Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25720, 20

Спецоперація «Нічне життя» б’є по закарпатській проституції

Цього тижня одразу кілька повідомлень від СЗГ УМВС України в Закарпатській області стосувалися викриття «будинків розпусти». Перший випадок стосувався 21-річного мешканця села Великі Лази, який замовив у адміністратора готелю до бані трьох повій.

В ужгородця викрали з сейфа 50 тис. доларів, залишивши ксерокопії 100-доларових купюр

34-річний мешканець Ужгорода повідомив міліцію, що в період між 27 квітня та 24 червня невідомі зловмисники проникли до його квартири, що на вулиці 8 Березня, та викрали з сейфа 50 тисяч доларів.

УжНУ підвищив свій показник   у рейтингу університетів

Новації, запроваджені в УжНУ після приходу нового керівництва, вже дають перші результати. Університет увійшов до першої 50-ки академічного рейтингу вищих навчальних закладів у Топ-200 вишів України. Відповідний рейтинг днями опублікували видання «Дзеркало тижня» та інформаційний портал «Освіта.ua». Порівняно з минулим роком УжНУ піднявся на 3 сходинки.

У Сваляві 45-річний педофіл розбе­щував дітей і розповсюджував про­дукцію, що пропагує насильство

Триває слідство щодо збоченця, якого нещодавно затримали міліціонери.

LALO Project і DJ Marka Pola створили літній ремікс на пісню, що прозвучала на Каннському кінофестив

LALO Project і DJ Marka Pola, одна з кращих house-діджеїв України і топовый резидент столичних клубів Forsage, Saxon, Bionica та Indigo, створили літній ремікс на пісню «In This Moment». Оригінал пісні став саундтреком до французької короткометражки режисера Орлеани Вергілії Верньє, що була успішно презентована на Каннському фестивалі у травні.

В Ужгороді зупинили водія, який співав пісні

Сьогодні, близько другої години ночі, під час проведення відпрацювання у місті Ужгород, інспектори ДПС ДАІ помітили автомобіль марки «ВАЗ», який рухався на мінімальній швидкості із включеною аварійною сигналізацією.

Україна матиме свій Sziget

Музичний фестиваль планують проводити у Києві.

Закарпатська газета "Відомості Міліції" відсвяткувала 17-річчя

Чи потрібно озиратися назад, у минуле? Мабуть, потрібно, але лишень для того, аби проаналізувати прожиті роки, зробити правильні висновки, визначити причини, через які виникали невдачі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 28 червня. Релаксуйте за чашечкою свіжозвареної кави і приймайте світ таким, яким він є. Нехай буденні невдачі не псують вам настрій, а навпаки – спонукають до нових звершень. Пам’ятайте що щастя поруч, треба не лінуватися розгледіти його. Гарних вихідних вам, смачного кавування і бажаних людей поруч!

Журналісти трьох областей обговорили проблеми інтернет-журналістики

Он-лайн спілкування про нові медіа, які усе більше завойовують медіа-середовище, відбулася між журналістами Тернополя, Львова та Ужгорода. «На живо» обговорювали питання етичні, моральні, професійні та економічні.

Від початку року на Закарпатті були популярі 20 імен для новонароджених

За 5 місяців нинішнього року органами державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області було зареєстровано 7147 актів про народження.

ГМ ОПОРА   озвучила підсумки ЗНО-2013 на   Закарпатті

    В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція   «Підсумки проведення ЗНО-2013 в Закарпатській області: оцінка громадських спостерігачів».

На Закарпатті відзначають День Конституції   України

У четвер, 27 червня, у фойє облдержадміністрації відбулися урочистості, приурочені до Дня Конституції України. На заході були присутні куратор Закарпаття від Кабміну, Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, голова облради Іван Балога, народний депутат України Іван Бушко, інші поважні гості.

Затримані на Закарпатті нічні «мандрівники» виявилися громадянами Сомалі

Сьогодні вночі співробітники Державної прикордонної служби України затримали 6 невідомих, які рухалися до кордону зі Словаччиною.

Олександр Ледида оголосив догани двом чиновникам ОДА

У середу, 26 червня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида оголосив по догані начальнику управління освіти ОДА Маріанні Кляп та своєму заступнику, що керує цей напрямок роботи ОДА, Івану Качуру.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Мінометну міну виявили на Ужгородщині

26 червня о 18.15 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна) часів ВВВ, за адресою: Ужгородський район, с. Глибоке, за межами населеного пункту.

Ужгородська прокуратура перевірить кафе на Радванці

Прокуратура Ужгорода організувала перевірку щодо законності діяльності кафе на території Радванського кар’єру.

В Ужгороді оголосять конкурс на реконструкцію військового кладовища

Жваве обговорення членів виконкому викликав проект рішення про конкурс на ескізний проект по реконструкції військового кладовища часів І Світової війни.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат