Закарпаття «злили одній сім’ї» і дублюють кандидатів

admin 03.10.2014 14:33 ПОДІЇ

У Ужгородському окрузі зареєструвалося аж п'ятеро Ковачів та двоє Пересоляків.  Що ж до округу № 71 з центром у місті Хуст, то тут раніше висунувся у кандидати Василь Рішко. Зараз до нього приєднався Віталій Рішко. 

Про це повідомляє «Інформаційний виборчий бюлетень Ужгородського прес-клубу».

Один із лідерів ужгородського Євромайдану, кандидат у народні депутати України по виборчому округу № 68 Юрій Світлик заявив, що Закарпатьку область «злили одній сім’ї». Він поскаржився на те, що на Закарпатті люди не мають вибору і звинуватив політичні партії  у тому, що «область злили одній сім’ї». «Люди не мають з кого вибирати. Крім ужгородського округу, у інших округах – нема вибору у людей. Ніхто з нормальних партій не виставив своїх кандидатів по мажоритарних округах на Закарпатті. Область злили одній сім’ї», –заявив Світлик. 

Щодо одномандатного виборчого округу № 71, тут теж є дублювання прізвищ. Рішко Василь тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Хуст Закарпатської області. Рішко Віталій, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в селі Драгове Хустського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

Сьогодні по Україні зареєстровано 3 468 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, в тому числі висунутих шляхом самовисування – 2 087, партіями – 1 381.У загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі зареєстровано 3 122 кандидатів у народні депутати України від 29 політичних партій. 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат