Гандболістки з Лондона прибули в Ужгород (ФОТО)

Карпатньюз 17.10.2014 19:33 СПОРТ

 

До Закарпаття прибули гандболістки лондонської «Олімпії». Вже у суботу ужгородські Карпати зустрінуться з ними на майданчику спорткомплексу Карпати Арена» у матчі Кубка ЄГФ.

Лондона до Ужгорода приїхали 19 осіб. Спортсменки, тренери та медики. Проведуть тут принаймні 2 дні. Адже обидва матчі команди зіграють на Закарпатті.

Капітан лондонської "Олімпії" Петра Млчошова: «Сьогодні і завтра нас ще чекають тренування! Також обговорюватимемо з тренером наші дії. Найімовірніше – завтра ще переглянемо свої минулорічні ігри і будемо доформовувати тактику».   Поки що ми мали лише дві гри у внутрішній лізі і не встигли взяти участі у необхідній кількості товариських матчів. Тож команда без достатнього ігрової практики. Та атмосфера у колективі - хороша".

Наразі лондонська – займає другу сходинку у внутрішньому чемпіонаті. Має титул чемпіона Англії. Гравчині «Олімпії» приїхала в Україну вперше. З ужгородськими «Карпатами» команда ще не зустрічалася.   Стартують команди у Єврокубку 18 та 19 жовтня. Ігри пройдуть у спорткомплексі «Карпати-Арена». Офіційне відкриття о 17.00. Вболівальників, які хочуть потрапити на гру карпатівок, о 16.15 у суботу та неділю чекатиме автобус біля спорткомплексу «Юність». Пряму трансляцію матчу дивіться на 21-му каналі. Початок о 17.20. Підтримаймо наших гандболісток!

Карпатньюз

ТЕГИ : фк карпатигандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат