Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 16 вересня. Зустрічайте прохолодний ранок з горнятком ароматної гарячої кави. Нехай жовтогарячі кольори навколо додають тепла у ваш настрій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, нехай негатив не псує   вашого гармонійного самопочуття. Смачного кавування і хорошого вівторка!

Цитата дня: Доки людина не здається, вона сильніша за свою долю.

© Еріх Марія Ремарк "Три товариші"

16 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 21-26°, в горах місцями вночі 6-11°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 24-26° тепла.

ІМЕНИНИ 16 вересня – Василиса, Єфим, Іван, Костянтин, Петро, Харитон.


Сьогодні також:
ООН: міжнародний день захисту озонового шару


Цей день в історії

1658 — Гетьман України Іван Виговський уклав із Польщею Гадяцький договір.
1810 — Мексика проголосила незалежність від Іспанії та почала війну за незалежність
1859 — Англійський дослідник Девід Лівінгстон відкрив озеро Ньяса (Африка).
1899 — У Західній Україні створено Національно-демократичну партію.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
16 вересня — фінал Чемпіонату Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 17 вересня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00, 11.40, 13.20. «Париж. Місто мертвих». Поч. о 16.50, 20.20. «Фейкові копи». Поч. о 15.00, 18.30. «Визволи нас від зла». Поч. о 22.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 17 вересня — «Пустунчики в пошуках веселки». Поч. о 9.50, 12.45. «Літаки: Вогонь і вода, 3D». Поч. о 10.00. «Сигнал». Поч. об 11.15, 20.45. «7-й гном, ЗD». Поч. об 11.30, 14.45. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 13.00. «Самотній за контрактом». Поч. о 14.15, 19.00. «Врятувати землю, 3D». Поч. о 16.00. «Винні зірки». Поч. о 16.15. «Вовки». Поч. о 17.30. «Прянощі і пристрасті». Поч. о 18.25. «Одержимсть Майкла Кінга». Поч. о 20.35. «Наднебезпечний». Поч. о 22.00. «Плем’я». Поч. о 22.15.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 16 вересня — персональна виставка Івана Бровді.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Постарайся, що б ти не робила, приносити користь оточенню. Нехай виконання тобою завдань полегшить комусь життя, врятує когось - у прямому чи переносному сенсі. Андерсен колись сказав: «Приносити користь світу - це єдиний спосіб стати щасливим». Знайди себе в цьому, отримай задоволення, віддаючи. Увечері велику користь і купу задоволення доставлять тобі активні ігри з дітьми.
Телець Сьогодні не варто робити дорогих покупок за велінням серця й емоцій. Потім розум розчарується. Ти протягом усього дня перебуватимеш під враженням нещодавнього побачення, ночі кохання або просто від приємного і нового знайомства з чоловіком. Це надаватиме тобі сили та бажання зростати, діяти, досягати нових вершин. Колись Гельвецій написав з такої нагоди: «Любов у людини - могутнє джерело діяльності».
Близнюки Не варто в першій половині дня відволікатися на несуттєве і неважливе. Не витрачай свої сили даремно. У другій половині дня хтось із твоїх знайомих поверне тобі давно забутий борг. І ти приємно здивуєшся цьому. Всі сімейні проблеми, які можуть виникнути до сьогоднішнього вечора, краще вирішувати спільно, з усіма домочадцями. Це зблизить вас і прискорить вирішення поставлених перед вами завдань.
Рак. Не варто форсувати події і процеси на роботі - нехай все йде своїм чередом. Дозволь ситуації визріти самостійно і по обіді ти побачиш пролом, який тобі необхідно «залатати». А до цього - вичікуй і спостерігай. Також не варто занадто покладатися на допомогу і підтримку оточення - сьогодні тобі в основному доведеться бути самостійною. Не слухай обіцянки - загалом це просто слова.
Лев   Постарайся посилити контроль над своїм бюджетом або бюджетом твоєї компанії. Не займайся непотрібними витратами, сама не бери в борг і нікому не позичай. Коли створюватимеш стосунки зі своїми товаришами по службі, не забувай про субординацію і вистави в потрібному місці «кордон». Інакше незабаром ти отримаєш те, що українською називається «панібратство». Вечір варто провести у колі людей, з якими дуже комфортно і тепло.
Діва. Ти помітиш, що в деяких питаннях тобі несказанно щастить. Не варто дуже шумно і голосно реагувати на це - не привертай увагу і нікому нічого не розповідай. Не переймайся через висловлювання і поведінку людей, що оточують тебе. Побережи свої нерви -і збережеш нормальними ваші стосунки. Вечір проведи зі своїми близькими та рідними.
Терези Сьогодні буде багато руху, суєти і виконання поточних обов'язків. Постарайся знайти в цій рутині якийсь сенс і хоч трішки задоволення. Дізраелі сказав: «Дії не завжди приносять щастя; але не буває щастя без дії». Нехай сьогоднішні «рухи» будуть етапом на шляху до твого щастя, щастя реалізації та професійного зростання. Увечері тобі доведеться займатися домом - близькі та рідні мимоволі залучать тебе в цей процес.
Скорпіон Завдання і цілі все ускладнюються і озлоблюються. Але тобі вистачить сміливості, зухвалості і натхнення, щоб пересилити це і пройти певний рубіж, етап у своєму житті. У другій половині дня та ввечері багато хто з вас «втратять голову» від любові, закоханості - тобі зізнаються в коханні, зроблять пропозицію, або просто хтось запросить на побачення і в тебе від цієї людини запаморочиться голова.
Стрілець День буде складним. Особливо його перша половина. Тобі здаватиметься, що цій «плинності» не буде кінця і краю, що тебе все покинули, і ти глибоко нещасна. У такі хвилини згадай слова Бернарда Шоу: «Я щасливий, тому що мені ніколи подумати про те, що я нещасливий». У другій половині дня тобі необхідно буде при виконанні поточних завдань заручитися підтримкою партнерів, колег, співробітників.
Козеріг Довіра і відкритість - якості, які сьогодні потрібні від тебе на роботі. Ти зможеш сміливо довіритися, поділитися проблемами. При цьому старайся перебувати в оточенні милих і приємних людей - у будь-яких стосунках - ділових і особистих - людині має бути комфортно. Увечері дуже бажані заняття спортом - сходи в спортзал, в басейн. Або просто в студію танців - той же спорт, але ще й приємний.
Водолій. Виникнуть клопоти у взаєминах. У тебе наростатимуть якісь претензії до свого партнера, причому, не завжди обґрунтовані. Потрібно завжди пам'ятати - не можна у стосунках отримувати щось, не віддавши чогось натомість. Як казав Сенека: «Якщо бажаєш бути коханим, кохай». Зустріч із друзями, запланована на вечір, додасть тобі оптимізму, настрою і принесе багато посмішок.
Риби Весь день ти перебуватимеш у пригніченому і похмурому настрої. І вже не важливо, що спричинить такий твій стан. Не забувай народну мудрість: «Усмішка нічого не коштує, але багато чого дає». Ти зможеш більшого досягти, особливо в плані взаємин із оточенням, якщо будеш хоч трохи привітніше. Увага до здоров'я і не перенапруження потрібні тобі сьогодні. Більше відпочивай і пий рідину.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти?
- Ковбасу їм.



Добре бути мужиком: ніякої укладки, ніяких підборів, ніякої епіляції - фаберже почухав, поправив і пішов.



Дружина:
- У вас, у мужиків, на думці тільки секс, а нам, жінкам, потрібна увага ...
Чоловік:
- Увага, зараз буде секс!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат