Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25520, 20

Ужгородці мітингуватимуть проти беззаконня у Врадіївці

У вівторок, 9 липня в Ужгороді відбудуться мирні збори громадян.

У Закарпатті горіли житлові будинки

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки — читайте пожежну хроніку.

У Закарпатті вилучили монети, які можуть становити історичну та культурну цінність

Прикордонники   Мукачівського загону   виявили старовинні монети.

15 грузинів затримали у Закарпатті

Протягом вихідних на Закарпатті прикордонники затримали одразу кілька груп незаконних мігрантів.  

Невдовзі закарпатців перевірятимуть в електронній формі

З 1 січня 2014 року платники єдиного податку, які обрали спрощену систему оподаткування, а це майже 30 тис. суб’єктів господарювання, що працюють в Закарпатській області,   зможуть скористатися електронною перевіркою – нововведенням, внесеним до Податкового кодексу у 2012 році.

Відомі українські письменники візьмуть участь у поетичному марафоні

11 липня, у самому центрі літа, у самому центрі Києва (Кнайп-клуб "Купідон") відбудеться Поетичний марафон-2013.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 9 липня. Нехай турбота близьких й аромат свіжозвареної кави створюють для вас затишок на початку нового дня. Не переймайтеся через дрібниці і не прагніть одразу вирішити багато справ, адже усієї роботи й так не переробити. Від прокидання найчастіше залежить спокій і настрій усього дня, тож нехай сьогодні він буде в гармонії з вами!

Міліцішти, займіться злочинцями, доста було "шмонати" бабульок на ринках!

З працівників міліції пропонують зняти повноваження складати протоколи про адміністративні правопорушення щодо недотримання правил торгівлі на ринках.

На Тячівщині в будинок влучила блискавка

7 липня о 19:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в житловому будинку у селищі Тересва Тячівського району. На момент виникнення загорання 34-річної власниці будівлі вдома не було, про пожежу рятувальників повідомили сусіди.

У серпні в Ужгороді буде польський візовий центр

У понеділок, 8 липня, в.о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом.

У Карпатах травмувався байкер

7 липня рятувальники Усть-Чорнянського гірського пошуково-рятувального відділення надавали допомогу 40-річному туристові з Праги (Чеська республіка). Іноземець травмувався, подорожуючи в горах на мотоциклі.

На Ужгородщині знешкодили знешкодили 6 гранат та 100 набоїв

5 липня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Закарпатській області було знешкоджено шість гранат типу РГ-42 та 100 набоїв часів Великої Вітчизняної війни. Дані боєприпаси були виявлені мешканцем с. Ратівці Ужгородського району під час проведення земляних робіт.

З автомобільного моста відвалилася бетонна плита

6 липня о 11:50 до 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про те, що на автомобільному мосту через річку Тиса (автошлях Вилок–Дяково), з лівого боку пішохідного полотна, проломилася бетонна плита завдовжки 4 м та завширшки близько метра.

Сплачений податок на нерухомість повертатимуть

Громадяни, які вже сплатили податок на нерухомість, можуть повернути сплачені кошти після набрання чинності Закону України «Про внесення змін до статті 265 Податкового кодексу України щодо об’єктів житлової нерухомості». Для цього потрібно звернутися із заявою до податкової інспекції (територіальних органів Міндоходів).

За червень в Україні стало більше на 11 тисяч підприємців

Протягом червня в Україні було зареєстровано понад 11 тис. фізичних осіб-підприємців. Про це сказав голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона.

4 закарпатські театри позмагаються за нову Всеукраїнську театральну премію

Це — Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр, Закарпатський обласний державний російський драматичний театр, Берегівський угорський драматичний театр, Закарпатський академiчний обласний театр ляльок «БАВКА».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 8 липня. Будьте в курсі найважливіших подій і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Підтримуйте бадьорий настрій зранку з філіжанкою свіжозвареної кави та запрошуйте цікавих співрозмовників. Щирих вам розмов до кави й загалом хорошого старту у понеділок!

Огляд свіжої преси

Про що пишуть закарпатські друковані видання з 30 червня по 6 липня.

Українці загинули в ДТП в Угорщині

Внаслідок ДТП, що сталося в суботу в Угорщині, загинуло двоє громадян України, ще двоє у важкому стані госпіталізовані.

Юнацька першість Закарпаття. “Авангард” став весняно-лінім чемпіоном першої ліги

У неділю 30 червня пройшли матчі 11 туру юнацької першості Закарпаття з футболу в першій лізі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат