42 тисячі гривень зібрали у Закарпатті для військових завдяки макулатурі (ФОТО)

admin 03.11.2014 09:53 СОЦІО

 

Підійшла до завершення акція «Здай макулатуру-збережи життя» 2014.

Вона була організована активістами ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» спільно з «Мукачівським еколого-натуралістичним центром учнівської молоді»,   з метою збору коштів для потреб «128-ї окремої гвардійської Туркестансько-Закарпатської двічі Червонопрапорної механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України» (далі «128-ї бригади»).

Все пройшло з неочікуваним успіхом, активісти зібрали відходів вторинної сировини на загальну суму 41 567 грн.

За виручені кошти було закуплено:
102 комплекти термобілизни (з м. Харкова);
170 пар гумових чобіт з утепленим носком (з м. Одеса);
170 упаковок вологих серветок;
Інструменти;

Додаткові витрати склали:
Витратні матеріали (дипломи, пакувальні мішки, самоклеюча плівка, файли, маркери, тощо);
Втрати на доставку ( в т.ч. зразків одягу та взуття).
Окрім цього, за кошти, виручені від продажу виробів ручної роботи друзів-однодумців та дітей з Перечинської школи-інтернат на суму 8515 грн., що проходив на День міста Ужгорода, закуплені медикаменти.

Весь товар був закуплений офіційно. В прикріплених файлах є можливість ознайомитись з розрахунковими документами. Організатори висловлюють подяку Черняк Тетяні, що допомагала з з пошуком, вибором та закупівлею зразків.
Сортування по розмірах, по напрямках   та кількостях відбувалося   28 жовтня 2014 р. в приміщенні ЗОШ №8 - лідерів акції по кількості зібраної макулатури (2300 кг.). Організатори висловлюють велику подяку учнівському колективу ЗОШ №8, які так активно допомогли з розподілом та пакуванням всього закупленого для військових.
Передача на військову частину в м. Ужгород – одному з багатьох підрозділів «128-ї бригади» на території Закарпаття, та власне бійцям «128-ї бригади», що прибули з зони АТО на перепочинок відбулося 28 жовтня 2014р. Наші захисники висловлювали величезну подяку всім і кожному, що допомагають. Організатори надзвичайно вдячні школярам м. Ужгорода, м. Мукачева, м. Перечин, які були найактивнішими учасниками по збору макулатури.

Для інформації: штаб «128-ї бригади» розташований в місті Мукачево, підрозділи дислокуються на території Закарпатської області України, загальна кількість військових - 1500 осіб. Зігріті теплом тільки 170 осіб. Мешканцям є заради чого працювати і надалі!

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : війнаАТОЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат