Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25780, 20

На Рахівщині понад півтисячі мешканців перекрили дорогу з протестом

З 17 на 18 червня 2013 року на Закарпатті понад 500 жителів села Косівська Поляна, що на Рахівщині, перекрили сільську дорогу з вимогою зупинити діяльність товариства "Мармарош", яке неподалік гірського села розпочало роботи щодо видобутку поліметалевих руд. Люди наголошують, що ця діяльність може спричинити екологічну катастрофу не тільки в селищі, але й у всьому районі.

Футбол. Представлення Грозного журналістам (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли, сьогодні відбулося представлення нового тренера "Говерли" В’ячеслава Грозного.

За результатами перевірки Державної екологічної інспекції   порушено кримінальне провадження

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області було проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Солотвинським комунальним підприємством по водопостачанню.

Керівництво «Говерли» представило "Грозного", як головного тренера клубу

Сьогодні керівництво «Говерли» перед командою та журналістами представило нового головного тренера - В’ячеслава Вікторовича Грозного.

Новий тренер "Говерли" В’ячеслав Грозний

Екс-наставник київського «Арсеналу» і грозненського «Терека» В'ячеслав Грозний готовий очолити ужгородський клуб перед яким стоїть завдання - зберегти місце серед еліти в новому сезоні УПЛ.

В Закарпатті місцеві бюджети отримали 33,5 млн. грн. плати за землю

Такий результат землекористування за 5 місяців 2013 року. Загалом у Закарпатській області сплачують податок за землю понад 400 тис. фізичних та майже 4 тис. юридичних осіб.

На Закарпатті буде   база даних на вчителів та школярів

З червня на Закарпатті почали створювати інформаційну систему управління освітою області. Планується запровадити єдину загальнообласну електронну базу освіти, автоматизувати управлінську діяльність на всіх рівнях, спростити процедуру документообігу.

Крадений з прикарпатської свердловини газоконденсат продавався на Закарпатті

Під час проведення перевірки прокуратурою Надвірнянського району Івано-Франківської області виявлено розкрадання паливно-мастильних матеріалів службовими особами одного з державних підприємств області.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Автобуси в катастрофічно незадовільному стані щодня возили закарпатців на роботу

Вони їхали без педалей, без ручок на дверцях, зламані склоочисники скріплені стрічкою, звідусіль випадають дроти несправного електрообладнання, що може призвести до загорання автобуса в будь який момент… звучить як з фільмів жахів, але на жаль, це реальність. Саме в такому несправному стані автобуси одного з найбільших підприємств області виявили працівники Державтоінспекції Ужгородського райвідділу.

Закарпатський народний хор запрошує на "Бал в старому селі"

27 червня 2013 р. (четвер), поч. о 21.30,
у Закарпатському   музеї народної архітектури та побуту
відбудеться концерт заслуженого академічного Закарпатського народного хору з програмою «БАЛ В СТАРОМУ СЕЛІ».

Закарпатські роботодавці одержать компенсацію за прийняття молоді на роботу

За перше робоче місце для молоді роботодавцям компенсуватимуть витрати.

На меблевому підприємтві в Ужгороді шукали 18 мін

17 червня о 8.50 поступило повідомлення про виявлення 18 протитанкових мін, за адресою: м.Ужгород, вул. Шумна на території меблевого підприємства.

Мукачівці самі боротимуться з борщовиком

Заклик самоорганізуватися та знищити "плантації" шкідливої рослини, яка захопила набережну, пролунав у мережі Facebook від небайдужих мешканців міста.

Кращих спортсменів і тренерів Закарпаття готують на факультеті здоров’я людини УжНУ (ФОТО)

Протягом навчального року у структурі факультету відбулося чимало змін, відкрили нову кафедру, розширили навчальну базу, а в приміщенні спорткомплексу розпочали ремонти й замінили вікна. Цього року випускниками факультету здоров’я людини стали 45 бакалаврів денної форми навчання, 17 спеціалістів і 11 магістрів.

Закарпатські підприємці заплатили податків на 19 мільйонів гривень більше, ніж минулого року

У Закарпатті підприємці-єдинщики сплатили майже 51 млн. гривень. Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів області за січень-травень цього року. Це перевищує надходження минулого року на 19 млн. грн. або на 60%.

1500 гривень - премія за облаштування площі біля Кафедрального собору в Ужгороді

Владика Мілан та громадський діяч, дипломат і науковець Ален Панов ініціювали конкурс на облаштування площі напроти Греко-католицького кафедрального собору на вул. Капітульній в Ужгороді.

У Закарпатті пройдуть польові навчання для лісівників

Спільні практичні семінари для лісівників України та Словаччини розпочнуться в Рахові.
У рамках проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), що впроваджується в Україні та Словаччині з червня минулого року, розпочинається серія спільних польових практичних навчань для лісівників Закарпаття та Івано-Франківщини, Кошицького та Пряшівського країв Словаччини.

Закарпатські журналісти візьмуть участь у теле-мості з Інтернет-журналістики

У середу, 19   червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться Теле-міст по обговоренню основних проблем інтернет-журналістики та шляхів їх вирішення і обміну відповідним досвідом за участю журналістів Тернополя, Львова та Ужгорода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 червня. Спокійних думок і бажаних співрозмовників на початку нового дня. Нехай кава буде ароматною і бадьорою, а всі справи вдаються вже з першого кроку. Не змушуйте себе до серйозної роботи, якщо насправді бажаєте легкої. Приємного прокидання й корисного вівторка!

Закарпаття найменш вразливе до поширення ВІЛ/СНІДу

У понеділок, 17 червня, під головування заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулося засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат