Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 8 жовтня. Додавайте яскравих барв новому дню й бадьоріться ароматною кавою. Проектуйте думки на позитив, нехай усе, чим займаєтеся, приносить вам у першу чергу моральне задоволення. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня: Будь самим собою - спокійним, ясним, яскравим. Питай себе кожну хвилину, чи це те, чого ти дійсно хочеш, і роби це, тільки коли почуєш ствердну відповідь. Це відсіче від тебе тих, з якими ти нічого про себе не дізнаєшся, і приверне інших, у яких тобі варто повчитися.

© Річард Бах

8 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 15-20°, в горах місцями вночі 1-5°, вдень 9-14° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 18-20° тепла.

ІМЕНИНИ   8 жовтня - Герман, Сергій, Єфросинія


Сьогодні також:
• День юриста в Україні


Цей день в історії

1970 — Олександру Солженіцину присуджено Нобелівську премію в галузі літератури.
1977 — Організація Українського визвольного фронту провела в Нью-Йорку мотопохід під гаслом «Проти поневолення України московським комунізмом».
1991 — Верховна Рада України ухвалила закон про громадянство України.
1996 — У Мадриді міністри закордонних справ України та Іспанії підписали Договір про дружбу та співробітництво між двома країнами.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Бавка
8 жовтня — національна прем’єра стрічки присвяченої Надії Савченко "Наша Надія".Поч. о 19.00.

с. Боржава, Берегівський район
До 12 жовтня — перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

«Доміон»
До 8 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 12.00, 16.00, 20.20, 22.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 10.00. «Праведник». Поч. о 13.40, 18.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 жовтня — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.00.   “Праведник”. Поч. о 10.20, 22.15. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.20. “Дракула”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 20.40.   «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.30.   “Відчинені вікна”. Поч. о 17.20. “Зникла”. Поч. о 18.00. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 19.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 8 жовтня   — “Дракула”. Поч. о 10.30, 14.30, 18.30, 20.20. “Праведник”. Поч. о 16.20, 22.20.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі вдасться нарешті знайти рішення, яке стане оптимальним з урахуванням твоїх планів і бажань на життя. Намагайся об'єктивно дивитися на життя і людей навколо тебе. Не втрачай впевненості в собі і в своїх силах.
Телець Чудовий день для зустрічей і спілкування. Переговори пройдуть гладко, якщо ти виявиш певну гнучкість. Відклади всі зайві переживання та думки на потім. Постарайтеся повністю зануритися в суть питання. Наприкінці дня бажано зайнятися фізичним здоров'ям, сходити в спротзал або басейн.
Близнюки Хтось чекає на твій дзвінок, візит або просто твою увагу. Намагайся не перебільшувати з егоїзмом. Собі ж вийде дорожче. Дізнатися потреби іншого для тебе нічого не варто, а от йому стане легше. Якщо ти не зможете йому допомогти, він заспокоїться і більше на тебе не розраховуватиме.
Рак. Сьогодні на тебе чекає приємне і досить тривале знайомство. Спробуй не перестаратися. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. День принесе чимало приємних несподіванок.
Лев   Впевненість у собі стане твоїм основним конем в шаховій грі з іншими. Саме тому тобі не варто ховатися в мушлю тільки через те, що ти дізналася факти, які суперечать твоїм недавнім уявленням. Все не так сумно, як тобі здається. Наберися сміливості і приймай рішення.
Діва. Сьогодні ти отримаєш досить цікаві пропозиції від партнерів та клієнтів. Не поспішай робити висновки. Дай собі час подумати і все добре зважити. Пам'ятай про закономірності сезонів і періодів.
Терези Хороший день для того щоб зайнятися своєю зовнішністю. Не варто соромитися бути більш яскравою. Лоск тобі зараз необхідний, як ніколи. Намагайся не перестаратися з натиском на інших людей. Веди себе вільно і розслаблено. Люди люблять приймати рішення самостійно. Створи їм для цього всі умови.
Скорпіон Вельми цікавий і непростий день. Ситуація розгортатиметься якомога краще. Будь пильною, щоб не втратити виниклий шанс. Уважно стеж за настроєм оточуючих. Простодушна посмішка розрядить вкрай напружену обстановку. Не варто випускати з уваги свою мету. Сьогодні ти здатна її досягти.
Стрілець Приймаючи рішення серцем, ти, звичайно ж, ризикуєш, але разом з тим робиш те, про що навряд чи пошкодуєш. Душевні пориви і дії експромтом теж іноді приносять свої результати. Намагайся не переборщити з роботою. Вирушай додому раніше.
Козеріг Сьогодні тебе можуть трохи спантеличити дивні питання оточуючих. Ти перебуватимеш на своїй хвилі і будеш не здатна адекватно сприймати інформаційні потоки від найближчого оточення. Саме тому сьогодні краще зайнятися індивідуальною роботою. Колективне обговорення будь-чого краще відкласти.
Водолій. Намагайся не перевтомлюватися. Сьогодні буде корисно прийти додому раніше. Не провокуй конфліктів на порожньому місці. Це день твоєї удачі. День, коли варто звернути особливу увагу на ті можливості, які є на даний момент.
Риби Сьогодні варто більше часу приділити фінансовим потокам і рахункам. Близькі люди порадують. Постарайся приділити достатньо часу спілкуванню з дітьми і старшим поколінням. Твій добробут найближчим часом покращиться, якщо ти виявиш максимум зусиль.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Кмiтливий батько, щоб дізнатися, чи матюкається його син, вдарив по його по пальцях молотком.



- Татусю... я коли виросту, буду такою гарною як ти?
- Ну... я думаю ти будеш такою гарною як мама!
- Нііі, як мама - це довго! Я бачила як вона спочатку крем, потім туш, потім помаду, потім зачіску... А ти встав, вмився - і вже красивий!



Ставлю будильник і прямо сльози навертаються.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат