Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 16 жовтня. Нехай осінній дощик за вікном не порушує вашу душевну рівновагу. Розпочинайте день з горнятком улюбленої кави під акомпанемент приємних мелодій. Нехай усе бажане здійсниться якомога швидше. Вдалого дня, впевненості у собі і смачного ранкового кавування!

Цитата дня: Птахи, народжені в клітці, думають, що політ - це хвороба.

© Алехандро Ходоровський

16 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, ввечері та вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощ. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 14-19°, у горах місцями 8-13° тепла.
Автошляхи: Ввечері та вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощ. Видимість в дощі 1-2 км, подекуди 500-1000 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вночі сильний. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 16-18° тепла.


16 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Агафангел, Денис (Дионисий), Елевферий, Іван (Іоанн), Исихий, Павло, Петро, Рустик, Феоген і Теодозія.


Сьогодні також:
•   ООН: Міжнародний день продовольства (ООН), з 1945.
•   ООН: Всесвітній день анестезіолога. У 1846 році в Бостоні стоматолог Томас Мортон перший успішно продемонстрував операцію під ефірним наркозом.
  Національні[ред. • ред. код]
• День працівників харчової промисловості
• День Боса. Присилають шефу валентинки, в яких розповідають про дійсні відчуття до високого керівництва. Святкується в США з 1958.



Цей день в історії

1793 — Страта Марії-Антуанети «вдови Капет», королеви Франції, дружини Людовика XVI і матері Людовика XVII.
1813 — Почалася «Битва народів» (тривала до 19 жовтня), в якій брали участь війська Франції, Рейнського союзу, Польщі, Австрії, Пруссії, Росії і Швеції; закінчилася нищівною поразкою армії Наполеона і його першим зреченням від престолу.
1853 — Розпочалася Кримська війна (1853–1856) між Росією та коаліцією Великої Британії, Франції, Туреччини, Сардинського королівства за панування над Східним Середземномор'ям


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чудовий день для зустрічей і спілкування. Приділи більше уваги господарським питанням. Також варто звернути увагу на фінансову складову. Близькі люди чекають твого дзвінка. Вечір проведи в сімейному колі.
Телець Цей день тобі варто провести в оточенні близьких і друзів. Навіть якщо це складно, знайди можливість набрати телефонний номер тих, хто тобі дорогий. Підтримка рідних додасть тобі впевненості в собі. Вечір може принести приємну звістку. Зовсім скоро можуть відбутися події, які змусять тебе багато чого змінити у своєму житті.
Близнюки Сьогодні тобі варто проявити свою індивідуальність, незалежність і оригінальність мислення. Така поведінка допоможе швидше досягти намічених цілей. Намагайся не надавати великого значення дрібницям. Увечері тобі варто приділити увагу взаєминам з коханою людиною, він може потребувати твоєї підтримки.
Рак. Сьогодні тобі доведеться вирішувати чимало ситуацій, пов'язаних зі сферою фінансів. Відмінний день для вирішення ряду питань, пов'язаних з документами і юридичними аспектами. Сьогодні слід завершити розпочате раніше. Увечері зустрінься з подругами і посидьте в якомусь затишному місці.
Лев   Чудовий день для вирішення ряду питань, пов'язаних з кар'єрою і творчістю. Якщо ти давно хотіла зробити рішучий крок назустріч своїй мрії - пора діяти! Вечір цього дня чудовий для спілкування та зустрічей з друзями.
Діва. Сьогодні ти будеш мати можливість приділити час своєму хобі. Ти зможеш досягти у своїй справі певної висоти. Але тобі не варто розслаблятися завчасно. Взявши певну висоту, ти повинна будеш закріпити свої результати, перш ніж рухатися далі.
Терези Сьогодні відмінний день для тих, хто прагне до тиші та спокою. Намагайся приділяти більше часу спілкуванню з рідними та близькими. Не варто близько до серця приймати все, що тебе сьогодні може зачепити. Вечір найкраще провести у ліжку з улюбленою книжкою.
Скорпіон Сьогодні тобі варто бути обережною у спілкуванні з іншими людьми. Намагайся звертати увагу на прохання близьких людей. Навіть якщо тобі буде складно їм допомогти, принаймні, їх варто вислухати і допомогти хоча б порадою. Вечір варто провести у спокійній обстановці. Тобі потрібен відпочинок.
Стрілець Цей день може принести тобі чимало переживань, але у підсумку все вирішиться успішно. Сьогодні найважливіший твій помічник - це оптимізм. Будь готова до того, що тобі доведеться прийняти ряд важливих рішень. Не варто більше випробовувати ні своє, ні чуже терпіння. Вечір варто провести з друзями за чашкою міцного напою.
Козеріг Сьогодні тобі варто розставити всі крапки над «і» у питаннях особистих і ділових відносин. Перш, ніж приймати будь-які рішення, прислухайся до себе і своєї інтуїції. Не варто упускати тих можливостей, які відкриває цей день. Якщо ти будеш вирішувати будь-які виникаючі питання з відкритим серцем, тобі буде простіше прийняти результат будь-якої ситуації.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити своєму здоров'ю. Намагайся не перебільшувати значення сказаного в твою адресу. Вір собі. Тобі необхідно навчитися довіряти не тільки логіці, а й серцю. Чудовий вечір для зустрічей і спілкування з друзями і діловими партнерами.
Риби Сьогодні тебе чекає чудовий день, коли багато твоїх задумів приймуть реальні обриси. Використовуй його для того, щоб втілити в життя найбажаніші плани. Звернися за допомогою до близьких або друзів, якщо виникнуть складнощі. Тобі не варто близько до серця приймати все, що тобі будуть говорити оточуючі.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Мисливець Валєра сім разів вистрелив у кабана після чого той здох від сміху.


У психлікарні крик з палати:
- я посланник бога!
та крик з іншого:
- я нікого не посилав!


- Звідки ти такий засмучений?
- Від стоматолога.
- Бідолаха! Скільки ж він у тебе вирвав?
- Півтори тисячі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат