Ледиду також зареєстрували кандидатом в депутати

admin 23.09.2014 17:34 ПОДІЇ

22 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати по 68-му виборчому округу Олександра Ледиду.

Олександр Ледида сайту "Карпатньюс" так прокоментував своє рішення балотуватися кандидатом в депутати:

Можливо, для когось моє рішення балотуватися кандидатом до Верховної Ради було несподіванкою і комусь я зірвав певні амбітні плани, але відразу хочу запитати: хіба я мав з кимось погоджувати це рішення?

Моєю єдиною мотивацією йти на вибори було бажання завершити ті проекти покращення соціально-економічного стану області, які не встиг завершити, перебуваючи на посаді керівника Закарпаття. Так, мені вдалося вичистити область від отрутохімікатів, вирішити проблему енергозбереження шляхом переходу на модульні котельні, вдалося реформувати швидку допомогу, реалізувати чимало спортивно-оздоровчих проектів і багато іншого. Однак досі не запущено хірургічний корпус обласної лікарні, досі є проблеми зі створенням потужної прикордонної інфраструктури, є ряд нереалізованих туристично-рекреаційних проектів.

Є багато роботи саме в законодавчій сфері щодо полегшення перетину закарпатцями кордонів з країнами Євросоюзу, їхнє працевлаштування та навчання за кордоном, або та ж таки проблема перебування в Україні автомобілів на закордонних номерах, яка стосується, в першу чергу, закарпатців. Є багато проблем, вони мені відомі і я готовий бути корисним закарпатцям для вирішення цих проблем. Ось моя мотивація і, зрештою, тверде рішення, балотуватися.

Karpatnews.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат