Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25860, 20

Фехтування. Ужгород втретє прийматиме Чемпіонат України

З 31 травня по 8 червня в ужгородському СК "Юність" пройде Чемпіонат України з фехтування. Змагання є останнім відбірковим етапом з формування збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу. У чемпіонаті візьмуть участь понад півтисячі спортсменів. Вхід вільний

Податкова і митна служби об’єдналися у Міністерство доходів і зборів України

Про роботу Міністерства та його територіальних органів йшлося під час засідання "круглого столу" за участю представників громадських організацій, бізнесу та засобів масової інформації. Зокрема представили місію, бачення і принципи роботи Міндоходів та його територіальних органів в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, в.о.начальника Чопської митниці Міндоходів Олександр Похилько та начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій   Мілюченко.

Гандбол. Закарпатські ветерани — чемпіони України

25—26 травня в ужгородському CК «Юність» відбувся третій чемпіонат України серед чоловічих команд ветеранів (гравці старше 35 років).

Чемпіонат Іршавського району. «Доробратово» стало одноосібним лідером

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральній грі туру “Доробратово” на очах у своїх фанів розбило “Греблю” – 5:1. “Загаття” у рідних стінах прогнозовано розгромило “Приборжавське” – 3:0. “Негрово” на виїзді присоромило гранда району “Заріччя” – 2:1. “Ільниця” вдома прогнозовано дотиснула “Дубрівку” – 2:1. У принциповій дуелі минулорічних призерів “Білки” на рідному стадіоні зіграли в бойову нічию з “Сільцем” – 1:1. Мирову із командою “Чорного Потоку”на очах у своїх уболівальників уклав “Осій” – 1:1.

Юнацька першість Іршавщини. Фіаско молоді «Доробратова» на очах у власних фанів

У неділю 26 травня відбулись матчі 3 туру першості Іршавщини з футболу серед юнаків. У центральній грі вихідного дня «Гребля» на виїзді несподівано розгромила «Доробратово» – 5:1. Ще один претендент на нагороди «Заріччя» на рідному стадіоні прогнозовано переграв «Негрово» – 2:0. «Загаття» вдома досить неочікувано не змогло забити у ворота «Приборжавського» – 0:0. «Осій» на рідному трав'яному газоні залишив сухими ворота іншого аутсайдера «Чорного Потоку» – 0:0. «Білки» вдома не змогли дотиснути «Сільце» – 0:0. Цими втратами очок конкурентів скористалась «Ільниця», яка в рідних стінах здолала «Дубрівку» – 1:0.

Чистота довкілля залежить від кожного з нас

5 червня відзначають Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Навколишнє середовище у широкому розумінні - це все, що оточує людину протягом усього життя. Якщо до знайомого всім виразу   ″навколишнє середовище″   додається слово природне, одразу ж стає зрозуміло, що мова йде про атмосферне повітря, воду та грунт, з якими людина стикається   від народження до самої смерті.

Ринок мінеральних вод серед пріоритетних на Закарпатті

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України постійно моніторить ситуацію на ринку реалізації мінеральної води вторинним споживачам для промислового розливу.

До кінця року в області з’явиться ще 2 будинки сімейного типу й 14 прийомних сімей


Закарпатська область посідає одне з чільних місць щодо створення умов для сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Національний банк України накопичив більше 36 тонн золота в золотовалютних резервах країни

За станом на 1 травня у золотовалютних резервах Національного банку України накопичено близько 36,1 тонни золота.

Про нове при оформленні віз розповіли в Ужгороді

У середу, 29 травня, в обласній адміністрації відбулася прес-конференція на тему: «Європа стає ближчою», що стосувалася роз’яснення порядку оформлення віз по спрощеній системі.

На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність

Несприятлива погода не змусила цінителів краси та моди пропустити в неділю щорічний показ «Uzghorod Fashion Day» в готелі «Прага». Цілий день дощ лив як з відра, але це не відображалось на настрої ужгородців та гостей міста. Відмітимо, що на показ завітали іноземці – гості з Германії та Угорщини.

Угорець побудував дерев'яний автомобіль

Житель Угорщини Іштван Пушкаш зібрав автомобіль з дерева. Робота зайняла у нього чотири місяці, пише The Telegraph.

Волонтери з різних країн світу навчатимуть ужгородців англійської за 10 гривень

В Ужгороді проведуть мовну школу. Language School від AIESEC UZHGOROD запланована на період з 11 червеня до 11 липня.

Поблизу Ужгорода відбудеться Міжнародна конференція з міжетнічної та міжконфесійної толерантності

28-29 травня 2013 року в м. Ужгород за ініціативи відділу національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації відбудеться міжнародна конференція на тему: „Міжетнічна та міжконфесійна толерантність як чинник консолідації українського суспільства: досвід Закарпаття”.

Ужгородський ром у 20 років нарешті отримав паспорт

Зазвичай перший паспорт громадяни України отримають у 16 років. Але інколи життя складається так, що за різних обставин свій головний документ людина отримає лише у 20 років. Так сталося з Мареком із Ужгорода.

Податкова каже, що за продаж одного авто податок платити не треба

З 1 січня 2013 року дохід, отриманий платником податку від продажу або обміну протягом звітного року одного з об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля, мотоцикла або мопеда, не оподатковується.  

На сесії Ужгородської міськради планується земельний дерибан, – Волосянський

Колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський стверджує, що на сесії міськради у п’ятницю, 31 травня, планується дерибан   паркових зон та прибудинкових територій.

Прокуратура Ужгорода подала 10 позовних заяв щодо відшкодування збитків, завданих злочином

Забезпечення відшкодування завданої шкоди лежить в основі будь-якого законодавства і є актуальним для України як правової держави.

Україна подолала тютюнову епідемію

Нещодавно відбувся брифінг народних депутатів від різних політичних сил, представників Бюро ВООЗ в Україні та Міністерства охорони здоров'я з нагоди Всесвітнього дня без тютюну, який щороку відзначають 31 травня.

В Ужгороді пройде марш-ходотон активістів, які борються тютюнопалінням

Завтра, 30   травня, в Ужгороді 0 15.00 від гуртожитків УжНУ (Студентська набережна) до пл. Театральній (набережна Незалежності) пройде марш-ходотон присвячений Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат