Ужгородський виконком: Три переголосування – і рішення "підвісили" (ДОПОВНЕНО)

admin 29.10.2014 15:48 ПОДІЇ

Сьогодні на засіданні Ужгородського виконкому при розгляді проекту рішення «Про зовнішню рекламу» замість запропонованих підприємцями 5 років, дозвіл рекламістам дали лише на рік.


Із цього питання хотіли виступити і представники Громадської ради Ужгорода. Проте їм не надали слова до голосування питання.

Керуючий справами виконкому Олександр Волосянський вкотре за засідання посварився з активістами: «Ви громадська рада при Ужгородській міській раді – то висловлюйте їм свою думку». Та навіть пригрозив вигнати представників дорадчого органу.

Слово їм все ж було надано пізніше, протестує Громадська рада щодо місць розміщення реклами в Ужгороді та надає пропозицію переглянути їх розташування.

Також після голосування, в ході обговорення з’ясувалося, що деякі суб’єкти підприємницької діяльності мають двомісячний борг. Тому рішення переголосували. Ще за 5 хвилин проект знову переголосували та відправили на довивчення.

7dniv.info

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Щоб наповнити бюджет Ужгорода, міська рада хоче продавати землю

7,8 мільйонів гривень планує заробити міська рада, продавши 18 земельних ділянок впродовж 2015-2017 років.

Під "роздачу" потраплять вулиці Фединця, Електрозаводська, Гранітна, Минайська, Коритнянська, Мукачівська, Стародоманинська, Лінтура, Ольбрахта, Щедріна, Приладобудівників, площа Шандора Петефі, р-н Боздоського мосту, район Слов'янської набережної, Промисловий район.

Представники Громадської ради міста Ужгорода попросили відправити питання на довивчення, оскільки громадські активісти були задіяні на виборах і не перевірили проект рішення, який з’явився на сайті досить недавно. А питання важливе, адже стосується комунальної власності.

Керуючий справами міськвиконкому обурився: «Якщо у вас є претензії чи пропозиції – звертайтеся до прокуратури». Та наголосив, що проект вивісили завчасно, а раз активісти займалися виборами – хай займаються далі.

Рішення про продаж земельних ділянок члени міськвиконкому прийняли.

7dniv.info

+++++++++++++++++++++++++++++++

Держказначейство боргує місту 67 мільйонів гривень

Державне Казначейство досі винне громаді Ужгорода 67 мільйонів гривень.
Про це повідомили на засіданні виконкому сьогодні, 29 жовтня.
Як зазначив головуючий на виконкомі Олександр Волосянський, в день відомство виділяє 50 тисяч гривень в день. Коли Казначейство розблокує кошти – наразі невідомо.

Кarpatnews.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат