Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.11.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 11 листопада. Зустрічайте новий день у доброму гуморі і заряджайтеся горнятком ранкової кави. Нехай усе приємне стається з вами несподівано   - так набагато краще запам’ятовуються яскраві миті. Корисних справ сьогодні, а також смачного кавування!

Цитата дня: Любов неможливо знищити. Любов - це пристрасний пошук істини, іншої, ніж твоя власна, і варто тобі один раз її відчути, повністю, не обманюючи себе, і вона залишиться в тобі назавжди.

© Грегорі Девід Робертс "Шантарам"


11 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 13-18° тепла, в горах місцями вночі 1-3°, вдень 8-13° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 15-17° тепла.


11 листопада ІМЕНИНИ відзначають Авраамий, Гафія (Агафия), Олексій (Алексій), Настасія, Андрій, Ганна, Астерий, Панас, Василь, Віктор, Євгеній, Іван (Іоанн), Кирило, Клавдій, Кузьма (Козьма, Косма), Марія, Мелитина, Мина, Міней, Наум, Неон, Микола, Павло, Серапіон, Тимофій, Феодосій, Феонилла, Пилип.


Сьогодні також:

  Ангола: день незалежності (1975)
  Латвія: день Лачплеса (латис. Lāčplēša)
  Мальдіви: день республіки (1968)
  Польща: день незалежності (1918)
  Бельгія,   Франція,   Нова Зеландія: день перемир'я
  Великобританія,   Канада,   Австралія: день поминання загиблих у Першій світовій війні
  США: день ветеранів


Цей день в історії

1215 — скликаний найбільший в історії середньовіччя Латеранський Вселенський собор.
1417 — в Констанці завершився початий ще в 1414 році собор, який поклав край Великій схизмі, коли на папському престолі знаходилося одночасно до трьох пап. Новим папою був вибраний представник римської знаті Оддо Колона, який узяв собі ім'я Мартін V.
1480 — закінчилося «стояння на Угрі». Московське князівство позбавилось двохсотлітнього монголо-татарського панування.
1702 — загін запорізьких козаків визволив від польської облоги Білу Церкву.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 11 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 16.20.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 14.50. “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20. “Лють”. Поч. о 18.10, 20.30, 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 12 листопада — «Гірко!-2”. Поч. о 10.00. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 10.30. «Бджілка Майя, 3D”. Поч. об 11.50, 14.50. “Лють”. Поч. о 12.30, 18.00, 23.30. “Маленька велика дівчинка”. Поч. о 13.10, 16.20, 21.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 15.00, 20.30. “F 63.9 Хвороба кохання”. Поч. о 18.15. “Перш ніж я засну”. Поч. о 19.50, 23.20.
12 листопада — допрем’єрний показ фільму “Поводир”. Поч. о 18.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 12 листопада   — “Супершістка”. Поч. о 10.00. «Лють». Поч. об 11.40, 19.30. “Інтерстеллар”. Поч. о 13.50, 16.40, 21.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Постарайся, що б ти не робила, приносити користь оточенню. Нехай виконання тобою завдань полегшить комусь життя, врятує когось - у прямому чи переносному сенсі. Знайди себе в цьому, отримай задоволення, віддаючи. Увечері велику користь і купу задоволення доставлять тобі активні ігри з дітьми.
Телець Сьогодні не варто робити дорогих покупок за велінням серця й емоцій. Потім розум розчарується. Ти протягом усього дня перебуватимеш під враженням нещодавнього побачення, ночі кохання або просто від приємного і нового знайомства з чоловіком. Це надаватиме тобі сили та бажання зростати, діяти, досягати нових вершин.
Близнюки Не варто в першій половині дня відволікатися на несуттєве і неважливе. Не витрачай свої сили даремно. У другій половині дня хтось із твоїх знайомих поверне тобі давно забутий борг. І ти приємно здивуєшся цьому. Всі сімейні проблеми, які можуть виникнути до сьогоднішнього вечора, краще вирішувати спільно, з усіма домочадцями. Це зблизить вас і прискорить вирішення поставлених перед вами завдань.
Рак. Не варто форсувати події і процеси на роботі - нехай все йде своїм чередом. Дозволь ситуації визріти самостійно і по обіді ти побачиш пролом, який тобі необхідно «залатати». А до цього - вичікуй і спостерігай. Також не варто занадто покладатися на допомогу і підтримку оточення - сьогодні тобі в основному доведеться бути самостійною. Не слухай обіцянки - загалом це просто слова.
Лев   Постарайся посилити контроль над своїм бюджетом або бюджетом твоєї компанії. Не займайся непотрібними витратами, сама не бери в борг і нікому не позичай. Коли створюватимеш стосунки зі своїми товаришами по службі, не забувай про субординацію і вистави в потрібному місці «кордон». Вечір варто провести у колі людей, з якими дуже комфортно і тепло.
Діва. Ти помітиш, що в деяких питаннях тобі несказанно щастить. Не варто дуже шумно і голосно реагувати на це - не привертай увагу і нікому нічого не розповідай. Не переймайся через висловлювання і поведінку людей, що оточують тебе. Побережи свої нерви -і збережеш нормальними ваші стосунки. Вечір проведи зі своїми близькими та рідними.
Терези Сьогодні буде багато руху, суєти і виконання поточних обов'язків. Постарайся знайти в цій рутині якийсь сенс і хоч трішки задоволення. Нехай сьогоднішні «рухи» будуть етапом на шляху до твого щастя, щастя реалізації та професійного зростання. Увечері тобі доведеться займатися домом - близькі та рідні мимоволі залучать тебе в цей процес.
Скорпіон Завдання і цілі все ускладнюються і озлоблюються. Але тобі вистачить сміливості, зухвалості і натхнення, щоб пересилити це і пройти певний рубіж, етап у своєму житті. У другій половині дня та ввечері багато хто з вас «втратять голову» від любові, закоханості - тобі зізнаються в коханні, зроблять пропозицію, або просто хтось запросить на побачення і в тебе від цієї людини запаморочиться голова.
Стрілець День буде складним. Особливо його перша половина. Тобі здаватиметься, що цій «плинності» не буде кінця і краю, що тебе все покинули, і ти глибоко нещасна. У другій половині дня тобі необхідно буде при виконанні поточних завдань заручитися підтримкою партнерів, колег, співробітників. Ввечері зняти весь стрес цього дня допоможе розслаблююча ванна.
Козеріг Довіра і відкритість - якості, які сьогодні потрібні від тебе на роботі. Ти зможеш сміливо довіритися, поділитися проблемами. При цьому старайся перебувати в оточенні милих і приємних людей - у будь-яких стосунках - ділових і особистих - людині має бути комфортно. Увечері дуже бажані заняття спортом - сходи в спортзал, в басейн. Або просто в студію танців - той же спорт, але ще й приємний.
Водолій. Виникнуть клопоти у взаєминах. У тебе наростатимуть якісь претензії до свого партнера, причому, не завжди обґрунтовані. Потрібно завжди пам'ятати - не можна у стосунках отримувати щось, не віддавши чогось натомість. Зустріч із друзями, запланована на вечір, додасть тобі оптимізму, настрою і принесе багато посмішок.
Риби Весь день ти перебуватимеш у пригніченому і похмурому настрої. І вже не важливо, що спричинить такий твій стан. Не забувай народну мудрість: «Усмішка нічого не коштує, але багато чого дає». Ти зможеш більшого досягти, особливо в плані взаємин із оточенням, якщо будеш хоч трохи привітніше. Увага до здоров'я і не перенапруження потрібні тобі сьогодні. Більше відпочивай і пий рідину.


Усміхніться на початку нового дня!   :)



В магазині:
- Вибачте, у нас не має здачі. Візьміть ось 5 жуйок з Мікі Маусом.
- Я шо, дитина чи шо??? Дайте ті з Термінатором...


Ще 10 років таких цін і зарплат, і замість перепису населення буде перекличка.



Найважчий час - перші чотири дні після неділі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат