Районний футбол. Огляд-аналіз 20-го туру чемпіонату Мукачівського району

Євген Свищо для rionews 14.11.2014 17:19 СПОРТ

У дорослих фартило гостям
Загальна статистика. Ігровий день був кращим для гостей, які досягли непоганої середньої різниці голів – (- 0.5) за поєдинок (при середный за двадцять турів — (- 1.12) за матч) та здобули 41.7 % залікових очок (при середньому показнику за двадцять турів — 31.1 %).


 
Щодо окремих поєдинків

«Ромочевиця” присоромила команду Андрія Шевченка
Головна сенсація сталась у Пістрялові, де господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Та “Ромочевиця”, завдяки влучним пострілам Василя Алмаші та Юрія   Пиняшка, вдруге в цьому сезоні забила на виїзді більше одного мяча. Якщо на стадіоні в Сернє два голи були краплею в морі голів суперника, то цього разу парубки з підніжжя славнозвісної РЛС змогли відповісти тільки дублем Андрія Шевченка.

Битва титанів на користь абсолютів
У центральному матчі дня дорослої ліги в Дерцені найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги гостей. Та нижньокоропівці впяте поспіль забили на виїзді більше одного мяча і тріумфували.

Винороби дали бій
У Бобовищі найреальнішою мала стати мінімальна перемога гостей. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та чинадіївці впяте в поточному чемпіонаті не змогли забити на чужому полі більше одного гола. Як наслідок, у цих пяти поєдинках (у Страбічові, Пістрялові, Нижньому Коропці, Великих Лучках та Бобовищі) вони здобули 53.3 % залікових балів (при 59.3 % за всі свої девять гостьових ігор). За бобовищанців чергове взяття воріт оформив Сергій Клочанко.

Фаворит поклав три
У Іванівцях господарі мали громити опонентів із протилежного полюсу таблиці з різницею в 3-5 голів. Незважаючи на те, що ключарківці, вдруге поспіль та всьоме загалом, не змогли забити на чужому полі жодного мяча, “Іванівці” обмежились мінімальним розгромом. У господарів черговий дубль на свій рахунок записав Олександр Чикаловський. Доповнив підсумковий рахунок влучний постріл Михайла Ковача.

Не приїхали на безнадійний поєдинок
У Сернє господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та страбічовці вдруге поспіль не змогли приїхати на виїзний матч і отримали технічні — 0:3.
У юнаків несподіванки в Пістрялові та Іванівцях

Загальна статистика
Ігровий день був трохи кращим для господарів, які пропустили небагато мячів — 1.5 за поєдинок (при середньому показнику за двадцять турів — 1.53 за матч) та здобули 58.3 % залікових пунктів (при середньому показнику за двадцять турів — 51.4 %).

Щодо окремих поєдинків

“Пістрялово” декласувало фаворита
Головна значна сенсація сталась у Пістрялові, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та “Ромочевиця” вчетверте в поточній першості не змогла забити більше двох мячів у одному виїзній грі. Як наслідок, у цих чотирьох гостьових матчах (у Чинадієві, Іванівцях, Страбічові та Пістрялові) юнаки “Ромочевиці” здобули 33.3 % залікових очок (при 56.7 % за всі свої десять виїзних матчів). За гостей черговий дубль оформив кращий бомбардир клубу Микола Печора. У пістрялівців по одному результативному пострілу на свій рахунок записали Василь Лазар, Мирослав Ревті, Юрій Сулима та Василь Химич.

“Ключарки” показали клас
Ще одна суттєва несподіванка сталась у найконкурентнішій битві дня всієї ліги Мукачівського району (як серед дорослих, так і юнаків) у Іванівцях, де все мало завершитись нічиєю. Та ключарківці припинили свою чотириматчеву виїзну безгольову серію і вчетверте в цьому сезоні забили на чужому полі більше одного мяча. Як наслідок, у цих чотирьох гостьових поєдинках (у Страбічові, Сернє, Бобовищі та Іванівцях) ключарківці здобули 100 % залікових балів (при 50 % за всі свої десять виїзних матчів).

Битва молодіжних титанів завершилась розгромом
У центральному поєдинку юнацької ліги в Дерцені гості мали вигравати з різницею в 2 голи. Та нижньокоропівці, вдруге поспіль та вчетверте в цьому сезоні загалом, забили на виїзді більше трьох мячів. Як наслідок, у цих чотирьох гостьових матчах (у Сернє, Ромочевиці, Іванівцях та Дерцені), “Нижній Коропець” здобув 100 % залікових пунктів (при 81.5 % за всі свої девять виїзних ігор) та досяг 75 % розгромів (при 33.3 % за всі свої девять виїзних ігор).

“Чинадієво” дало бій
У Бобовищі господарі мали вигравати мінімально. І хоча чинадіївці вчетверте в цьому сезоні не забили на виїзді жодного мяча, та все ж здобули дорогоцінний, в плані турнірної боротьби за нагороди, заліковий бал.

Хто налякав юнаків “Страбічова”?
У Сернє гості мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та страбічовців щось суттєво налякало (можливо сернєвська чупакабра постаралась), бо вони не виїхали на дуже виграшний поєдинок, залишившись у своїх теплих домівках, і отримали технічні — 0:3.    

 

***
Переміщення команд

Кому вгору?
Найбільшого прогресу досягли юнаки «Ключарок» та «Бобовища», які підстрибнули на два місця. Ключарківці вперше піднялись не тільки до призової зони, а й до чільного квартету. Бобовищанці втретє увійшли до верхньої половини таблиці, в межах якої провели чверть цього сезону.
По одному кроку наверх зробили основні склади «Бобовища» та «Пістрялова». Бобовищанці вчетверте піднялись до провідної сімки, в рамках якої перебували трохи менше двох третин поточного чемпіонату. Пістрялівці втретє увійшли до першої десятки, в межах якої знаходились три чверті цього сезону.  
Кому вниз?
На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились обидва склади «Горонди», основа «Ключарок» та юнаки «Ромочевиці», «Великих Лучок» і «Дерцена». Дорослі горондівці втретє випали з провідної сімки, за рамками якої провели дві п’яті частини поточного чемпіонату. Ключарківці втретє увійшли до двійки аутсайдерів, в межах якої перебували три чверті цього сезону. Юнаки «Ромочевиці» вдруге випали з призової зони, за рамками якої знаходились одну п’яту частину поточної першості. Великолучківці вчетверте опинились поза чільним квартетом, за межами якого провели три чверті цього сезону. Продовжили своє плавне падіння деренівці, які вперше перемістились у нижню половину таблиці. Юнаки «Горонди» втретє випали з провідної сімки, за рамками якої перебували трохи менше третини поточної першості.

***
Результати 20-го туру: «Пістрялово» – «Ромочевиця» – 2:2 (4:2), ,«Дерцен» – «Нижній Коропець» – 1:2 (0:4), «Бобовище» – «Чинадієво» – 1:1 (0:0), «Іванівці» –   «Ключарки» – 3:0 (0:2),«Сернє» – «Страбічово» – +:- (+:-),

Турнірне становище після 20 туру:

Дорослі: «Нижній Коропець» – 54 очка (різниця голів – 74:10), «Чинадієво» – 41 (37:14), «Дерцен» – 38 (44:20), «Іванівці» – 34 (38:24), «Сернє» – 29 (42:36), «Великі Лучки» – 20 (14:23)*, «Бобовище» – 18 (21:36), «Горонда» – 17 (11:24)*, «Страбічово» – 16 (21:44), «Пістрялово» – 12 (21:45), «Ключарки» – 11 (23:46), «Ромочевиця» – 11 (20:43),                                                                              

Юнаки: «Нижній Коропець» – 47 (50:16), «Чинадієво» – 33 (39:16), «Ключарки» – 28 (26:18), «Ромочевиця» – 28 (36:29), «Великі Лучки» – 26 (29:28)*, «Бобовище» – 24 (34:26), «Дерцен» – 24 (35:37), «Горонда» – 24 (26:28)*, «Іванівці» – 21 (23:25), «Пістрялово» – 21 (31:36), «Страбічово» – 18 (17:29), «Сернє» – 6 (13:71),

* команди, у яких на гру менше.
                                                                                               

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат