Совкові традиції: губернатор Закарпаття Губаль їздить областю вітати голів РДА

admin 06.11.2014 12:13 ПОЛІТИКА

Останні кілька днів очільник області Василь Губаль займається однією єдиною справою: замість наводити лад в регіоні та приносити йому користь, губернатор їздить по районних адміністраціях та особисто розаджує по кріслах керівників людей, яких туди «прописала» мукачівська Сім’я.

Вочевидь, нічим іншим голова Закарпатської ОДА з освітою петеушника зайнятися просто не здатен. Однак що найцікавіше, журналісти, котрі ще півроку тому на повні груди розпиналися про «совковість» подібних офіційних представлень посадовців із букетами троянд, нині із задоволенням поширюють відповідні повідомлення по обласних ЗМІ: мовляв, гляньте, який молодець у нас губернатор!


Інший факт, який також заслуговує на увагу – компанія, в якій Губаль їздить районними адміністраціями. Вочевидь, «шефи» із Мукачева настільки не довіряють своєму ставленику, що в якості чи то компаньйона, чи то наглядача відправляють з ним у всі поїздки нового голову Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка.

До того, що Іван Балога супроводжував Губаля на всіх без винятку зустрічах зі ЗМІ в Ужгороді вже звикли. Однак якщо йому не довіряють навіть зустрічі із колективами районних адміністрацій, закарпатцям таки варто серйозно задуматися над тим, хто нині формально керує регіоном. Можливо, почуття сорому нарешті стане сильнішим за почуття страху перед мукачівськими бандитами і Закарпаття таки звільниться від узурпаторів.


Закарпатські новини

admin

ТЕГИ : ЗакарпаттясовокВасиль Губаль

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат