11.45, 13.40, 17.10, 19.00. “Прогулянка серед могил”. Поч. о 20.50. “Страховик”. Поч. о 15.10, 22.00. “Дракула”. Поч. о 22.50. “Такі красиві і люди”. Поч. о 17.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 29 жовтня   — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.30, 12.10, 14.00, 18.00. “Анабель”. Поч. о 16.00, 20.00. “Суддя”. Поч. о 22.00.    

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На початку дня старайся відмовитися від спілкування з опонентами. Потрібно зосередитися на важливій цілі і шукати шляхи її досягнення. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу конкурентів. Використовуй чужі напрацювання, щоб заощадити час.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Не варто підганяти події, навчися витримці, і хай час розставить все на свої місця. У другій половині дня твої колеги нададуть підтримку у фінансових починаннях. Спробуй використовувати нові методи в роботі, щоб збільшити продуктивність.
Близнюки У першій половині дня тобі доведеться боротися з протидією опонентів. Використовуй пораду керівника, щоб отримати гарний результат. У другій половині дня діалог із партнерами буде напруженим. Використовуй свою чарівність, щоб отримати те, що ти бажаєш.
Рак. Сьогодні на тебе чекає насичений робочий день. Твій керівник попросить про особисту послугу. Намагайся тримати свої плани таємно від колег, щоб заздрісники не ставили перешкод. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з новими партнерами.
Лев   У першій половині дня тобі варто навести порядок на робочому місці. Ти знайдеш важливий документ, який давно шукала. У другій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності та суперечки. Тобі потрібно дбати про свою репутацію, щоб не потрапити у скрутне становище.
Діва. У першій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Обговори свої нові ідеї, щоб знайти спосіб їх реалізації. У другій половині дня ти зможеш вирішити важливе фінансове питання завдяки допомозі однодумців. Використовуй свій професійний досвід, щоб прийняти правильне рішення.
Терези У першій половині дня ти зіткнешся з перешкодами з боку опонентів. Не варто конфліктувати, інакше зіпсуєш свою репутацію. У другій половині дня складності в спілкуванні з партнерами можуть призвести до фінансових втрат. Тобі потрібно порадитися з досвідченим наставником, щоб зробити правильний вибір.
Скорпіон У першій половині дня на тебе чекає важлива розмова з партнерами. Використовуй свою жіночу чарівність, щоб досягти цілей. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від керівника. Роби те, що приносить більше прибутку.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Намагайся не втручатися в плітки та інтриги колективу. У твоєму оточенні є вороже налаштована людина, будь уважніше. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в документації.
Козеріг У першій половині дня тобі варто зайнятися вирішенням юридичних питань. Тобі надасть підтримку впливова людина з минулого. У другій половині дня переговори з партнерами будуть результативними. Довгостроковий договір дозволить збільшити твій прибуток.
Водолій. Цей день буде конфліктним і стресовим для тебе. Керівник може розкритикувати твої дії. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з документацією. Тобі потрібно відмовитися від емоційних рішень і діяти раціонально.
Риби У першій половині дня ти отримаєш інформацію про плани керівника. Не варто панікувати і робити необдумані кроки. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Тобі потрібно ґрунтовно підготуватися до зустрічі з партнерами. Доведеться затриматися на роботі, щоб виконати всі завдання.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Привіт, коханий!) Що робиш?
- Та нічого! Сумую за тобою... Скоро лягатиму спати... А ти?
- В якомусь нічному клубі стою зі сковорідкою в руці прямо за твоєю спиною!!!


- Любий, пам'ятаєш ти влітку на риболовлю ходив?
- Ну пам'ятаю, а що?
- Щука твоя дзвонила, сказала що вагітна ...


Приїжджають молодята в село. День не виходять із спальні, два. Бабуся їм кричить:
- Внучок, ви б вийшли, поїли хоч.
- Та ми бабуся ситі, плодами кохання харчуємося!
- Та ви харчуватися харчуйтеся, тільки шкірку від них за вікно не кидайте, а то гуси давляться.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат