Студенти-економісти УжНУ вчилися на практиці фінансовій грамотності (ФОТО)

admin 11.11.2014 10:17 СОЦІО

 

Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності стартував 3 листопада.

У рамках цього проекту Національний банк України закликав банки та інші фінансові установи провести роз’яснення населенню щодо ведення власного бюджету, що допоможе здобути вміння правильно заощаджувати.

У рамках проекту керівництво ПриватБанку разом з деканатом економічного факультету УжНУ провели для студентів форум. Захід було розроблено у формі інтерактивного заняття, що дуже зацікавило студентів.

“Пріоритетом нашого банку є робота з молоддю, - розповідає керівник Закарпатського РУ ПриватБанку Леся Орбан. - Адже зараз дуже важливо молодим людям, зокрема студентам, знати, як правильно заощаджувати та грамотно користуватися власними коштами, щоб забезпечити собі фінансову стабільність у майбутньому”.  

Керівник центру VIP-обслуговування Західного ГРУ ПриватБанку Вікторія Переста зробила дуже цікаву та пізнавальну презентацію з історії Дня заощаджень. Під час презентації працівник банку провела зі студентами бесіду щодо власних способів та методів збереження коштів. Як виявилося, молодь не тільки добре знає специфіку заощаджень, а й активно реалізовує його у житті. Студенти зазначили, що не важливо, який у людини дохід, головне правильно його розподілити.

Вікторія Переста запропонувала студентам декілька практичних завдань, у ході яких потрібно було правильно розподілити витрати та розробити найкраще планування витрат у повсякденному житті. Студенти із задоволенням долучились до завдання, яке передбачало розробити найменш затратний спосіб поїздки на музичний фестиваль. Юнаки та дівчата з професійної точки зору та з власного досвіду висували дуже цікаві та неординарні рішення.

“Дуже вдячні ПриватБанку, зокрема керівнику Закарпатського відділення РУ Лесі Орбан, - зазначає декан економічного факультету Віра Варцаба, - за можливість здійснювати навчання наших студентів безпосередньо у стінах банку. Багато наших студентів на ІІІ курсі обирають спеціальність “Банківська справа”, тому для них досвід, набутий тут, буде значним”.



“Сьогоднішня зустріч була дуже корисною для мене, - розповідає студент ІІІ курсу економічного факультету Віктор Фудько. - Дуже багато нового дізнався. Ці знання обов’язково буду застосовувати у житті. Приємним відкриттям для мене стало те, що ПриватБанк не працює по системі замкненого кола, тобто банк піклується не лише про своїх потенційних клієнтів, а й надає багато можливості для студентів, не залежно, на якому курсі ти навчаєшся. Для мене це неабияк важливо, адже я, як майбутній економіст, уже тепер можу застосовувати свої знання на практиці”.



“Сьогоднішній захід дав мені зрозуміти, те що ПриватБанк цікавиться не тільки своїми “дорослими” клієнтами, а й молоддю, активно залучає їх до роботи, - ділиться враженнями     студентка І курсу Георгіна Куруц. - Тобто сміливо можу сказати, що ПриватБанк є членом громадськості і активно проводить громадську діяльність. Дуже сподобалася презентація та бесіда, яку з нами проводили щодо заощаджень. Для себе зрозуміла необхідність відкладати кошти, що забезпечить мені гідне майбутнє”.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : ПриватбанкУжНУЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат