Огляд-аналіз 8-го туру першої ліги чемпіонату Винградівського району

Євген Свищо для   rionews 26.09.2014 18:23 СПОРТ

У дорослих одна гучна сенсація


Загальна статистика

Ігровий день був одним найкращим для гостей, які повторили свою найбільшу середню результативність 2-го туру — 2.33 гола за поєдинок (при середній за вісім турів — 1.6 за матч) і встановили новий рекорд здобутих очок — 66.7 % (при середньому показнику за вісім турів — 33.3 %). Нагадаємо, що попереднє досягнення було показане в 2-му турі — 55.6 % від можливих залікових балів.

Щодо окремих поєдинків

«Боржава» залила млинарське село
Головна сенсація сталась у центральній битві туру та одного з вирішальних у всьому чемпіонаті в Олешнику, де господарі мали вигравати мінімально. Трохи менш очікуваною була нічия. Та клуб із Боржавського вдруге забив на виїзді більше трьох мячів, на які гравці “Егреша”відповіли єдиним влучним пострілом, який реалізував Мирон Довгомеля.

«Скала» з честю вийшла з-під ударів на Перехресті
Набагато передбачуваніше завершився найконкурентніший двобій у Перехресті, в якому   напрошувалась мирова. Трохи менші очікування були в нас на мінімальну перемогу гостей. Скелясті реалізували дебютне взяття воріт суперника на чужому полі в цьому сезоні, яке виявилось переможним.

Керечаном по «Тисі»

Без несподіванок все завершилось і в Підвиноградові, де господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Клуб із Нового Села продовжив до трьох свою серію гостьових матчів, у яких його гравці щоразу забивали більше одного разу. Та це не допомогло «Тисі» уникнути розгрому. Особливо постарався лідер атаки підвиноградівців Олександр Керечан, на рахунку якого хет-трик. Ще по разу відзначились Артур Продан і Роман Гобона.  

***

У юнаків без суттєвих сенсацій
Загальна статистика
Тур був чудовим для господарів, які здобули 77.8 % від можливих залікових очок (при середньому показнику за вісім турів — 64 %), повторили свою найкращу середню різницю голів 4-го туру — 2 голи за поєдинок (при середній за вісім турів — 0.64 за матч) і встановили новий рекорд результативності — 3.33 мячі за гру (при середній за вісім турів — 2.44 за поєдинок). Цим самим склало повноваження   їх попереднє досягнення 1-го, 2-го та 7-го турів — 3 голи за матч.

Щодо окремих матчів

Засуха «Боржаві» не загрожує

Трохи несподівано завершився один із двох головних двобоїв туру в Олешнику, де господарі мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Парубки з Боржавського продовжили до трьох поспіль свою серію виїзних поєдинків, у яких вони відзначались у воротах опонентів більше одного разу. Однак, це не дозволило їм уникнути розгрому. Найбільше доклав до його встановлення свій хист Богдан Котляр, на рахунку якого дубль. Ще по разу відзначились Євген Мокар, Юрій Глінко та Іван Любка.

З миром у Веряцю
Набагато передбачуваніше завершились решта матчів. У другому непересічному найконкурентнішому поєдинку в Перехресті ми очікували на нічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги «Скали», яка в цій грі змогла вдруге поспіль забити на чужому полі більше одного мяча.

Фаворит взяв своє
У Підвиноградові господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Новосільці другий тур поспіль не змогли відзначитись у воротах опонентів і зазнали розгрому.
***
Переміщення команд:
Кому вгору?
У поточних таблицях, за наслідками 8-го туру, на одне місце вверх піднялись основний склад «Ардовця» і юнаки “Олешника” та “Перехрестя”. Підвиноградівці вдруге увійшли до двійки лідерів, в межах якого знаходились чверть цього сезону. Молодь “Олешника” втретє піднялась до призової зони, в рамках якої перебувала половину поточної першості. Юнаки з Перехрестя втретє увійшли до першої пятірки, в межах якої тримались понад третину цього сезону.
Кому вниз?
На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились обидва склади «Неветлена» та молодіжний колектив «Боржави». Дорослий склад із Неветленфолу   втретє випад із лідируючої двійки, за межами якої провів більше третини поточної першості. А от їх молодші одноклубники вперше залишили призову зону. Юнаки з Боржавського вдруге опинилась поза першою пятіркою, нижче якої знаходилась половину цього сезону.  

Результати 8-го туру: «Егреш» Олешник – «Боржава» Боржавське – 1:4 (юнаки — 5:2), «Перехрестя» – «Скала» Веряця – 0:1 ( 2:2),   «Ардовець» Підвиноградово –   «Тиса» Нове Село – 5:2 (3:0).
Турнірне cтановище після 8-го туру:
Дорослі: «Боржава» – 16 очок (різниця голів – 21:8), «Ардовець» – 13 (15:8), «Неветлен» – 10 (15:9), «Егреш» – 10 (13:15), «Тиса» – 9 (14:17), «Колос» – 8 (9:11), «Скала» – 5 (5:10), «Перехрестя» – 0 (3:17),
Юнаки: «Скала» – 13 (20:7), «Ардовець» – 13 (11:8), «Егреш» – 12 (16:11), «Неветлен» – 9 (16:12),«Перехрестя» – 8 (9:12), «Боржава» – 7 (17:16), «Колос» – 7 (8:15), «Тиса» – 3 (8:25).
                                                                                                                 

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат