На час виборчої кампанії Закарпаття залишиться без Балоги

admin 01.10.2014 11:28 ПОЛІТИКА

Про це йдеться на сайті Громадянської мережі "Опора".

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога найближчим часом піде у відпустку до кінця виборної кампанії. Про це він заявив, відповідаючи на питання спостерігача ОПОРИ.

Іван Балога є кандидатом до парламенту по одномандатному виборному окрузі №73 Закарпатської області.

«Це – моє власне рішення балотуватися, я йду шляхом самовисування, а не від політичних партій, – сказав Іван Балога. – Якщо та чи інша партія, ті чи інші політики мене підтримають, я буду радий».

Хоча Іван Балога наголосив, що є кандидатом як самовисуванець, раніше публічно його кандидатуру підтримала партія «Блок Петра Порошенка».

Перший заступник голови Закарпатської облради Василь Брензович також є кандидатом до парламенту – він займає 62 місце у виборному списку «Блоку Петра Порошенка». Зі слів Івана Балоги, Василь Брензович у відпустку не піде, оскільки саме він буде в.о. голови Закарпатської облради на час його відпустки.

Іван Балога на виборах 2012 року уже балотувався у депутати від 73 округу як представник партії Єдиний Центр, однак тоді програв кандидату від Партії регіонів Іванові Бушку.

Василь Брензович є головою Товариства угорської культури Закарпаття і, згідно з інформації ЦВК, безпартійним. У 2012 році він балотувався до парламенту від 68 виборного округу, однак тоді не був обраним.

admin

ТЕГИ : Опораіван балогавибори

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат