Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 24 вересня. Прямуйте до своєї мети й не відволікайтеся на обставини. Світ прекрасний, а навколо вас обов’язково є люди, яким ви дорогі. Нехай ароматна кава робить ваш ранок приємним і наповнює оселю затишком. Гармонії вам і тепла!

Цитата дня: Одна з найбільш корисних життєвих навичок - це вміння швидко забувати все погане: не зациклюватися на неприємностях, не жити образами, не таїти злобу. Не варто засмічувати свою душу різним мотлохом.

© Будда


24 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вночі та вранці в гірських районах місцями на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-3° морозу. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 10-15° тепла, в горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Видимість добра, в дощі місцями 2-4 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6°, вдень 13-15° тепла.


За православним календарем 24 вересня ІМЕНИНИ відзначають Віктор, Герман, Дидим, Димитриан, Диодор, Дмитро (Димитрий), Еванфия, Евфросин, Зинон, Исидор, Ія, Карпо, Лев, Микола, Роман, Сергій (Сергий), Силуан і Федора (Феодора).


Сьогодні також:
  День пам'яті Собору преподобних отців, які у Святих Горах на Донці просіяли
  ООН: міжнародний день караванника, всесвітній день моря
  Гвінея-Бісау: день республіки (день незалежності)
  Камбоджа: день конституції
  КНДР,   Південна Корея: день врожаю


Цей день в історії

1869 — на американському ринку відбулася паніка через масову скупку золотих злитків двома бізнесменами («чорна п'ятниця»).
1941 — в окупованому німцями Києві почалися вибухи замінованих радянськими диверсантами будинків на Хрещатику та сусідніх вулицях. Серед зруйнованих того дня будинків був «будинок Гінзбурга» — «перший хмарочос України».
1960 — у США пущено на воду перший атомний авіаносець «Ентерпрайз».
1989 — Папа Іван Павло ІІ привселюдно приніс вибачення Галілею й повернув йому «право бути законним сином церкви».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
До 1 жовтня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 24 вересня   — “7-й гном”. Поч. о 10.10, 14.10. “Небеса реальні”. Поч. о 16.00, 22.00.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00.

«Доміон»
До 24 вересня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Небеса реальні”. Поч. о 15.00, 20.40. «Париж. Місто мертвих». Поч. о 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 вересня — «Вартові галактики, ЗD». Поч. о 10.00. «Сигнал». Поч. о 10.30, 20.30. «7-й гном, ЗD». Поч. о 12.00. “Інструкції не додаються”. Поч. о 12.10, 18.45. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 13.40, 15.50, 19.45. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.00. “Врятувати Землю,   ЗD». Поч. о 15.30. “Самотній за контрактом”. Поч. о 17.00. “Корпоратив”. Поч. о 18.00.
“Одержимсть Майкла Кінга». Поч. о 21.50. «Варшавська битва 1920, ЗD». Поч. о 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні найбільший успіх матимуть всі конкретні і практичні дії. Можна починати нові й важливі справи, але лише в тому випадку, якщо у тебе все схвачено, і не потрібно нічого додумувати і планувати. В особистому житті, ти зможеш визначити свої відносини з партнером і встановити взаємну відповідальність по відношенню один до одного. Увечері тебе чекає зустріч з людиною, яку ти давно не бачила.
Телець Сьогодні тебе чекає спокійний і помірно вдалий день. Наведи порядок у справах і перевір стан своїх запасів і резервів. Дуже сприятливий час для будь-яких питань, пов'язаних з освітою, наукою і відповідними цьому установами. Нові знайомства цього дня, теж будуть досить приємними, хоча, швидше за все, довго не триватимуть. Вечір проведи з найкращою подругою за келихом хорошого вина.
Близнюки Цей день може виявитися для тебе дуже щасливим. Будь-яка діяльність буде приносити тобі лише задоволення і радість. А всі твої справи буде супроводжувати удача. Постарайся не витрачати час даремно. Вечір обіцяє бути гучним і метушливим.  
Рак. Сьогоднішній день буде для тебе позитивним. Безліч старих і нових можливостей, вдало з'єднаються між собою. Усі сфери твого життя стабільні, і лише те, що має відношення до справ інтимним і відносинам заради задоволення, може принести тобі досить серйозні неприємності. Якщо на вечір у тебе була запланована якась поїздка або похід в гості, то тобі варто перенести їх на інший час.
Лев   Сьогодні тебе чекає багато зустрічей і запланованих, і раптових. Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв'язків. У діловому і побутовому відносинах цей день буде вдалий. Найбільші клопоти будуть пов'язані виключно з власним організмом. Увечері може надійти цікава пропозиція з приводу якоїсь поїздки.
Діва. Сьогодні тобі варто відкласти все важливе. Відмовся від попередніх домовленостей, зустрічей і поїздок. Зайнятися варто тільки найбільш добре налагодженими і найнадійнішими справами. Будь максимально уважною і обережною у всьому, так як сьогодні для тебе існує дуже висока ймовірність травми. Увечері хтось із близьких може довірити тобі дуже важливу інформацію.
Терези День буде непоганий, а ритм твого життя не вийде за звичні рамки. Здоров'я теж не підведе, захистивши від більшості гострих захворювань. Можливо, сьогодні один із твоїх колег за якоїсь причини образиться на тебе і почне робити тобі дрібні капості. Тобі варто розібратися в ситуації. Увечері спілкування з приятелями принесе тобі велике задоволення.
Скорпіон Сьогодні можливі деякі непорозуміння на роботі. Також, можливий конфлікт із начальством і з усім тим, що пов'язано з органами влади. Але не варто перейматися, тому що хоча клопоти і будуть, вони зроблять тебе сильнішою. Кінець дня може порадувати тебе дуже непоганими грошима.
Стрілець Сьогодні всі твої справи будуть йти непогано. Але щоб закріпити досягнуті успіхи, тобі слід робити все спокійно, неквапливо, і методично. Якщо ти плануєш щось важливе або нове, то врахуй при цьому все, що тільки можна. Непогано було б залучити до цього колег, які в цьому розбираються, і яким ти довіряєш. При виконанні або вирішенні справ, також поспішати не слід. Увечері до тебе навідаються незвані, але приємні гості.
Козеріг Сьогодні прекрасний час для всього рішучого, нового і важливого. Все, що роками відкладалося, слід перенести на головну позицію в твоїх планах. У підсумку, результати можуть виявитися настільки сприятливими для тебе, що ти подумаєш, ніби мова йде про зовсім іншу людину. Увечері тобі надійде пропозиція про обмін якихось благ.
Водолій. Сьогодні тебе чекає виключно вдалий день в тому, що стосується грошей, любові і різноманітних сприятливих можливостей. Ти відчуєш позитивний вплив планет на своє життя. Проблема цього дня полягає в тому, що для тебе існує ймовірність травми. Будь надзвичайно уважною під час поїздок на особистому або громадському транспорті. Вечір присвяти побутовим і сімейним клопотам.
Риби Сьогодні тебе чекає спокійний і стабільний день. Найбільш вдалим буде все, що стосується твоєї роботи і відносин з керівництвом. Якщо ти давно мріяла про непогану кар'єру, або хоча б про збільшення заробітної плати - сміливо проси про все що заслужила. Здоров'я теж порадує тебе своєю міцністю. Увечері тобі доведеться виступити в неприємній ролі посередника.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

5-ти річна дівчинка, граючичь, камінцем потрапила в Бентлі і зрозуміла, що дитинство пройшло і треба йти працювати.



Головне в житті - не дати обвести себе крейдою.



Акція в Аптеці:
Тому хто купить три пачки китайських презервативів - дитяче брязкальце у подарунок!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат