Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 10 жовтня. Радійте початку новому дню і не намагайтеся вгадати, що буде в ньому, адже імпровізація один із найцікавіших сюрпризів. Налаштовуйте себе на позитив разом із чашечкою свіжозвареної кави. Нехай день буде вдалим, а вихідні – релаксуючими!

Цитата дня: Єдиний спосіб робити великі справи - любити те, що ви робите.

© Стів Джобс

10 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 18-23°, в горах місцями вдень 13-18° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 21-23° тепла.

За православним календарем 10 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Килина (Килина), Аристарх, Віктор, Гаиана, Гимнасий, Дмитро (Димитрий), Дорофія, Епихария, Зина, Гнат (Ігнатій), Калістрат, Марко, Никін, Петро, Саватій, Сергій (Сергий), Февронія, Федір (Феодор), Филимон, Флавіан і Фортуниан.


Сьогодні також:
  ООН: Міжнародний день боротьби за скасування смертної кари
  Національні[ред. • ред. код]
•   Україна:День працівників стандартизації та метрології


Цей день в історії

1943 — Орвелл Джордж, британський письменник вперше вжив термін холодна війна (есей «Ви і атомна бомба»).
1948 — Запущено першу радянську керовану балістичну ракету далекої дії Р-1, створену під керівництвом Сергія Корольова.
1963 — Набув чинності міжнародний Договір про заборону випробувань ядерної зброї в атмосфері, космічному просторі та під водою.
1964 — У Токіо почалися XVIII Олімпійські ігри.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
Бавка
12 жовтня — “А де ж п’яте?”.   Поч. об 11.00 та 13.00.

Ужгород, Боздоський парк
11—12 жовтня — Міжнародний турнір із петанку “Каштан”.

Ужгород, пл. Театральна
11—12 жовтня —   фестиваль “Здорово”. Поч. о 12.00.

Ужгород, пл. Театральна
12 жовтня — відкрита екскурсія «Ужгород мультикультурний”. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Funky Lounge (Ужгород, вул.Швабська, 51а)
11 жовтня — DJ Smailov на UTC Party.

Magnum Club (Берегово, вул. Б. Хмельницького, 112/4)
11 жовтня — вечірка “Everybody Rock You Body”.

«Доміон»
До 15 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 13.30, 19.10, 20.50, 22.30. «Ведмеді-сусіди, 3D». Поч. о 10.00, 11.40, 15.10. «Праведник». Поч. о 17.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 15 жовтня — «Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 10.00, 11.15, 15.50.   “Дракула”. Поч. о 10.15, 14.15, 18.00, 19.45. “Праведник”. Поч. о 12.00. «Ведмеді-сусіди, ЗD”. Поч. о 12.30, 14.10, 17.10. «Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 16.00. «Бивень”. Поч. о 18.50, 22.15. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 20.30. “Зникла”. Поч. о 21.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 15 жовтня   — “Дракула”. Поч. об 11.00, 14.30, 18.10, 20.00. “Праведник”. Поч. о 21.50.   “Таємниці морської безодні, 3D”. Поч. о 12.50, 16.20.

с. Боржава, Берегівський район
До 12 жовтня — перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чудовий день для тих, хто не боїться помилятися. Намагайся не переборщити в тому, на що робиш акцент. Цей день передбачає високу частку особистої відповідальності і не меншу концентрацію. Постарайся не приймати близько до серця слова інших людей. Вони могли бути сказані під впливом емоцій. А це не найкращий помічник.
Телець Сьогодні варто зробити основний упор на майстерність і тактику. Стратегія, звичайно, теж має значення, але не в даний момент. Висока частка концентрації допоможе тобі впоратися з тим навантаженням, яке зараз є. Приділи більше часу деталям.
Близнюки День припускає високу частку концентрації і відповідальності. А тому тобі варто більше уваги приділяти деталям. Цей день принесе чимало переживань та емоцій. Але за бажанням ти здатна у всьому розібратися самостійно.
Рак. Цей день прекрасний для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Приділи належну увагу стосункам у сім'ї. Твоє здоров'я вимагає до себе поваги. А тому не ігноруй рекомендації докторів. Будь пильна та прислухайся до свого організму.
Лев   Цей день може тебе здивувати своєю експансією і мелодраматичністю. Перш ніж висувати претензії іншим людям, подумай, яку роль ти виконувала в цій життєвій ситуації? Чудовий день для зустрічей і спілкування. Не переймайся через дрібниці - головне все одно залишиться з тобою.
Діва. Сьогодні тобі слід якомога краще вивчити ті документи, які чекають на твою увагу. Будь-який прорахунок або неуважність може понести за собою серйозні наслідки. Цей день вражає своєю експансією. Намагайся не перебільшувати і просто роби свою справу.
Терези День чудово підходить для спілкування з близькими і коханими. Намагайся прислуховуватися до бажань інших людей, раптом вони тобі сподобаються? Не перебільшуй чиєїсь ролі в прийнятих тобою рішеннях. Рішення приймаєш виключно ти, просто іноді ти можеш погоджуватися з іншими.
Скорпіон День принесе чимало яскравих моментів, суєти та клопотів. Зберігай внутрішній спокій. Тобі не варто занадто близько до серця приймати все, що можуть говорити або робити близькі тобі люди. День чудовий для підписання різних документів. Будь пильна.
Стрілець Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Серед них знайдеться той, хто якраз тобі сьогодні потрібен. Не варто ображатися на своїх друзів або близьких. Їхня поведінка може бути спровокована внутрішніми сумнівами, а не тим, що вони сумніваються у тобі. Більше оптимізму. Не варто віддалятися від коханих.
Козеріг Яскравий день для тих, хто прагне досягнення певних цілей. Більшість із них таки буде досягнуто. Цей день прекрасний для того, щоб більше часу провести за переговорами. Сьогодні буде досягнутий необхідний тобі консенсус.
Водолій. Цей день дивує своєю неповторністю та особливістю. У повітрі витає якась особливо заряджена енергетика, природу якої тобі буде складно розгадати. Та й не потрібно. Цей день найкраще провести наодинці з коханою людиною. Ну а якщо такої наразі немає - тоді там, куди тебе кличе твоє серце. Залиш всі тривоги. Прислухайся до голосу інтуїції.
Риби Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Намагайся не приймати близько до серця ряд фактів, які можуть тобі не подобатися. Заспокоюй себе думкою, що тебе вони не повинні торкатися. Вечір краще за все провести в колі рідних.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Пацієнтка:
- Лікарю, у мене болить голова.
Лікар:
- Жіночко, дивлячись на вас, я ні на що і не претендую!



- От я вчора йду додому, абсолютно тверезий, - і тут асфальт як підніметься, як дасть мені по лобі!
Так і заснув стоячи..


Якщо купити китайське синє простирадло, то до ранку
можна прокинутися аватаром.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат