Названі банки в Україні, які є надійними у депозитах

admin 01.10.2014 12:00 СОЦІО

«Кредобанк» посів п’яту позицію в рейтингу надійності депозитів українських банків, проведеному рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг» за підсумками першого півріччя 2014 року.

При оцінці надійності «Кредобанку» аналітики агентства взяли до уваги результати роботи банку з початку 2014 року, виконання ним економічних нормативів НБУ та підтримку стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі з державним капіталом PKO Bank Polski S.A. У своїх висновках аналітики агентства констатують, що саме банки з європейським капіталом продовжують стабілізувати банківську систему України в період турбулентності.  

«Підсумки рейтингу надійності банківських депозитів України підтвердили важливу роль банків з європейським капіталом у забезпеченні як надійності української банківської системи, так і довіри вкладників до банків – у першу чергу завдяки прозорій діяльності та неухильному виконанню зобов’язань та доручень клієнтів,   – говорить   голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Приємно, що цю тенденцію підтверджують і результати «Кредобанку», в якому загальний обсяг коштів клієнтів за 8 місяців 2014 року виріс на 750 млн. грн., або на 27%».

admin

ТЕГИ : банкдепозитрейтинг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат