Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 26 вересня. Організовуйте свій день так, аби залишати кілька важливих хвилин для ароматного кавування. Пам’ятайте, що від того, як пройде ваша п’ятниця залежить не тільки завершення тижня, а й настрій на вихідних. Тому швиденько допрацьовуйте всі важливі справи і з чистим сумлінням проводьте суботу-неділю. Гарного дня і смачної вам кави!

Цитата дня: Любов - це коли хочеш з кимось переживати всі чотири пори року. Коли хочеш бігти з кимось від весняної грози, а влітку збирати ягоди і купатися в річці. Восени варити варення і клеїти вікна від холоду. Взимку – допомагати пережити нежить і довгі вечори, а коли стане холодно – разом в обіймах сидіти біля теплого сімейного вогнища.

© Рей Бредбері "Кульбабове вино"

26 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, слабкий туман, вдень короткочасні дощі. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 12-17°, у горах місцями вночі 1-5°, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями невеликий дощ, слабкий туман, вдень короткочасні дощі. Видимість в дощі 1-2 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 15-17° тепла.

ІМЕНИНИ 26 вересня – Ілля, Корній, Петро, Юліан.

Сьогодні також:
  Євросоюз: Європейський день мов
  Ємен: день революції Північного Ємену

Цей день в історії

1530 — засновано місто Чебоксари — нині столиця Чувашії
1580 — англійський пірат Френсіс Дрейк завершив друге у світі кругосвітнє плавання
1687 — внаслідок обстрілу Афін венеціанською армією частково зруйновано Парфенон
1815 — герцог Рішельє призначений прем'єр-міністром і міністром закордонних справ Франції



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Облмуздрамтеатр
25—26 вересня — дні туризму та міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2014».

Бавка
27 вересня — показ найкращих короткометражних фільмів із Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів. Поч. о 20.00.
28 вересня — «Дід Кузьма та юрба». Поч. об 11.00 та 13.00.

Ужгород, Філармонія
До 1 жовтня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.
27 вересня — концерт Тетяни Тіщенко (орган, Ужгород). Солісти: Антонія Чирська (флейта), Віктор Ковач (тромбон), Павло Біляк (труба), Вілліам Варга (кларнет), Артем Калинич (литаври). За участі камерного оркестру філармонії. Диригент — Вікторія Свалявчик-Цанько. У програмі твори М. Регера, С. Франка, П. Ебена, Ф. Пуленка. Поч. о 17.00.

Ужгород, площа Фенцика (на набережній біля річки)
28 вересня — перший благодійний ярмарок-пікнік.

Ужгород, площа Театральна
28 вересня — флеш-моб Ice Bucket Challenge. Поч. о 14.00.

Православна набережна, 20, зала торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (колишній Будинок учителя)
28 вересня — майстер-клас із хіп-хопу від Франциско Гомеса. Поч. о 16.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкриті екскурсії Ужгородом. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Panorama by Kashtan (Ужгород, вул. Льва Толстого, 5)
27 вересня — вечірка за участі Sisco Gomes Dj Set.

VIP Lounge (Хуст, вул. Петенька, 5)
27 вересня — вечірка “Ніч міні-спідниць”.

Magnum Club (Берегово, вул. Б. Хмельницького, 112/4)
27 вересня — чоловіче та жіноче еротичне шоу “Deep & Strip”. Поч. о 22.00.

«Доміон»
До 1 жовтня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. об 11.30, 21.20. “Небеса реальні”. Поч. о 13.20, 17.20. «Праведник». Поч. о 15.00, 19.00, 23.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 1 жовтня — «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 10.00, 15.00, 20.10. «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. “Праведник”. Поч. об 11.35, 13.50, 21.50. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.40, 18.20. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 13.30, 16.50. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 16.10, 19.50.   “Корпоратив”. Поч. о 18.10. “Відчинені вікна”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 1 жовтня   — “Праведник”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.00, 22.10. “Кохання — найкращі ліки”. Поч. 16.10. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.10, 18.10.


Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. О 21.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Зосередься сьогодні на собі і займися аналізом своїх думок, бажань і потреб. Ти зможеш трохи більше зрозуміти себе і те, що тебе не задовольняє в цей період часу. Увечері відпочинь в компанії друзів та однодумців.
Телець День буде насичений безліччю різних справ. Але ти зможеш з усім впоратися, якщо правильно розставити пріоритети. Тобі потрібно навести порядок в домі і серед своїх речей. Увечері влаштуй веселі посиденьки з кращими друзями.
Близнюки Сьогодні буде пасивний і лінивий день. Тобі зовсім не буде хотітися приймати участь в житті свого колективу. Сьогодні тобі краще зайнятися спокійною рутинною роботою і не висовуватися. Увечері займися побутовими справами і спробуй раніше лягти спати.
Рак. Сьогодні тебе порадують раптові і не заплановані грошові надходження. Ти їх заслужила і чесно заробила. Стеж за поштою, та інформацією, що буде надходити, ти отримаєш важливі відомості. Вечір варто провести вдома, в колі рідних і близьких.
Лев   Сьогодні тебе можуть чекати невеличкі сюрпризи від твоїх колег і співробітників. Будь в курсі, що відбувається, старайся робити так, щоб твій проект і твоя команда рухалися злагоджено. Можливо, тобі доведеться вирішувати сімейні фінансові питання. Увечері відвідай затишний і спокійний заклад разом зі своєю другою половинкою.
Діва. Сьогодні тебе чекає багато переговорів і спілкування з діловими партнерами. Ти можеш відчути сильну втому, не стільки фізичну, як моральну. Попроси оточення не навантажувати тебе своєю компанією і зайвим спілкуванням. Вечір тобі найкраще провести в домашній обстановці, наодинці зі своїми думками.
Терези Сьогодні ти будеш весь час кудись поспішати і приймати поспішні рішення. Тобі варто заздалегідь планувати всі свої проекти, щоб потім не було казусів. Покупки зроблені сьогодні порадують, а набуті речі будуть служити досить довго. Увечері займися своїм здоров'ям і не навантажуй себе побутовими клопотами.
Скорпіон Сьогодні тебе чекає хороший, легкий день. Ти отримаєш багато інформації, як робочої, так і розважального характеру. Ймовірно, що сьогодні тобі вдасться вирішити проблеми, які останнім часом наполегливо гальмували розвиток фінансових справ. Увечері тобі варто приділити увагу своїй другій половинці і його проблемам і переживанням.
Стрілець День сприятливий для всіх хто працює в колективі або команді. Всі зустрічі і підписання договорів повинні пройти вельми успішно. У другій половині дня займися собою, прикупи нового одягу, займися улюбленою справою або просто прогуляйся на свіжому повітрі зі своїм коханим.
Козеріг Спробуй сьогодні переглянути свої плани на найближчий час, можливо, ти не все врахувала і роботи буде більше, ніж ти сподівалася. Фінансовими питаннями займатися сьогодні не варто, особливо в другій половині дня. Напругу цього дня знімуть веселі посиденьки за келихом вина з найкращою подругою.
Водолій. Сьогодні тебе можуть чекати невеликі затримки, які зажадають від тебе терпіння і розуміння до оточуючих. У такі хвилини намагайся покладатися на близьке оточення, шукай в ньому підтримку. Вечір присвяти своєму хобі, в тихому і спокійному місці.
Риби Сьогодні тобі слід зайнятися розподілом фінансових потоків. При правильному підході до бюджету, ти зможеш навіть здійснити цілком серйозні покупки. Всі неприємності, пов'язані з родичами, які можуть у тебе сьогодні виникнути, компенсуються успіхами на робочому терені. Вечір присвяти друзям і близьким.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Що таке жіноче щастя?
- Це коли бачиш свого колишнього з дівчиною, а вона - страшна!


Якщо оголошення "Продам принтер" написано від руки, то купувати його не варто.


Один дуже чудовий чоловік сказав: «Жінки, милі, перестаньте худнути, на дошках ми і в труні полежимо!»

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат