Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 9 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі і легко розпочинайте свій ранок. Найкращий помічник вашого вдалого старту – горнятко свіжозвареної кави. Яскравих барв вам сьогодні і приємних співрозмовників до кавування!

Цитата дня: Ти прийдеш, як гаряче літо,
Тільки грозами обпечеш.
В. Симоненко

9 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 17-22°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 10-15° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 19-21° тепла.


ІМЕНИНИ   9 жовтня – Єфрем, Іван.


Сьогодні також:
• День психічного здоров'я
• Всесвітній день пошти
• Міжнародний день боротьби за ліквідацію наслідків стихійного лиха.
  Національні[ред. • ред. код]
•   Україна:День художника
•   Україна:День працівника державної санітарно-епідеміологічної служби


Цей день в історії

1963 — У повітря вперше піднявся гвинтокрил Мі-8.
1968 — Відкрився великий судовий процес над тими, хто 25 серпня 1968 р. вийшов на Красну площу в Москві з лозунгами: «Руки геть від ЧССР!», протестуючи проти радянської окупації Чехословаччини.
1975 — Академіку Андрію Сахарову присуджена Нобелівська премія миру
1980 — Нобелівська премія з літератури присуджена польському поету Чеславу Мілошу.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

с. Боржава, Берегівський район
До 12 жовтня — перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні варто більше часу приділити господарським справам і питанням, пов'язаним зі звітністю. Перевір, чи всі документи в порядку. Постарайся не переборщити в процесі дискусій та суперечок. Сьогодні ти можеш вибухнути в будь-який момент. Тому намагайся себе стримувати і контролювати в найбільш гострих ситуаціях.
Телець Чудовий день для зустрічей і спілкування. Спробуй якомога більше дізнатися про справи інших людей. Незабаром тобі ця інформація стане в нагоді. Будь щирою з іншими людьми. Намагайся не витрачати даремно час, план дій приведе тебе до мети набагато швидше.
Близнюки Цей день наповнений атмосферою сарказму. Тому не варто його заперечувати. Просто грай за правилами тих, від кого залежиш. Саме сьогодні така поведінка вбереже тебе від купи неприємностей. Зрештою, акторські здібності теж час від часу потрібно розвивати.
Рак. День чудовий в усіх відношеннях. Не варто брати на себе занадто велику відповідальність. Постарайся приділити більше часу стосункам із оточуючими. Добрі традиції в колективі позитивно впливають на роботу в цілому. Саме тому не створюй зайвих рухів. Якщо відчуваєш себе стривожено, краще кудись вирушити у справах, залишивши стіни рідного офісу.
Лев   День, коли не варто занадто активно виставляти напоказ свої почуття. Намагайся не перебільшувати можливих наслідків тієї чи іншої події. Все набагато простіше. Якщо тобі вдасться поговорити по душах із людьми, які відповідають за ряд важливих процесів, то ти усе зрозумієш. Насправді нічого страшного не відбувається.
Діва. Чудовий день для спілкування з іншими людьми. Намагайся не перебільшувати свою роль у житті особистостей, які тебе оточують. Цей день краще за все використовувати для вирішення конкретних і наболілих проблем. Використовуй весь свій делікатний розум для того, щоб не упустити важливої деталі.
Терези Цей день може принести чимало клопоту. Тому тобі варто поставитися до нього з усією серйозністю. Намагайся не приймати близько до серця те, що відбуватиметься навколо. Пам'ятай, що ти не можеш відповідати за всіх і все навколо.
Скорпіон День, коли варто проявити наполегливість і може навіть жорсткість. Якщо ти цього не зробиш, можеш потрапити під статтю серйозних розтрат. Не переймайся через дрібниці. Сконцентруйся на важливих етапах роботи. У спілкуванні з людьми роби акцент на конкретику.
Стрілець Цей день дивує своєю експресією. Постарайся взяти себе в руки і зосередься на чомусь одному, але важливому. Чудовий день для людей із творчим ухилом. Сьогодні, як ніколи, ти фонтануватимеш новими ідеями. Не забудь найяскравіші з них записати. У майбутньому вони можуть тобі стати в нагоді.
Козеріг Сьогодні тобі варто проявити лояльність по відношенню до тих, хто молодий і дурний. З часом все стане на свої місця. Важливо інше, ти повинна бути впевнена, що такий стан справ тебе влаштовує і все, що зараз відбувається, тобі потрібно. Якщо це так, то все чудово. Рухайся у вибраному напрямку.
Водолій. День яскравий і незвичайний. Намагайся більше часу приділити стосункам і зустрічам з іншими людьми. Не варто просиджувати півдня в соціальних мережах або на улюблених сайтах. Зараз тобі потрібен новий ковток інформації. Але тільки живий, що відкривається в процесі спілкування з іншими людьми. День припускає високу частку відповідальності.
Риби Чудовий день для тих, хто в кожному дні шукає щось прекрасне. Постарайся більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з дорогими для тебе людьми. Тобі не варто занадто багато часу витрачати на виправдання себе і своєї поведінки. Намагайся не перевтомлюватися і більше відпочивай. Вечірня ванна з сіллю і ефірними маслами буде доречною.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Ви свою дружину зранку будите?
- Буду!



Він розбив їй серце, а вона йому розбила голову, обличчя і яйця


Він: Про що ти мрієш?
Вона: Про те ж, про що і ти.
Він: ааа, пошлячка.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат