Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 6 жовтня. Оточуйте себе приємними речами і вдало розпочинайте свій ранок. Порція обов’язкової бадьорості – горнятко міцної свіжозвареної кави. Не відмовляйте собі у задоволенні смакувати нею на початку нового тижня. Додавайте до кави улюблені солодощі й приємні розмови. Нехай ваш понеділок буде вдалим, а також повним приємних сюрпризів!

Цитата дня: Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами; як риба в воді, так і ми в ньому, і воно біля нас шукає нас самих. Нема його ніде від того, що воно скрізь. Воно схоже до сонячного сяйва — відхили лише вхід у душу свою.

© Григорій Сковорода

6 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 14-19°, в горах місцями вдень 9-14° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 17-19° тепла.


ІМЕНИНИ   6 жовтня – Андрій, Іван, Інокентій, Микола, Петро.


Цей день в історії

1701 — Києво-Могилянській колеґії надано статус академії.
1768 — Розпочалася російсько-турецька війна, що завершилася 1774 р. підписанням Кючук-Кайнарджийського миру, внаслідок якого Російська імперія отримала вільний вихід до Чорного моря.
1829 — Перший пробний пробіг від Манчестера до Ліверпуля здійснив паровоз «Ракета», збудований англійським винахідником Дж. Стефенсоном.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 8 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 12.00, 16.00, 20.20, 22.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 10.00. «Праведник». Поч. о 13.40, 18.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 жовтня — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.00.   “Праведник”. Поч. о 10.20, 22.15. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.20. “Дракула”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 20.40.   «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.30.   “Відчинені вікна”. Поч. о 17.20. “Зникла”. Поч. о 18.00. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 19.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 8 жовтня   — “Дракула”. Поч. о 10.30, 14.30, 18.30, 20.20. “Праведник”. Поч. о 16.20, 22.20.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.30.
Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Обережно стався до прояву емоцій і бажань. Сьогодні не варто витрачати надто багато грошей на задоволення. Якщо у тебе з'явиться бажання когось навчити жити, запитай цю людину, чи не проти вона, якщо ти дасиш їй одну важливу пораду. Для зміцнення тонусу організму варто відвідати фітнес клуб.
Телець. Близькі вимагають твоєї уваги. Не відмовляй їм у ніжності та теплоті. Будь готова до того, що можуть виникнути побутові конфлікти через фінанси або неправильне використання засобів. Ти можеш занадто багато витрачати на речі, без яких можна було б обійтися. Домашні улюбленці допоможуть тобі впоратися зі стресом.
Близнюки. На жаль, переговори з партнерами можуть дещо затягнутися. А тому не варто занадто активно «рвати кігті». Почекай з кардинальними рішеннями. Ти ще маєш час, щоб все спокійно ще раз обдумати. Поцікався думкою інших людей. Вони направлять твоє мислення в потрібне русло.
Рак. Тобі варто приділити більше часу вирішенню завдань, пов'язаних із родиною та дітьми. Можливо, ти вже раніше планувала ремонт. Поміркуй, чи зможеш здійснити свої плани, і що тобі для цього потрібно. Рідні нададуть тобі підтримку в потрібний момент. День сприятливий для прогулянок на свіжому повітрі.
Лев Сьогодні варто приділити належну увагу своєму здоров'ю. Твій організм потребує більш серйозної уваги до себе. Можуть виникнути проблеми із серцевою діяльністю. А тому не варто надавати надто великого значення дрібницям. Пам'ятай, що будь-яка задача завжди має рішення. Навіть, якщо це затягується на тривалий період часу.
Діва. У особистому житті на тебе сьогодні чекає приємний сюрприз. Постарайся приділити належну увагу близькій людині. Не варто соромитися висловлювати своє ставлення до іншої людини хоча б вербально - жестами, мімікою. У фінансовому сенсі поки що не варто робити серйозних вкладень
Терези   Сьогодні не варто брати в борг. Знайди інший спосіб вирішити виниклу задачу. Пам'ятай, що будь-яка проблема є в свою чергу і нашої можливістю. Поглянь на ситуацію ширше. Не варто заводити непотрібні розмови, а тим більше суперечки.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає досить динамічний і насичений день. Гарний настрій допоможе розташувати до себе людей і створити необхідний фон для успішного укладення угод. Намагайся не перейматися через дрібниці. Цей день якомога краще підходить для вирішення важливих і навіть складних питань. Саме тому сьогодні ти сміливо можеш планувати реалізацію найсміливіших завдань і планів.
Стрілець. Приділи більше часу самоосвіті. Дещо почерпнуте з інформаційних джерел слугуватиме тому, що ти знайдеш чудовий вихід із ситуації, в якій опинилася. Щоб підтримати свій організм у тонусі - займися спортом. Кохані можуть трохи засмутити.
Козеріг День передбачає високий рівень темпу. Для досягнення мети буде достатньо приділити більше часу деталям, але при цьому не упустити подій навколо. Уважність стане твоїм рятівним колом.
Водолій. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації і приділяє чимало часу своїй освіті. Хтось із твого оточення сьогодні може зробити тобі пропозицію. Не варто моментально від неї відмовлятися. Намагайся приділяти більше часу стосункам із близькими. Тобі не варто про них забувати.
Риби Плануй свій день так, щоб не потрапити в халепу. Цей день надає чимало можливостей, які не варто упускати. Намагайся уважно ставитися до того, що відбувається навколо. Випадкові фрази, прочитані рядки можуть зіграти вирішальну роль у формуванні подальших подій.
.





А зараз — усміхніться :)

Українські швидкорозчинні дороги ...!
Просто, додай води!


- Лікарю, у мене ніс закладений!
- Я вас благаю! У мене дача, машина і будинок закладені, а ви тут зі своїм шнобелем!



Ревнива жінка прочитала повідомлення чоловіка в фейсбуці і лайкнула сковорідкою.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат