Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 17 листопада. Радійте життю, що вирує навколо, насолоджуйтеся новим ранком з ароматною ранковою кавою і звертайте увагу на дрібниці, які можуть багато розповісти про значні речі. Нехай новий тиждень розпочинається з цікавих і корисних справ. Гарного дня і легкого ранку!

Цитата дня: Щасливим можна бути вже від того, що дивишся недільним ранком на власне відображення у дзеркалі, знаючи, що кохання твого життя спить у сусідній кімнаті. І хай в тебе немає статків – все це справа наживна. Головне, що ти задоволений собою, що ти віриш у своє майбутнє і знаєш, що поряд є небайдужі. Це вже значна частина твого подальшого успіху.

© Марк Лівін


17 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощі. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°, у горах місцями 3-7° тепла.
Автошляхи: Часом дощі. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Хмарно, часом слабкий дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 9-11° тепла.


17 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Оникій (Иоанникий), Григорій, Ермей (Ермий), Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Исмаил, Меркул (Меркурій), Никандр, Микола, Порфирій, Симон, Степан (Стефан) і Федора (Феодора).


Сьогодні також:

• Міжнародний день відмови від куріння
• Міжнародний день студентів
• Україна: День студента



Цей день в історії

1804 — Засновано університет у Харкові.
1852 — Пруський уряд розпустив Союз комуністів, очолюваний Карлом Марксом.
1869 — Відкрився Суецький канал.
1989 — Беназір Бхутто обрали прем'єр-міністром Пакистану.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
До 2 грудня — фестиваль класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я Закарпаття”.
18 листопада — концерт молодих композиторів — студентів НМАУ ім. П. Чайковського Юліани Хоменко, Василя Цанька, Едварда Кравчука (малий зал УжДМУ ім. Д. Є. Задора). Поч. о 18.30.
19 листопада — відеоперегляд концертів фестивалю “Музичне сузір’я Закарпаття” (малий зал УжДМУ ім. Д. Є. Задора). Поч. о 14.10.
20 листопада — концерт у виконанні Олександри Баганич, Здени Тесличко, Тетяни та Віктора Теличків (фортепіано), Катерини Ісак-Гажо (орган), Тараса Поповича (флейта), хору студентів УжДМУ ім. Д. Задора (філармонія). Поч. о 18.30.  
23 листопада — концерт «Musica inkognita» (Чинадійово, замок Сент-Міклош). Поч. о 20.00.
2 грудня — закриття фестивалю (філармонія). Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 19 листопада — «Поводир”. Поч. о 13.30, 19.20, 23.00.   “Віджа. Смертельна гра”. Поч. о 17.40, 21.30. “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.00. “Лють”. Поч. об 11.30, 15.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 19 листопада — “Інтерстеллар”. Поч. о 10.00, 15.10, 20.20, 23.20. “Махни крилом”. Поч. о 10.10, 16.10. “Маленька велика дівчинка”. Поч. об 11.35, 20.50. “Поводир”. Поч. о 13.00, 18.10. «Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 13.20.   “Амазонія, 3D”. Поч. о 14.40, 17.40. “Ріо, я люблю тебе”. Поч. о 19.00, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 19 листопада   — “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.20, 17.20. «Лють». Поч. о 12.10. “Інтерстеллар”. Поч. о 14.20, 18.50. “Поводир”. Поч. о 21.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні саме час гарно попрацювати. Навіть якщо ти вирішиш розслабитися, обставини або хтось втягне тебе в свої проблеми. Не забувай відпочивати, так як можеш, перетрудившись захворіти. Сьогодні можеш з азартом взятися за роботу, яка обіцяє тобі хороший заробіток. Але азартність може перейти в агресію, якщо тебе будуть смикати і відволікати, на твій погляд, через дрібниці. Контролюй себе, ти теж не завжди права.
Телець Сьогодні по інерції після вихідних у тебе немає бажання трудитися, і ти будеш придумувати приводи, щоб нічого не робити. Але у тебе це не вийде, так як оточуючі будуть напружувати тебе, і відмовки не допоможуть. Справи, відкладені раніше, потрібно починати доробляти.
Близнюки Сьогоднішній день для тебе буде емоційно напруженим. Можливо, ти будеш конфліктувати з членами своєї сім'ї через домашні недоробки. Краще стриматися від бурхливого вираження свого невдоволення, завтра на все вже будеш дивитися іншими очима. Свою негативну енергію краще використай на фізичну працю. І нерви заспокоїш, і користь буде.
Рак. Сьогодні тобі буде особливо вдаватися робота, пов'язана з посередництвом і контактами з людьми. Можливі численні поїздки по справам. Якщо хочеш отримати потрібну інформацію, скористайся сьогоднішньої сприятливою ситуацією. На будь-яке питання ти знайдеш відповідь. Потрібно тільки докласти зусиль. Купити газету або журнал, зайти в інтернет або зателефонувати компетентному товаришеві. Стукай - і тобі відкриють.
Лев   Після численних витрат прийшов час попрацювати. Будь-які твої зусилля на ниві заробляння грошей принесуть результат. Можна починати нові проекти. Будь дуже уважною при укладенні договорів, угод. Досвідчені юристи допоможуть уникнути юридичних помилок. Партнери повинні бути старі та перевірені. Якщо все ж доведеться мати справу з новими, звертай увагу на дрібниці, вони тобі підкажуть ступінь їх надійності.
Діва. Сьогоднішній день порадує тебе тим, що ти потрапляєш в потрібний час і в потрібне місце. Скористайся тим, що вітер дме в твої вітрила, головне не смикатися і не переламувати ситуацію, а пливти за течією. Не намагайся догодити керівництву, все одно воно буде незадоволено, як би ти не намагалася. Орієнтуйся на себе і побудь сьогодні егоїсткою.
Терези Сьогодні тобі варто приділити час роботі над своїм тілом. Незважаючи на понеділок, можна починати займатися зарядкою, фітнесом, здоровим способом життя або завести собі на роботі новий розпорядок дня. Ти ефективніше будеш трудитися, якщо будеш періодично дозволяти собі невеликі перерви. Будь-які зміни, що стосуються тебе особисто, будуть знаходити розуміння і підтримку оточуючих.
Скорпіон Сьогоднішній день буде сприятливий для роботи з новою інформацією, яку ти легко знайдеш в інтернеті, або тобі допоможуть її знайти друзі. У всіх справах сьогодні ти можеш розраховувати на допомогу друзів. Для просування по кар'єрних сходах або розвитку і розширення бізнесу ти можеш використовувати свої природні здібності управління людьми. Якщо ти гідна цього, то можеш розраховувати на несподівану, таємну допомогу.
Стрілець Сьогоднішній день ти присвятиш напруженій роботі. Не все буде виходити, і це може викликати невдоволення собою та іншими. Краще стриматися та перетерпіти, все мине, і дуже скоро. День загрожує конфліктами з близькими, твоя зайнятість на роботі породжує їхнє невдоволення. А ти, в свою чергу, своє роздратування можеш скидати на них, чіпляючись до дрібниць.
Козеріг Сьогодні ти можеш на ділі спробувати реалізувати свої нові задумки. Але будь-які кроки, що робляться повинні бути продумані, повинна бути врахована кожна дрібниця. Якщо ти розширюєш бізнес або впроваджуєш щось нове, потрібно робити це обережно, не поспішати і не тиснути, як ти вмієш. Повільно піднімайся зі сходинки на сходинку, зміцнюючись на кожному рівні.
Водолій. Сьогодні на роботі ти можеш зіткнутися з непокорою підлеглих, якщо ти сама в підпорядкуванні - тобою може бути незадоволено керівництво. Екстрім на роботі забезпечений. Щоб уникнути цього, скористайся своїм умінням жартувати та переводити напругу в гумор або навіть сатиру. Всі напружені ситуації допоможуть тобі побачити себе з боку, будь самокритичною і спробуй щось змінити в собі, щоб ситуації не повторювалися.
Риби Сьогодні тобі ой як не хотітиме працювати. Якщо не змусиш себе сама, то хтось це неодмінно зробить за тебе, але тоді це буде болісно та прикро. Якщо будеш дотримуватися певного режиму, зможеш потихеньку розкачатись, і все в тебе вийде. День не дуже сприятливий для здоров'я. Якщо ти намітила похід до лікаря, це буде дуже до речі.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Три періоди в житті жінки:
1. Нервує батька.
2. Дратує чоловіка.
3. Бісить зятя.



- У мене дружина вагітна.
- Який місяць?
- Липень.


- Зек!
- Проститутка!
- На цьому ми закінчуємо передвиборні дебати кандидатів у Президенти України.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат