Огляд-аналіз 9-го туру вищої ліги Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 29.10.2014 17:14 СПОРТ

У дорослих тур був трохи кращим для гостей

Загальна статистика

Ігровий день був трохи кращим для гостей, які здобули 33.3 % залікових очок (при середньому показнику за девять турів – 24.1 %) та показали хорошу середню різницю голів – (- 0.5) за матч (при середній за девять турів – (- 1.67) за поєдинок).

Щодо окремих поєдинків
«Дротинці» дали чемпіону по зубах

Головна сенсація сталась у Вилоку, де господарі мали громити опонентів із різницею в 3-5 голів. І хоча «Дротинці» припинили свою чотириматчеву серію, протягом якої щоразу забивали опонентам більше одного мяча, та все ж досягли тріумфальної мирової.

По «Чепі» проїхалася залізниця

Аналогічна несподіванка сталась у Чепі, де господарі мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та «Локомотив» незважаючи на те, що до цього в трьох гостьових поєдинках не забив жодного мяча, зміг перемогти.

Чергові три для зіркових

Прогнозованіше завершився найконкурентніший матч ліги в Оноці господарі мали вигравати в 1-2 голи. При цьому чорнотисівці вдруге поспіль не пішли з чужого поля без забитого мяча. Гол престижу за червоних забив Отті Донілло.

За планом фаворита

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився двобій у Фанчикові. У земляків Василя Раца чергові влучні постріли на свій рахунок записали Річард Орбан, Анатолій Ярема, Володимир Козьма та кращий бомбардир клубу Іван Любка. При цьому й «Дружба» втретє в цьому сезоні забила на виїзді більше одного голу.

***
У юнаків краще грали господарі

Загальна статистика

Ігровий день був кращим для господарів, які здобули 75 % залікових балів (при середньому показнику за девять турів – 68.5 %) та показали хорошу середню різницю голів – (+ 2.75) за поєдинок (при середній за девять турів – (+ 1.81) за матч).

Щодо окремих поєдинків

«Локомотив» рулить

Головна сенсація сталась у Чепі, де господарі мали вигравати мінімально. Та залізничники вперше в цьому сезоні забили в одній грі більше чотирьох голів і знищили опонентів на очах у їх фанів.

«Зірка» спалила надію чорнотисівців

Ще одна значна несподіванка сталась у найконкуентнішому поєдинку дня як юнацької першості, так і всієї вищої ліги загалом, у Оноці, де найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та чорнотисівці втретє поспіль не змогли забити в одному матчі більше одного мяча і були рознесені в друзки.

«Дружба» дала бій

Більшого ми очікували й від «Фанчикова», яке в центральному матчі дня мало вигравати з різницею в 2-3 голи. Незважаючи на те, що «Дружба» припинила свою триматчеву серію, протягом якої щоразу забивала більше одного м’яча, та все ж створила суттєву конкуренцію землякам Василя Раца. Єдиний влучний постріл за господарів на свій рахунок записав Себастьян Рогаль.

Лідер поклав сім

У Вилоці господарі мали громити опонентів із різницею в 3-5 голів. Та «Дротинці» впяте поспіль не змогли забити в одному матчі більше одного м’яча і були розгромлені з трохи більшим гандикапом. Гол престижу за гостей забив Василь Барнич.

***
Переміщення команд

Кому вгору?

У поточній таблиці, за наслідками 9-го туру, на одне місце вверх піднялись обидва склади «Зірки» та «Локомотива». Основа залізничників вдруге увійшли до першої п’ятірки, в рамках якої провела 89 % цього сезону. Дорослий склад із Оноку вдруге залишив дно таблиці, за межами якого перебував трохи більше половини поточного чемпіонату.

Юнаки «Локомотива» вперше опинились у провідній пятірці. Молодь «Зірки»

вдруге перемістилась до першої шістки, в рамках якої знаходилась дві третини цього сезону.

Кому вниз?

Головними невдахами стали юнаки «Чепи», які опустились на дві сходинки і вперше залишили провідну шістку.

По одному кроку назад зробили основа «Дротинців» та «Чепи». Клуб із Сірми (стара назва Дротинців) вдруге опинився поза пятіркою кращих, за рамками якої знаходився 89 % поточного чемпіонату. «Чепа» вдруге залягла на дно таблиці, де загалом провела трохи більше однієї пятої частини поточного чемпіонату.

***

Результати 9-го туру: «Болаж» Вилок – «Дротинці» – 0:0 (юнаки – 7:1), «Чепа» – «Локомотив» Королево – 1:3 (0:5), «Зірка» Онок – «Тиса» Чорнотисово –3:1 (10:1), «Фанчиково» – «Дружба» Вербовець –4:2 (1:0),

Становище команд після 9-го туру:

Дорослі: «Болаж» Вилок – 23 очка (різниця голів – 29:8), «Фанчиково» – 18 (24:8), «Дружба» Вербовець – 12 (19:17), «Тиса» Чорнотисово – 12 (15:18), «Локомотив» Королево – 12 (12:18), «Дротинці» – 11 (15:17), «Зірка» Онок – 9 (9:27), «Чепа» – 6 (15:26),

Юнаки: «Болаж» Вилок – 24 (52:10), «Фанчиково» – 24 (35:8), «Дружба» Вербовець – 16 (17:11), «Тиса» Чорнотисово – 12 (15:37), «Локомотив» Королево – 10 (16:24), «Зірка» Онок – 9 (20:37), «Чепа» – 7 (15:22), «Дротинці» – 4 (9:30).

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат