Як стати учасником фан-кліпів на пісні «Океану Ельзи»

admin 07.10.2014 10:17 ПОДІЇ

Завдяки новій діджитал-активності #mOE_LVIVSKE від легендарного пива «Львівське» кожен бажаючий може стати частиною фан-відео на одну з улюблених пісень культового українського гурту «Океан Ельзи».

ТМ «Львівське» продовжує радувати шанувальників гарної музики та дарує можливість стати ще ближче до улюбленого гурту, взявши участь в акції #mOE_LVIVSKE. Для того щоб стати героєм фан-відео, потрібно зайти на офіційний сайт moelvivske.com, визначитися з улюбленою піснею, обрати вільне слово, сфотографуватися з ним і завантажити фото на промо-сайт проекту.

Акція стартувала 19 вересня по всій території України і триватиме до 12 жовтня 2014 року. З моменту старту кампанії вже створено три фан-відео на хіти групи «Майже весна», «Вставай», «Обійми». Переглянути фан-кліпи можна за посиланням https://www.youtube.com/channel/UC2yt_0Ht0ferHPHiNkuYPJA. Зірки фан-відео встигли «засвітитися» на великих екранах під час другої хвилі ювілейного концертного туру «ОЕ». Ролики транслювалися на концертах колективу у Вінниці, Івано-Франківську, Сумах, Запоріжжі та Черкасах. Вже зовсім скоро з'являться також інші кліпи на популярні пісні «ОЕ».

Однак на цьому сюрпризи від ТМ «Львівське» не закінчуються – улюблене пиво мільйонів українців дарує можливість всім учасникам акції виграти один із 50 приємних подарунків: стати володарем однієї з 20 футболок з оригінальним яскравим принтом або зібрати компанію близьких друзів за одним із 30 ящиків «Львівське 1715». Розіграш подарунків відбудеться 13 жовтня серед усіх учасників акції за допомогою сервісу випадкового вибору randomizer.org.

З усіма подробицями діджитал-кампанії можна ознайомитися на сайті. В акції можуть брати участь лише особи, що досягли 18 років.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Наша нація завжди вважалася однією з найбільш співочих: любов до гарної музики передається з покоління в покоління, від прадідів до внуків, від матерів до дітей. Сьогодні культовий музичний колектив «Океан Ельзи», якому виповнилося 20 років, об'єднує серця мільйонів українців, пише нову сторінку нашої музичної історії. А пиво «Львівське», яке незабаром відсвяткує 300-річчя Львівської пивоварні, дає можливість шанувальникам справжньої музики стати частиною цієї сучасної історії та висловити своє визнання улюбленому багатьма поколіннями колективу «ОЕ».

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У Carlsberg Group працює понад 40 000 людей, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2013 Carlsberg Group продала понад 138 мільйонів гектолітрів пива. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює понад 1700 людей. У портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, «Хмільне», «Квас Тарас », Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen. Carlsberg Ukraine входить до списку крупних платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

За даними Nielsen*, за підсумками першого півріччя 2014 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 27,5%, на ринку квасу частка компанії складає 29,3% у натуральному виразі. Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

* Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

Про ТМ «Львівське»

«Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році на Львівській пивоварні, що була заснована у 1715 році з легкої руки старости Станіслава Потоцького. Він надав монахам єзуїтам, які оселилися на його землі, право побудувати у Краківському передмісті Львова броварню. З тих пір і варять тут перше українське пиво. Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди.

За сприяння ТМ «Львівське» у Львові в 2005 році був відкритий перший в Україні Музей пивоваріння. Його відкриття було приурочене до святкування 290-ї річниці «Львівської пивоварні».

Восени 2013 року Львівська пивоварня отримала почесне звання «Обличчя міста». Були встановлені лавочки на центральних вулицях Львова (пр-т. Свободи, пл. Ринок, вул. Краківська, Галицька, Театральна).

Пиво «Львівське» щороку бере активну участь у святкуванні Дня міста, «Різдва зі Львівським», Днів Львова у містах України, а також у таких етно-джазових фестивалях як «Флюгери Львова», «Країна Мрій», «Країна Мрій Різдвяна»

Пиво «Львівське» традиційно підтримує видатні музичні проекти Україн, серед яких Всеукраїнський тур гурту «Воплі Відоплясова» в 2013 році, вихід музичного альбому гурту «Воплі Відоплясова» під назвою «Чудовий Світ» та етно-диск «Вечорниці», а також Всеукраїнський ювілейний тур гурту «Океан Ельзи» під назвою «Океан Ельзи – 20 років разом» в 2014р.

Також активна участь пива «Львівське» у соціальному та культурному житті міста відзначилась участю у встановленні у Львові першого в Україні пам’ятника броварям, п’яти скульптур батяриків. Крім того, перше українське пиво започаткувало у Львові щорічний фестиваль живої скульптурної композиції «Львівське крізь віки».

За результатами 2011 року ТМ «Львівське» стало брендом №2 на ринку України згідно даних AC Nielsen. Цю позицію утримує і сьогодні із часткою ринку 12,4% за результатами 2013 року.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат