Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 12 листопада. Нехай екватор тижня порадує осіннім теплом і приємними прогулянками. Залишайте час для себе у щоденній метушні. Зустрічайте ранок з горнятком ранкової кави, налаштовуйте себе на вдалий день. Корисних вам справ сьогодні й хороших співрозмовників до кавування!

Цитата дня: Людина - продукт своїх власних думок. Про що вона думає, тим вона і стає.

Махатма Ганді

12 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на більшій частині території туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 12-17°, в горах місцями вночі 0-2°, вдень 10-12° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці на більшій частині території туман. Видимість добра, в тумані 200-500, місцями 50-100 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 15-17° тепла.

12 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Настасія, Артемій (Артем, Артема), Герман, Драгутин, Евтропия, Олена, Зіновій, Зіновія, Йосип, Иотам, Кронион, Леонід, Макар (Макарий), Максим, Маркіян (Мартьян), Марко, Матвій (Матфей), Петро, Семен (Симеон), Степан (Стефан), Тертий, Юліан (Иулиан) і Юст (Иуст).


Сьогодні також:

  ООН: міжнародний день ергономіки (англ. World Usability Day) (з 2005)
  ISO: міжнародний день якості (англ. World Quality Day) (з 1990)
  Азербайджан: День Конституції Азербайджанської Республіки (з 1996)
  Тайвань: день народження Сунь Ятсена

Цей день в історії

1871 — у Одесі дебютує як актор-професіонал Марко Кропивницький — видатний український актор та режисер, у складі трупи народного російського театру графів Маркових і Чернишова (у виставі за п'єсою Квітки-Основ'яненка «Сватання на Гончарівці»).
1893 — В газеті «San Francisco Morning Call» опубліковано перше оповідання 17-річного Джона Гріффіта (Джек Лондон) «Тайфун біля берегів Японії».
1918 — Гетьман України Павло Скоропадський узаконив автокефалію Української Православної Церкви (УАПЦ).
1918 — Австрія була проголошена республікою



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 11 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 16.20.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 14.50. “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20. “Лють”. Поч. о 18.10, 20.30, 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 12 листопада — «Гірко!-2”. Поч. о 10.00. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 10.30. «Бджілка Майя, 3D”. Поч. об 11.50, 14.50. “Лють”. Поч. о 12.30, 18.00, 23.30. “Маленька велика дівчинка”. Поч. о 13.10, 16.20, 21.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 15.00, 20.30. “F 63.9 Хвороба кохання”. Поч. о 18.15. “Перш ніж я засну”. Поч. о 19.50, 23.20.
12 листопада — допрем’єрний показ фільму “Поводир”. Поч. о 18.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 12 листопада   — “Супершістка”. Поч. о 10.00. «Лють». Поч. об 11.40, 19.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 13.50, 16.40, 21.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі потрібно більше часу приділити спілкуванню з колегами. Внутрішня напруга, яке може мати місце в твоїх стосунках з оточуючими, може елементарно зруйнувати все те хороше, що ти створювала роками. Намагайся не брати образи й гостроти на свій рахунок. Будь вище всього цього.
Телець Сьогодні тобі варто приділити час спілкуванню з тими, хто відмінно розбирається в питаннях фінансів та інвестування. Намагайся бути економною. Зараз починається такий період, коли не можна йти на необдуманий ризик і витрачати надто багато. Намагайся не ображатися на тих, хто не відповідає твоїм очікуванням.
Близнюки Сьогодні тобі варто звернути увагу на своє здоров'я. Можливо, прийшов час провести профілактику хронічних захворювань. Хтось із твого оточення сьогодні буде виводити тебе з себе. Не варто реагувати на провокацію. В майбутньому можеш про це пошкодувати.
Рак. Чудовий день для роботи в колективі. Тобі не варто перенапружуватися. Попроси про допомогу або делегуй свої обов'язки. Така поведінка дозволить тобі в найкоротші терміни впоратися з поставленим завданням, а також налагодити комунікацію всередині колективу. Увечері родичі можуть нанести несподіваний візит. Будь готова.
Лев   Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Намагайся не приймати близько до серця весь той негатив, з яким можеш сьогодні зіткнутися. Цей день дивує своєю динамікою. А тому постарайся не перебільшувати свою роль у житті інших. Займися досягненням особистих цілей.
Діва. Сьогодні ти можеш спробувати відчути всю гаму почуттів у спілкуванні від коханою й близькою тобі людиною. Однак ряд обставин може внести корективи в твої плани. Не варто засмучуватися через дрібниці. Цей день принесе немало радісних моментів. А тому намагайся концентрувати увагу саме на них.
Терези Чудовий день для самореалізації в обраній сфері. Постарайся приділити час спілкуванню з однодумцями. Займи нейтральну позицію відносно прийняття важливих рішень. Тобі зараз поки не час приступати до виконання великомасштабних планів.
Скорпіон Сьогодні тобі варто налаштуватися на позитив. Подумай, наскільки багато у тебе роботи і скільки ще потрібно зробити для того, щоб твоя мета стала реальністю. Склади план дій. Не витрачай сили даремно, накопичуй їх, для того, щоб мобілізувати тоді, коли настане вирішальний момент.
Стрілець Цей день дивує своєю насиченістю і контрастністю. Не витрачай марно час. Динаміка подій цього дня не дасть тобі заснути. А тому будь готова в будь-який момент приступити до виконання чергового завдання. Чудовий день для роботи в колективі та спілкування. Відносини з іншими налагодяться.
Козеріг Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з тими, про кого ти призабула. Не переймайся і не нервуй через дрібниці. Негативні емоції можуть сьогодні розбудити в тобі звіра. А тому не провокуй конфліктних ситуацій. Вони тобі не підуть на користь.
Водолій. Чудовий день для реалізації давно намічених і таких бажаних планів. Сьогодні якраз такий день, коли мрії збуваються, а плани здійснюються. Саме тому не втрачай свого шансу. Будь впевнена в тому, що все, що ти задумала, реально і здійсненно. Не варто нехтувати своїми обов'язками.
Риби Цей день найкраще присвятити спілкуванню з книгами та інформацією в принципі. Не варто захоплюватися ідеями-пустушками. Постарайся зосередитися на тих проектах, які принесуть реальний прибуток. Порадься з рідними та близькими. Вони можуть сильно допомогти з твоїми сумнівами.


Усміхніться на початку нового дня!   :)



Летить криза над США
- О! бачу, я тут добре попрацювала!
Летить криза над Європою
- О! бачу, і тут добре попрацювала!
Летить криза над Україною
- Ох нічого собі? А хто тут без мене таке наробив?



- Слухай, я не можу зрозуміти - ти чого постійно такий горбатий ходиш?
- То в мене просто шнур від навушників короткий.



Приходить Змій Горинич п'яний додому.Жінка каже:"Дихни!!!".Отака безглузда смерть!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат